Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Futaba T12FG/RX R5014 DPS PCM G3 2048
PříspěvekNapsal: ned 06.01.2019 12:37 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 28.7.2007
Příspěvky: 2285
Bydliště: Plzeň D.C.
Ahoj kluci,
nelítal jsem 7 let. Nyní jsem to vytáhl kvůli mladýmu.
Mám na T12FG také 35MHz modul a krátkou anténu. Nyní jsem dostal od kámoše (chápu, zastaralý) přijímač R5014 DPS s tím, že ho buď to mohu hodit do koše (to můžu udělat kdykoli, že) , nebo ho nějak využít. Ten modul jsem kupoval do minimaket do haly (Extra Expert atd.) Snažil jsem se mrknout do nastavení vysíleče, ale všude tam vidím možnost nastavení jen "1024" , ale tento přijímač je "2048".

Je nějaká možnost, jak tento přijímač využít s T12FG, nebo půjde do koše? Za těch pár let co jsem nelítal udělalo RC asi hodně velký skok a někdo už mně říkal, ať to vůbec neřeším, hodím to do koše a koupím z HobbyKingu (údajně to na to funguje) jakýsi FrSky ....?

Díky za rady. :wink:


Přílohy:
Futaba přijímač 12k.jpg
Futaba přijímač 12k.jpg [ 48.57 KiB | Zobrazeno 801 krát ]

_________________
KDO NEPADÁ, LÉTÁ POD SVOJE MOŽNOSTI!
Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 
PříspěvekNapsal: ned 06.01.2019 14:14 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 1.12.2008
Příspěvky: 644
Bydliště: Lysice,Brno,Blansko.
Obrázky: 7
T12FG by ale měla umět PCM G3.Takže mrkni do menu ve vysílači ještě jednou.
Channel count: 12 proportional + 2 switched
Model memories: 30 expanded to 1882 via SD card
Frequency band: Determined by plug-in module. MZ-FM 35 MHz module supplied
Modulation (TM-FM module): PCM-G3, PCM-1024, FM/PPM switchable
Co je tam za modul?


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: ned 06.01.2019 14:56 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 28.7.2007
Příspěvky: 2285
Bydliště: Plzeň D.C.
No právě že 1024 a nejde to přehodit na nic jiného ..... A toť otázka, jestli to nejde, nebo nevím jak ....


Přílohy:
1024.jpg
1024.jpg [ 26.87 KiB | Zobrazeno 624 krát ]

_________________
KDO NEPADÁ, LÉTÁ POD SVOJE MOŽNOSTI!
Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: ned 06.01.2019 15:07 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 1.12.2008
Příspěvky: 644
Bydliště: Lysice,Brno,Blansko.
Obrázky: 7
Verze softu?Poslední je V03.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: ned 06.01.2019 15:13 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 28.7.2007
Příspěvky: 2285
Bydliště: Plzeň D.C.
Aha, tak tím by to mohlo být.2.1 :lol: Někde tu asi bude návod, jak se to upgraduje? Já to dělal naposled před lety.
PS: Moc dík za rady! :wink:

_________________
KDO NEPADÁ, LÉTÁ POD SVOJE MOŽNOSTI!


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: ned 06.01.2019 15:25 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 1.12.2008
Příspěvky: 644
Bydliště: Lysice,Brno,Blansko.
Obrázky: 7
Neraduj se předčasně...je to asi trochu jinak.U G3 Rx se musí zadat ID přijímače protože i v Rx jde měnit kanál rovnou z vysílače.T12FG nemám tak mrkni do manuálu na stranu 23.
http://boban.websnadno.cz/12fg-manual.pdf


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: ned 06.01.2019 17:58 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 28.7.2007
Příspěvky: 2285
Bydliště: Plzeň D.C.
Tak to jsem asi v pr.... Kde mam v dnešní době vzít 1GB kartu? :lol: Myslel jsem, že mám nejmenší 64Gb, ale nakonec jsem v haraburdí našel funkční 4GB, ale 1GB .... :lol:

_________________
KDO NEPADÁ, LÉTÁ POD SVOJE MOŽNOSTI!


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Mic-74, prikrylm, sakulajda a 8 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz