Reklama

 





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 24 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Betaflight
PříspěvekNapsal: stř 28.11.2018 17:00 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 13.5.2016
Příspěvky: 307
Bydliště: Opava
Co je to za desku popripade kopteru? Zalohu nastaveni jsi delal pred prehratim FW? Mas dobre nastaveny protokol?

_________________
RC: FrSky Taranis Q X7
Let.: Master Stick
Cop.: Lizard 95, Puda X220, UR65


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Betaflight
PříspěvekNapsal: stř 28.11.2018 23:27 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 17.7.2018
Příspěvky: 9
imagin píše:
Ahoj,

no, tak to, už mne napadá snad jen to, že nemáš úplně nulu na plynu. To sice odarmuje, ale motory se nerozjedou. Zkus asi trimem sjet dolu plynem. I, když píšeš, že jinde funguje, může to být minimální odchylkou na rozsahu na týhle desce. Těžko takhle odhadnout, zvlšť, když přesně netušíme co se mezitím stalo.

iF

Zdarec
Vyzkoušeno , ale nepomohlo ,jinač to jsem dělal subtrimem v záložce receiver(pokud je to to samé)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Betaflight
PříspěvekNapsal: stř 28.11.2018 23:39 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 17.7.2018
Příspěvky: 9
BANE píše:
Co je to za desku popripade kopteru? Zalohu nastaveni jsi delal pred prehratim FW? Mas dobre nastaveny protokol?

Zdarec
Je to z RR Split Pearl s deskou HGLRC MICRO F4 V2 . S protokolama mám trochu problém, můžeš mi to přiblížit?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Betaflight
PříspěvekNapsal: stř 28.11.2018 23:57 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 13.5.2016
Příspěvky: 307
Bydliště: Opava
Zda se, ze komunikace s radiem je OK a tak by to melo byt nastaveno adekvatne.
Motory se toci pokud to testujes v betaflightu a tak po technicke strance je to taky OK.
Mozna by to mohlo byt tim protokolem, protoze ten je v defaultu vetsinou spatne nastaveny. Najdes to v zalozce CONFIGURATION v pravo nahore a mel bys tam nastavit nejspis Dshot600. Kdyz tam je neco spatneho vetsinou se to muze chovat zvlastne a nebo se motory netoci vubec.

_________________
RC: FrSky Taranis Q X7
Let.: Master Stick
Cop.: Lizard 95, Puda X220, UR65


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Betaflight
PříspěvekNapsal: čtv 29.11.2018 21:41 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 17.7.2018
Příspěvky: 9
BANE píše:
Zda se, ze komunikace s radiem je OK a tak by to melo byt nastaveno adekvatne.
Motory se toci pokud to testujes v betaflightu a tak po technicke strance je to taky OK.
Mozna by to mohlo byt tim protokolem, protoze ten je v defaultu vetsinou spatne nastaveny. Najdes to v zalozce CONFIGURATION v pravo nahore a mel bys tam nastavit nejspis Dshot600. Kdyz tam je neco spatneho vetsinou se to muze chovat zvlastne a nebo se motory netoci vubec.

Dshot 600tam je, tak mne napadá, co tak vymazat celou desku a nahrát vše znovu i s rádiem Otázka, jak FC vymazat?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Betaflight
PříspěvekNapsal: čtv 29.11.2018 21:46 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 23.11.2016
Příspěvky: 154
Bydliště: Frýdek-Místek
Obrázky: 2
píšeš že máš jiné koptéry co ti fungují, takže hloupý dotaz, to odemčení motorů testuješ jak to máš připojené na počítač?
Pokud ano tak se ti to v nových verzích BetaFlight neodemkne a musíš odpojit desku od PC a pak to bude fungovat.
Předpokládám že máš povoleno odemknout pod libovolným úhlem a nebo máš desku pod úhlem kdy to máš povoleno v konfiguraci .....


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Betaflight
PříspěvekNapsal: čtv 29.11.2018 21:59 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 13.5.2016
Příspěvky: 307
Bydliště: Opava
To ze to nejde pri pripojeni na PC uz jsme tady resili, ale ten uhel armovani to je dobrej postrech. Defaultne je tusim 25 stupnu a bezne se dava 180.
K tomu promazani FC, tak kdyz nahravas nejnovejsi BF, tak zaskrtavej full chip erase a to by melo desku promazat a nasledne nahrat novej BF.

_________________
RC: FrSky Taranis Q X7
Let.: Master Stick
Cop.: Lizard 95, Puda X220, UR65


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Betaflight
PříspěvekNapsal: čtv 29.11.2018 22:18 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 17.7.2018
Příspěvky: 9
BANE píše:
To ze to nejde pri pripojeni na PC uz jsme tady resili, ale ten uhel armovani to je dobrej postrech. Defaultne je tusim 25 stupnu a bezne se dava 180.
K tomu promazani FC, tak kdyz nahravas nejnovejsi BF, tak zaskrtavej full chip erase a to by melo desku promazat a nasledne nahrat novej BF.


Díky vyzkouším, v rádiu udělám taky nový model a pak už jen do šuplíku :-D


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Betaflight
PříspěvekNapsal: pon 10.12.2018 14:57 
Helimaniacs Brno
Helimaniacs Brno
Uživatelský avatar

Registrován: 31.3.2010
Příspěvky: 2573
Bydliště: Brno
Obrázky: 0
Pokud nejde odarmovat, podivat se do CLI, napsat prikaz "status" a kuknout se co je v armed flagach. Bude tam CLi, coz je nezajima protoze koptera nejde odarmovat pokud je pripojene USB, zajima te ten zbytek

_________________
Logo 600 + spirit


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 24 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz