Reklama

 





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 20 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Zapojení větroně
PříspěvekNapsal: úte 31.07.2018 22:07 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru

Registrován: 19.8.2005
Příspěvky: 3811
Bydliště: Šternberk, ČR
Obrázky: 0
Právě, že pomůže. Zjistíš třeba, že elevator nejsou křidélka atd.
Mimo to ten větroň má V ocas a to si nejsem jistý, jestli to tvá RC souprava umí. Neříkám, že neumí, jen ji neznám. Doporučuji začít i tím, co už psal DAF "... třeba se ti ozve někdo z okolí, nebo dostaneš kontakt. Případně zaskoč na plácek, kde se modeláři scházejí a tam ti poradí.".


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Zapojení větroně
PříspěvekNapsal: úte 31.07.2018 22:16 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 15.9.2016
Příspěvky: 20
Bydliště: Kutná Hora
karval píše:

A jak ti může někdo poradit, když mu stěží budeš rozumět? :roll:


Tak, že když nerozumím, najdu si to na těchto stránkách :-)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Zapojení větroně
PříspěvekNapsal: úte 31.07.2018 22:20 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 15.2.2016
Příspěvky: 267
Bydliště: Frýdek-Místek
Dr.Binary píše:
Podle manuálu by na prvním kanálu měly být křídla (Aileron) a na druhém kanálu křidélka (Elevator). Ale teď přesně nevím jak nastavit vysílač. Manuál https://files.banggood.com/2016/09/FS-i ... manual.pdf strana 10. Neměl bych tedy připojit kabely pro nosné plochy a ocasní plochy do přijímače přes Y kabel?


Hmm, opravdu zkus raději požádat o pomoc někoho zkušenějšího.

Ale jinak, nastavení V-Tailu máš na straně 18. Jedno servo zapoj do CH2 a druhé do CH4.

Popis jak nastavit dvouservové křídlo máš potom tady: http://woodystime.blogspot.com/2013/12/ ... leron.html


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Zapojení větroně
PříspěvekNapsal: úte 31.07.2018 22:23 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 27.2.2018
Příspěvky: 27
Napřed musíš vědět, co jsou to křidélka, a potom se teprve můžeš ptát, kam je zapojit. Jinak to přece nikdy dohromady nedáš!

_________________
Ahoj lidi, jak jde život?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Zapojení větroně
PříspěvekNapsal: úte 31.07.2018 22:40 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 15.9.2016
Příspěvky: 20
Bydliště: Kutná Hora
BoBik_CZ píše:

Hmm, opravdu zkus raději požádat o pomoc někoho zkušenějšího.

Ale jinak, nastavení V-Tailu máš na straně 18. Jedno servo zapoj do CH2 a druhé do CH4.

Popis jak nastavit dvouservové křídlo máš potom tady: http://woodystime.blogspot.com/2013/12/ ... leron.html


Mnohokrát díky (y)


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 20 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz