Reklama

 





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 13 ] 
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: stř 03.01.2018 16:01 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 18.4.2007
Příspěvky: 622
Zdarec. Help... Mision planer se mi nechce připojit k desce. Prostě najednou nenabízí možnost připojení com, ale AUTO, UDP, TCP, UDPCI. Poradte kde jsem co zvojtil. Minulý týden vše v pohodě. ....nabídl COM5, vše šlapalo....


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 
PříspěvekNapsal: stř 03.01.2018 16:10 
Mazák
Mazák

Registrován: 30.8.2011
Příspěvky: 5002
Bydliště: Plzeň, CZ
Obrázky: 0
kdyz se podivas do spravce zarizeni ve windows tak tam ten COM5 je nebo ne ?

_________________
210,280X8,480 Hexa, 3.4m Go-3, EDF Goshawk, Huricane XL, EPP Spartan, SkySurfX8, SE.5 pred opravou


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: stř 03.01.2018 16:26 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 18.4.2007
Příspěvky: 622
zdar není..... ale byl...kam se poděl ???


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: stř 03.01.2018 16:28 
Mazák
Mazák

Registrován: 30.8.2011
Příspěvky: 5002
Bydliště: Plzeň, CZ
Obrázky: 0
to nevim ale problem evidentne neni v MP ale nekde jinde

zkusil bych :

- restart PC
- jinej kabel
- jinej USB port

_________________
210,280X8,480 Hexa, 3.4m Go-3, EDF Goshawk, Huricane XL, EPP Spartan, SkySurfX8, SE.5 pred opravou


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: stř 03.01.2018 16:38 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 18.4.2007
Příspěvky: 622
všechno vyzkoušeno, MP prostě vpravo nahoře nenabídne.... Včera večer jsem normálně naplánoval misi, nahrál do APM, dnes v poledne jsem vyběh ven, misi spustil, kvadrouš ji obletěl bez problémů. Doma to chci připojit a nic...
Po nahrání mise - včera večer jsem se ještě v MP různě vrtal... nemohl jsem tam něco někde zakázat...přenastavit ??? Já už vím prd....:-(


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: stř 03.01.2018 16:46 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 4.2.2016
Příspěvky: 38
Bydliště: Ostrava - Poruba
Občas mi MP taky blbne, noťas už není co býval, pak pomůže přeinstalace MP.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: stř 03.01.2018 16:49 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 18.4.2007
Příspěvky: 622
Zkouším to, taky mám starou šunku. uvidíme...


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: stř 03.01.2018 16:52 
Mazák
Mazák

Registrován: 30.8.2011
Příspěvky: 5002
Bydliště: Plzeň, CZ
Obrázky: 0
pokud neni seriovka ve windows tak si ji MP z prstu nevycuca

_________________
210,280X8,480 Hexa, 3.4m Go-3, EDF Goshawk, Huricane XL, EPP Spartan, SkySurfX8, SE.5 pred opravou


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: stř 03.01.2018 16:58 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 18.4.2007
Příspěvky: 622
pokud si dobře pamatuju, tak jsem kdysi při instalaci musel nainstalovat Arduino prostředí, pak MP a tyhlety kámoši nějak společně vytvořili tu COM5 nějak virtuální....


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: stř 03.01.2018 17:04 
Mazák
Mazák

Registrován: 30.8.2011
Příspěvky: 5002
Bydliště: Plzeň, CZ
Obrázky: 0
musi byt nainstalovany driver pro hw. Zalezi co to mas za jednotku - k nekterym je driver soucasti instalacky.

_________________
210,280X8,480 Hexa, 3.4m Go-3, EDF Goshawk, Huricane XL, EPP Spartan, SkySurfX8, SE.5 pred opravou


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: stř 03.01.2018 17:07 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 18.4.2007
Příspěvky: 622
mám ARDUCOPTER 2.5.2


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: stř 03.01.2018 17:10 
Mazák
Mazák

Registrován: 30.8.2011
Příspěvky: 5002
Bydliště: Plzeň, CZ
Obrázky: 0
to je 8bit - muzes zkusit arduino software z arduino.cc

_________________
210,280X8,480 Hexa, 3.4m Go-3, EDF Goshawk, Huricane XL, EPP Spartan, SkySurfX8, SE.5 pred opravou


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: stř 03.01.2018 18:17 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 18.4.2007
Příspěvky: 622
UF hotovo. Musel jsem znovu instalovat Arduino ovladače. COM5 se neobjevil, ale je tu najednou COM7. a spojení bez problémů. Děkuji AMPERovi a všem ostatním.
Pořád mi není jasný jak mohl zmizet. Mrknu jestli neproběhla v noci nějaká automatická čistka, nebo nějaká údržba v PC....
Ještě jednou díky !!!


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 13 ] 

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz