Reklama

 





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 22 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: úte 22.05.2018 21:45 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 5.7.2014
Příspěvky: 115
Ahoj

Mam jeden dotaz taky mam Omnibus F3 a nejde mi aktualizovat jaký je přesný postup zobrazí se mi hláška Failed to open serial port
Děkují moc

_________________
http://www.carboneum.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 
PříspěvekNapsal: stř 23.05.2018 0:03 
Platící zákazník RCManie
Platící zákazník RCManie
Uživatelský avatar

Registrován: 13.9.2009
Příspěvky: 350
kuba12 píše:
Ahoj

Mam jeden dotaz taky mam Omnibus F3 a nejde mi aktualizovat jaký je přesný postup zobrazí se mi hláška Failed to open serial port
Děkují moc


Ahoj,

Omnibus se flashuje pres DFU mod pomoci Zadig SW a jeho ovladačů. Čili dokud v rohu nahoře nevidíš "DFU" namísto čísla portu nepůjde to. Návod na flash na BF třeba TADY dole a Zadig TADY.

iF

_________________
FPVMANIA - MOTHER COPTER - FLY or DiE
Oficiální distributor Armattan Quads pro ČR
fpvmania.cz


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: stř 23.05.2018 17:35 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 5.7.2014
Příspěvky: 115
imagin píše:

Ahoj,

Omnibus se flashuje pres DFU mod pomoci Zadig SW a jeho ovladačů. Čili dokud v rohu nahoře nevidíš "DFU" namísto čísla portu nepůjde to. Návod na flash na BF třeba TADY dole a Zadig TADY.

iF



Nějak mi nefunguje Zadig nezobrazi se tam STM32 BOOTLOADER

_________________
http://www.carboneum.cz/


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: stř 23.05.2018 19:21 
Platící zákazník RCManie
Platící zákazník RCManie
Uživatelský avatar

Registrován: 13.9.2009
Příspěvky: 350
kuba12 píše:


Nějak mi nefunguje Zadig nezobrazi se tam STM32 BOOTLOADER


Ahoj,

manual na Zadig jsi četl? Ovladače si nainstaloval? Nevěřím. Je opravdu třeba něco málo si přečíst. Bez toho to nejde. Nebo min., alespoň napsat verzi operačního systému.
Řeknu to jinak. Bez DFU mode se NEDÁ Omnibus flashnout. Čili musíš to rozchodit, pakliže chceš flash.

iF

_________________
FPVMANIA - MOTHER COPTER - FLY or DiE
Oficiální distributor Armattan Quads pro ČR
fpvmania.cz


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: stř 23.05.2018 21:12 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 5.7.2014
Příspěvky: 115
Už mi to jde děkují stačilo jenom označit Options a List All Device

_________________
http://www.carboneum.cz/


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: čtv 12.07.2018 20:44 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 5.7.2014
Příspěvky: 115
Jak je to v té desce s režimy které mužů kombinovat s kterými

_________________
http://www.carboneum.cz/


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: čtv 12.07.2018 20:44 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 5.7.2014
Příspěvky: 115
Jak je to v té desce s režimy které mužů kombinovat s kterými

_________________
http://www.carboneum.cz/


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 22 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz