Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Anet A8 a BLTouch
PříspěvekNapsal: čtv 06.01.2022 17:37 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 29.12.2006
Příspěvky: 790
Bydliště: Českolipsko, ČR
Zdravím, máte někdo na Anet A8 namontovaný BLTouch? Včera jsem ho instaloval, zapojení mám podle této stránky: https://www.antclabs.com/wiring3
Upravený Marlin se bez problémů nahrál, v nabídce na displeji přibyly volby pro BLTouch, ale na nic to nereaguje. Po zapnutí tiskárny se sice jakoby sám aktivuje - dvakrát vysune a zasune "tykadlo", ale to je vše. Mám obavy, jestli jsem to nějak nezkurvil tím, že jsem z desky vyndal ten kondenzátor, jak doporučují na výše linkované stránce. Nemá někdo nápad, v čem by mohl být problém?


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Anet A8 a BLTouch
PříspěvekNapsal: pát 07.01.2022 15:30 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 22.4.2010
Příspěvky: 9695
Bydliště: Nový Bydžov ČR
Obrázky: 14
Zkus to na fóru rebelove.org. Je to sice specializovaný na stavbu českýho Rebel I až III ale jsou tam i vlákna od jinejch mašin.


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Anet A8 a BLTouch
PříspěvekNapsal: pát 07.01.2022 18:30 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 29.12.2006
Příspěvky: 790
Bydliště: Českolipsko, ČR
Díky za snahu, už je vyřešeno. Měl jsem blbě připájený kablík na PIN 27 :?


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz