Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: sob 20.10.2018 8:24 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 6.1.2012
Příspěvky: 561
Bydliště: Brno
Obrázky: 0
Zdravím zkušené.
Dostala se mi do ruky Turnigy 9x (deska s procesorem Atmega64A). Po nějakém seznámení s OpenTX jsem do ní nakonec dostal verzi 2.1.9.
Proběhla úvodní kalibrace a přes OpenTX Companion jsem nastavil "nějaké" modely. Ale všechno se tváří, že je v MODE1 a nejsem schopen najít, jak vysílačku nastavit do MODE2. V původním FW to bylo přímo v menu, v OpenTX tuto funkčnost nemůžu najít.
Co jsem přehlédnul?
Díky.

_________________
(šroubovák | kleště | měřák | pájka | drátky | vrtulníky(čky) | Xcoptery(rky) | Zorro | malá Cessna)


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 
PříspěvekNapsal: sob 20.10.2018 9:34 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 24.4.2016
Příspěvky: 280
Bydliště: Nove Zamky
Obrázky: 0
Skus tento navod: https://www.youtube.com/watch?v=kNFMekmzfBI

_________________
Belanka Decathlon ,MDM FOX


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: sob 20.10.2018 10:00 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 6.1.2012
Příspěvky: 561
Bydliště: Brno
Obrázky: 0
Nemyslím hardwarově, to umím. Myslím softwarově. Mám hw na MODE2, ale openTX v MODE1, potřebuju přehodit softwarově OpenTX na MODE2. Tohle jsem nikde nenašel.

_________________
(šroubovák | kleště | měřák | pájka | drátky | vrtulníky(čky) | Xcoptery(rky) | Zorro | malá Cessna)


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: sob 20.10.2018 10:21 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 13.1.2015
Příspěvky: 36
Bydliště: Pyšely
Stiskneš a podržíš levé tlačítko (+), dostaneš se do nastavení rádia a nastavení módu je úplně dole.

_________________
http://matyaso.cz


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: sob 20.10.2018 10:34 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 6.1.2012
Příspěvky: 561
Bydliště: Brno
Obrázky: 0
Tak systém pokus omyl + "na začátku to asi bylo špatně". Už to mám.
V nastavení OpenTX je dole "Výchozí mód vysílačky" a musí se ještě nastavit "výchozí pořadí kanálů".
Kromě toho (a to mě dlouho mátlo) se musí založit nový profil vysílačky.
Pak vše funguje, jak má.

_________________
(šroubovák | kleště | měřák | pájka | drátky | vrtulníky(čky) | Xcoptery(rky) | Zorro | malá Cessna)


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: sob 20.10.2018 11:09 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 6.1.2012
Příspěvky: 561
Bydliště: Brno
Obrázky: 0
matyaso píše:
Stiskneš a podržíš levé tlačítko (+), dostaneš se do nastavení rádia a nastavení módu je úplně dole.

Tohleto je ta lepší varianta, díky. Tam je i ta změna módu... :)

_________________
(šroubovák | kleště | měřák | pájka | drátky | vrtulníky(čky) | Xcoptery(rky) | Zorro | malá Cessna)


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz