Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Jetibox profi
PříspěvekNapsal: stř 18.04.2018 7:05 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 21.4.2010
Příspěvky: 439
Bydliště: Praha
Ahooj, chtel jsem se zeptat jestli nekdo nema schovany starsi firmware 1.15 na Jetibox profi?
Predem dekuji.

_________________
Jeti DC-16, Futaba FX-18+modul Jeti
Swing speciál, Proxima 2, Stork 4, Mig 15, P47, Torro 900


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Jetibox profi
PříspěvekNapsal: stř 18.04.2018 9:52 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 20.5.2009
Příspěvky: 328
Bydliště: Karlovy Vary
Ahoj napiš do Jeti je s nimi dobrá spolupráce a pošlou ti ho. Popřípadě ti udělají úpravu co potřebuješ.
To je moje zkušenost, upravili mi FW pro RSAT2Ex na UDI serial link pro řícící desku pro quadcopter, když jsem chtěl přejíz t PPM na SERial a EXBUS ještě desky moc neuměly, dnes je již standardem.
PV


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Seznam.cz [Bot] a 7 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz