Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 31 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Tinybee
PříspěvekNapsal: stř 20.01.2021 17:44 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 28.3.2011
Příspěvky: 478
Bydliště: Tísek, Ostrava
Ahoj vlastním Dx6i takže jsem si koupil na bangood tuhle koptérku ve verzi s DSM2 přijímačem. Nedaří se provést párování, a ani připojení v betaflightu. Vzdy to nachvíli otevře port a pak hned zavře. Jako myslel jsem že to bude lítat z krabice, ale zatím s tím cvičím na PC a nic:-(

Předem díky za nakopnutí správným směrem

https://www.banggood.com/BeeRotor-TinyBee-78mm-5_8G-40CH-600TVL-Micro-FPV-Coreless-RC-Drone-Quadcopter-Two-Batteries-Version-p-1704613.html?rmmds=myorder&cur_warehouse=CN&ID=6290998

_________________
Spektrum DX6iTiny BEEBLADE MCPX BL2TREX600ESP - Hughes 500(na prodej)


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Tinybee
PříspěvekNapsal: stř 20.01.2021 18:12 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 27.5.2012
Příspěvky: 1632
Bydliště: Kroměříž
Obrázky: 38
Nastavoval jsi někdy něco v BF? Pokud ne, máš k tomu prckovi nějaký rozumný návod? Často pomůže Youtube.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Tinybee
PříspěvekNapsal: stř 20.01.2021 18:44 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 22.11.2005
Příspěvky: 6365
Bydliště: Vsetín
Já mám FrSky, a taky jsem s párováním bojoval, nakonec se mi to nějak přes BF podařilo, pak to lítá bez dalšího nastavování.


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Tinybee
PříspěvekNapsal: stř 20.01.2021 19:57 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 28.3.2011
Příspěvky: 478
Bydliště: Tísek, Ostrava
BF mam nainstalovany poprve. Jakou verzi BF pouzivas. Muze byt problem v tom ze mam posledni verzi a Tiny bee ma jeste desku F3? Videa jsem samozrejme hledal a zkousel ale zatim nic, proto pisu tady.

_________________
Spektrum DX6iTiny BEEBLADE MCPX BL2TREX600ESP - Hughes 500(na prodej)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Tinybee
PříspěvekNapsal: stř 20.01.2021 20:18 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 28.1.2009
Příspěvky: 738
Bydliště: okr. Blansko
Obrázky: 0
Citace:
jsem si koupil na bangood tuhle koptérku ve verzi s DSM2 přijímačem

DX6i má pouze DSMX


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Tinybee
PříspěvekNapsal: stř 20.01.2021 20:30 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 28.3.2011
Příspěvky: 478
Bydliště: Tísek, Ostrava
Ma to DSM2/DSMX

_________________
Spektrum DX6iTiny BEEBLADE MCPX BL2TREX600ESP - Hughes 500(na prodej)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Tinybee
PříspěvekNapsal: stř 20.01.2021 22:40 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 28.1.2009
Příspěvky: 738
Bydliště: okr. Blansko
Obrázky: 0
Ještě by na F3 desce mohly být bindovací kontakty na propojení. Zkus prohlédnout desku.


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Tinybee
PříspěvekNapsal: stř 20.01.2021 23:11 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 8.3.2011
Příspěvky: 200
Bydliště: Praha 5 Smíchov
Obrázky: 3
A mas v Betaflight konfiguratoru vybrany spravny seriovy port? I s posledni verzi BF konfiguratoru bez problemu pripojim F3 FC

_________________
Hacker Rapier; MPX FC,EG,ES; Phoenix 2k; RCF SBach 342XL
mikroheli a hromada kopter
FrSky Horus X10s


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Tinybee
PříspěvekNapsal: čtv 21.01.2021 13:32 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 28.3.2011
Příspěvky: 478
Bydliště: Tísek, Ostrava
https://github.com/betaflight/betafligh ... TinyBee-F3

Dle fotek tam žádný bindovací pin není, číňan mi dnes poslal návod, ale polopatě abych to dostal do Flash módu tak podržím ten mikrospínač na desce a připojím napájení?

Give it power (either with a 1s battery or USB) and it will slow flash, then quick flash. During quick flash, click bind on radio. It took a few tries this way but eventually it worked. Once bound, it remained bound as long as I always turn on the transmitter before the quadcopter. If that doesn't work you can try to do it using Betaflight CLI method.Run Betaflight, connect usb and connect in Betaflight. Go to CLI at bottom. Type set spektrum_sat_bind = 9 then type save. Unplug from usb and connect battery. Click bind on your radio. Once it says see less
Google překlad: Dejte jí energii (buď s baterií 1 s nebo USB) a bude pomalu blikat, poté rychle blikat. Během rychlého blesku klikněte na rádiové spojení. Trvalo to několik pokusů, ale nakonec to fungovalo. Jakmile byl svázán, zůstal svázaný, dokud vždy zapnu vysílač před kvadrokoptérou. Pokud to nefunguje, můžete to zkusit pomocí metody Betaflight CLI. Spusťte Betaflight, připojte usb a připojte se v Betaflight. Dole přejděte na CLI. Zadejte soubor spektrum_sat_bind = 9 a poté zadejte save. Odpojte z USB a připojte baterii. Klikněte na svázat rádio. Jakmile se řekne, vidět méně

_________________
Spektrum DX6iTiny BEEBLADE MCPX BL2TREX600ESP - Hughes 500(na prodej)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Tinybee
PříspěvekNapsal: čtv 21.01.2021 16:56 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 18.3.2010
Příspěvky: 2677
Bydliště: Zavar, SK
Ja som to pochopil takto:
pripojiť baterku ( nič netreba stláčať )
nejaká LEDka začne blikať najprv pomaly a potom rýchlo
keď bliká rýchlo, treba bindovať vysielač...

_________________
X9D & T16Pro & TX16S & nejaké lietadlá, heli a koptéry www.rcmodelytt.sk


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Tinybee
PříspěvekNapsal: čtv 21.01.2021 17:11 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 28.1.2009
Příspěvky: 738
Bydliště: okr. Blansko
Obrázky: 0


Návod jak vložit video do příspěvku na RCMANIA.cz

Podle tohoto videa stačí připojit napájení. A nabindovat vysílač.


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Tinybee
PříspěvekNapsal: sob 23.01.2021 12:48 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 28.3.2011
Příspěvky: 478
Bydliště: Tísek, Ostrava
Tak po reinstalu STM ovladacu uz kopterku v Betaflightu nactu, sparuju, nicmene po odpojeni kabelu a pripojeni baterie to stejne nelita.

_________________
Spektrum DX6iTiny BEEBLADE MCPX BL2TREX600ESP - Hughes 500(na prodej)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Tinybee
PříspěvekNapsal: sob 23.01.2021 13:37 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 28.3.2011
Příspěvky: 478
Bydliště: Tísek, Ostrava
Mam vysilac v modu 2 a sloupeckem throttle v betaflight hybu pravou packou pohybem levaprava. Takze mam nejak prehazene kanaly a zatim jsem neprisel jak to srovnat

_________________
Spektrum DX6iTiny BEEBLADE MCPX BL2TREX600ESP - Hughes 500(na prodej)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Tinybee
PříspěvekNapsal: sob 23.01.2021 14:47 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 8.3.2011
Příspěvky: 200
Bydliště: Praha 5 Smíchov
Obrázky: 3
V BF mas v zalozce Reciver, kde monitorujes pohyb kanalu i nastaveni jejich poradi jak prichazi z vysilace. U Spektra je vychozi poradi TAER, tak jej nastav a pripadne uprav dle potreby.

_________________
Hacker Rapier; MPX FC,EG,ES; Phoenix 2k; RCF SBach 342XL
mikroheli a hromada kopter
FrSky Horus X10s


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Tinybee
PříspěvekNapsal: sob 23.01.2021 15:42 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 27.5.2012
Příspěvky: 1632
Bydliště: Kroměříž
Obrázky: 38
Jj, je to tak, jak píše chorche. Dále pak budeš muset nastavit zámek plynu (arm - disarm). U novějších verzí BF jde ještě nastavit prearm, tudíž další zámek. Motory roztočíš jen s plynem dole a odemknutím (arm, pokud není ještě i prearm).
Ideální zase třeba zkouknout nějaký návod na Youtube. Ať už si konečně zalítáš :wink:


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 31 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz