Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 14 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Raytronic c50
PříspěvekNapsal: pát 26.11.2021 10:47 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 28.2.2018
Příspěvky: 36
Bydliště: Bohuňovice
https://profimodel.cz/cs/12v/294830-ray ... 11458.html

Máte někdo zkušenost??


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Raytronic c50
PříspěvekNapsal: pát 26.11.2021 11:39 
Helimaniacs Brno
Helimaniacs Brno
Uživatelský avatar

Registrován: 12.12.2010
Příspěvky: 4529
Bydliště: Brno
Obrázky: 10
Ano, od uvedení na český trh. Zatím funguje jak má.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Raytronic c50
PříspěvekNapsal: pát 26.11.2021 13:15 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 1.1.2005
Příspěvky: 284
Bydliště: Polička
Zatím po půlročním používání spokojenost.


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Raytronic c50
PříspěvekNapsal: pát 26.11.2021 14:36 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 1.12.2011
Příspěvky: 22
Bydliště: Olomouc
Je to "přebalená" M6D ToolkitRC (https://www.toolkitrc.com/m6d). Od nich si můžeš stáhnout a aktualizovat firmware, najdeš na ni docela dost recenzí. Mám ji, za mě spokojenost, řekl bych velká.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Raytronic c50
PříspěvekNapsal: pát 26.11.2021 18:00 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 28.2.2018
Příspěvky: 36
Bydliště: Bohuňovice
DaliborJ píše:
Je to "přebalená" M6D ToolkitRC (https://www.toolkitrc.com/m6d). Od nich si můžeš stáhnout a aktualizovat firmware, najdeš na ni docela dost recenzí. Mám ji, za mě spokojenost, řekl bych velká.



Díky za vysvětlení.Chápu to správně že jsou tedy téměř totožné?Rey můžu koupit za stejnou cenu v našem českém krámě zatímco toolkit objednat v číně ,jedná se mi o reklamaci.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Raytronic c50
PříspěvekNapsal: pát 26.11.2021 21:38 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 24.5.2003
Příspěvky: 2341
Bydliště: Košice, SK
Sú totožné. Nedávno som kolegovi z klubu kalibroval a aktualizoval jeho Raytronica. Je to to isté, ako môj ToolkitRC.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Raytronic c50
PříspěvekNapsal: sob 27.11.2021 8:32 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 28.2.2018
Příspěvky: 36
Bydliště: Bohuňovice
Děkuji všem ! Již jsem jeho hrdým vlastníkem !


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Raytronic c50
PříspěvekNapsal: sob 04.12.2021 14:12 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 4.1.2008
Příspěvky: 1329
Bydliště: Praha
.... tak jsem se nechal taky zlákat a je objednáno :-)


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Raytronic c50
PříspěvekNapsal: sob 11.12.2021 23:32 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 4.1.2008
Příspěvky: 1329
Bydliště: Praha
Zdravim, tak po přečtení návodu jsem trochu zmetený... ohledně nahrání softu do nabíječky. Znamená to tedy, že tak jak to přijde je to bez toho softweru anebo je tam nějaký základní soft a lze to hned zapojit a vyzkoušet.
Dík za odpověd a sorry za hloupý dotaz. :(


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Raytronic c50
PříspěvekNapsal: ned 12.12.2021 9:25 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 1.1.2005
Příspěvky: 284
Bydliště: Polička
rakos píše:
Zdravim, tak po přečtení návodu jsem trochu zmetený... ohledně nahrání softu do nabíječky. Znamená to tedy, že tak jak to přijde je to bez toho softweru anebo je tam nějaký základní soft a lze to hned zapojit a vyzkoušet.
Dík za odpověd a sorry za hloupý dotaz. :(

Zapojit, nastavit češtinu a používat, jde to i bez návodu.


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Raytronic c50
PříspěvekNapsal: pon 10.01.2022 20:44 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 28.2.2018
Příspěvky: 36
Bydliště: Bohuňovice
Zatím fachá jak má ,akurát rád bych to aktualizoval ten sowt. ale nemůžu na jít stránky výrobce .Prostě ne !


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Raytronic c50
PříspěvekNapsal: pon 10.01.2022 20:50 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 28.2.2018
Příspěvky: 36
Bydliště: Bohuňovice
No ted mě to asi došlo výrobcem je vlastně TOOLKIT že jo !?
Takže musím hledat tod a bude to fungovat zkoušel to někdo ??

https://www.toolkitrc.com/m6d


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Raytronic c50
PříspěvekNapsal: pon 10.01.2022 21:23 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 24.5.2003
Příspěvky: 2341
Bydliště: Košice, SK
viewtopic.php?p=1523387#p1523387 :roll:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Raytronic c50
PříspěvekNapsal: pon 10.01.2022 22:26 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 28.2.2018
Příspěvky: 36
Bydliště: Bohuňovice
macil píše:
http://rcmania.cz/viewtopic.php?p=1523387#p1523387 :roll:

Jo dobře su debil


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 14 ] 

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 9 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz