Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Aerofly RC 7 na Windovs 10
PříspěvekNapsal: úte 23.01.2018 11:45 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 11.10.2016
Příspěvky: 5
Ahoj všetci, má proisím niekto skúsenosť s Aerofly 7 na Win 10?
V predchádzajúcich riadkoch som sa dočítal že si musím vysielač skalibrivať vo Windovs a následne aj v simulátorte, ale keď pripojím cez USB vyielač do Win 10 ovládač sa mi objaví len medzi blututh a inými zariadeniami, v herných zariadeniach má win 10 iba x box a nie je tam ani možnosť v nastaveniach iné zariadenie pridať. Poradí niekto? Ďakujem.


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Aerofly RC 7 na Windovs 10
PříspěvekNapsal: úte 23.01.2018 18:45 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 9.7.2011
Příspěvky: 6239
Bydliště: Písek, ČR
Ahoj,
mě normálně funguje. Ve Windows nevím co bych na něm kalibroval, objeví se mi jako "Vstupní zařízení USB" ve skupině "Zařízení standardu HID".
Zkalibroval jsem ovladač (a především jsem přiřadil kanály funkcím - to je součástí té kalibrace) s připojenou vysílačkou jenom při prvním spuštění simulátoru.
Mám poslední verzi (kupoval jsem jí cca před měsícem on-line na Ikarusu).

Jak ti to nefunguje? Simulátor říká že nenalezl ovladač, nebo ho nalezne ale nedá se s ním ovládat?

_________________
FrSky Horus, letadla, heli+koptéry.
http://rc.ludl.cz


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz