|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 3 ] |
|
Autor |
Zpráva |
xpetr
|
Napsal: úte 02.03.2021 12:39 |
|
Zkušený debatér
|
 |
 |
|
Chtěl jsem zkusit balsovou překližku místo klasický topolovky na ocasní plochy. Prodávaný rozměr mi do mého CNC vůbec nesedí. Mělo by to mít 1/3 váhy topolu. Zkusím to slepit doma ..., a dotaz zní,... čím slepit. PVAC plošně dost těžké, PUR se dost vpije a proleze dírama druhořadý balsy, než to poskládám a zatížím.... Napadá mne stříkací kontaktní, ale to je všechno vopatlaný a ulepený.... Jiný nápad?
_________________ Jantar 3,5m,Biglift 2,8m 80ccm,ASW28 4m,Staudacher O.S.-20ccm, Solius MPX
|
|
Nahoru |
|
 |
|
|
 |
corsair
|
Napsal: úte 02.03.2021 14:10 |
|
Mazák
|
 |
 |
Registrován: 7.1.2007 Příspěvky: 4211 Bydliště: KLADNO Obrázky: 0
|
PUR a předtím trošku přelakovat aby se nevsakoval ??????
_________________ Pravda začíná tam kde končí signál České televize. Nevěřím ničemu, co vláda říká.
|
|
Nahoru |
|
 |
jofrey007
|
Napsal: stř 03.03.2021 14:03 |
|
Mazák
|
 |
 |
|
kolega vyraba "balzovu preglejku" pre raketove modely presne tymto sposobom. 6 ks balzy 1mm 200x100, vzdy dva zlepene po dlhsej casti. Nasledne lakovane zaponom. Spolu lepene PUREXom, staci fakt minimalna vrstva, a nasledne pod sklom zavaukovane. A ja mu potom laserom z toho rezem rozne diely na rachejtle.
|
|
Nahoru |
|
 |
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 3 ] |
|