Reklama

 





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 17 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: pon 09.10.2017 23:24 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 29.11.2011
Příspěvky: 690
Bydliště: Karviná
Obrázky: 14
Zdravim mám dotaz, mel jsem dx6i a ta se dala sparovat s prijmacema orange bezproblému a ted mam graupner a chci se zeptar jestli taky existuje nejaka znacka cinska s kteroi to pujde sparovat :-) nechce se mi do EPPcka a halovky davat prijmac za 1100kc 8O

a u spektrumu jsem mohl sparovat si to s např Mcpxkem tim maly vrtulnikem a rovněž se chci zeptat jestli nejale takpve modely jdou i s graupnerem nebo prostě graupnerku sparuju jen s graupner přijímačem a mam smulu... :-( dekuji

_________________
:) Graupner MZ-12, Superzoom 4D, Katana s50, T-rex 450, Pluto,


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 
PříspěvekNapsal: pon 09.10.2017 23:28 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 29.11.2011
Příspěvky: 690
Bydliště: Karviná
Obrázky: 14
nebo musim kouput flysky modul a pak prijmace orange?

_________________
:) Graupner MZ-12, Superzoom 4D, Katana s50, T-rex 450, Pluto,


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: pon 09.10.2017 23:35 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 29.7.2004
Příspěvky: 986
Bydliště: Praha 4
Máš smůlu (nebo štěstí?). Graupnera nikdo nekopíruje.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pon 09.10.2017 23:38 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 13.11.2008
Příspěvky: 7798
Bydliště: Benátecká Vrutice, ČR
Opravdu máš smůlu, protože pro Graupner HoTT žádné klony neexistují. Alespoň o žádných nevím. Řešením by moh být ten externí RF modul a k němu klony přijímače, ale budeš ho muset připojit zvenku a samozřejmě ti nepůjde telemetrie.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pon 09.10.2017 23:40 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 29.11.2011
Příspěvky: 690
Bydliště: Karviná
Obrázky: 14
na halovku a male EPP telemetrii nepotřebuju:)

a je fakt ze nechci nijak narusovat vysilac nic do neho pájet vrtat atd...

jinak diky moc za ujasnění :)

_________________
:) Graupner MZ-12, Superzoom 4D, Katana s50, T-rex 450, Pluto,


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: pon 09.10.2017 23:54 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 13.11.2008
Příspěvky: 7798
Bydliště: Benátecká Vrutice, ČR
Pro připojení externího RF modulu nemusíš nic pájet. Na vysílači je konektor DSC, který slouží pro propojení učitel/žák, nebo je na něm modulace pro připojení na simulátor, nebo ext. RF modul, na který ale musíš připojit i nějaké napájení. Po přepnutí do externího režimu se vypne vnitřní RF modul HoTT.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pon 09.10.2017 23:56 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 26.5.2014
Příspěvky: 168
flysky modul AFHDS + 6ch Rx bude v poho a nejlevnější cesta


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: úte 10.10.2017 5:24 
Moderátor serveru
Moderátor serveru

Registrován: 28.2.2005
Příspěvky: 15884
Bydliště: Rakovník, CZ
Obrázky: 0
Neprzni to a našetři.
Do halovky menší přijímač se hodí a Čína to přece je taky :lol:
Obrázek
Bonus - i v halovce si tím kontroluju napětí pohonné baterky, stačí 2 odpůrky a kondík...
A neplácá se ti nic pod rádiem, nemusíš řešit extra napájení toho podvěsného bastlu (vyžaduje 2s baterku, v Gr. máš "jen" 1s)...
Můj náhled.

kmubajsek píše:
... prostě graupnerku sparuju jen s graupner přijímačem ...
Ano.
Je pravda že HoTT zrovna není pro příznivce rozsáhlého letového parku udržovaného v neustálé pohotovosti... :|

_________________
Aby mně mé záliby bavily, nemusím je brát kdovíjak vážně - jyrry.cbcnet.cz


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: úte 10.10.2017 9:32 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 29.11.2011
Příspěvky: 690
Bydliště: Karviná
Obrázky: 14
skybreaker píše:
flysky modul AFHDS + 6ch Rx bude v poho a nejlevnější cesta


popřemýšlím a uvidim podívam se jak to ostatní řeší kam to davají atd. děkuji :)

_________________
:) Graupner MZ-12, Superzoom 4D, Katana s50, T-rex 450, Pluto,


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: úte 10.10.2017 9:33 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 29.11.2011
Příspěvky: 690
Bydliště: Karviná
Obrázky: 14
jyrry píše:
Neprzni to a našetři.
Do halovky menší přijímač se hodí a Čína to přece je taky :lol:
...
Bonus - i v halovce si tím kontroluju napětí pohonné baterky, stačí 2 odpůrky a kondík...
A neplácá se ti nic pod rádiem, nemusíš řešit extra napájení toho podvěsného bastlu (vyžaduje 2s baterku, v Gr. máš "jen" 1s)...
Můj náhled.

Ano.
Je pravda že HoTT zrovna není pro příznivce rozsáhlého letového parku udržovaného v neustálé pohotovosti... :|


velikost je super no :D

_________________
:) Graupner MZ-12, Superzoom 4D, Katana s50, T-rex 450, Pluto,


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: úte 10.10.2017 19:21 
Moderátor serveru
Moderátor serveru

Registrován: 28.2.2005
Příspěvky: 15884
Bydliště: Rakovník, CZ
Obrázky: 0
http://www.model-rc.cz/rc-vrtulniky/sta ... 16100.hott :roll:

_________________
Aby mně mé záliby bavily, nemusím je brát kdovíjak vážně - jyrry.cbcnet.cz


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: úte 10.10.2017 19:32 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 29.11.2011
Příspěvky: 690
Bydliště: Karviná
Obrázky: 14
jyrry píše:
http://www.model-rc.cz/rc-vrtulniky/stavebnice-vrtulniku/elektro/?g=micro-vrtulnik-heim-3d-100-hott-16100.hott :roll:



super diky:) !!!! potřebuji nahradu za Mcpx :D

_________________
:) Graupner MZ-12, Superzoom 4D, Katana s50, T-rex 450, Pluto,


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: úte 10.10.2017 19:44 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 23.7.2009
Příspěvky: 436
Bydliště: Hodonín
jyrry píše:
Neprzni to a našetři.
Do halovky menší přijímač se hodí a Čína to přece je taky :lol:
....
Bonus - i v halovce si tím kontroluju napětí pohonné baterky, stačí 2 odpůrky a kondík...
A neplácá se ti nic pod rádiem, nemusíš řešit extra napájení toho podvěsného bastlu (vyžaduje 2s baterku, v Gr. máš "jen" 1s)...
Můj náhled.

Ano.
Je pravda že HoTT zrovna není pro příznivce rozsáhlého letového parku udržovaného v neustálé pohotovosti... :|



Ahojte,

mám dotaz, píšou, že přijímač je pro ZH konektory. Tedy "normální" konektory serv tam pasovat nebudou? Je nutno to přepájet nebo je nějaká propojka?

Díky.

P


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: úte 10.10.2017 20:57 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 24.8.2014
Příspěvky: 53
Bydliště: Vyškov
Neměl jsem tu příspěvek? Asi už mám sklerózu :-)


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: úte 10.10.2017 21:56 
Moderátor serveru
Moderátor serveru

Registrován: 28.2.2005
Příspěvky: 15884
Bydliště: Rakovník, CZ
Obrázky: 0
kocispavel píše:
... píšou, že přijímač je pro ZH konektory. Tedy "normální" konektory serv tam pasovat nebudou? ...

Ano, jen pro ZH. Ne, nebudou pasovat.
Dělal jsem si propojku (na ebay i na HK jsou k mání konektůrky s kouskem kablíků) ale je větší než ten přijímač.
Proto jsem pořídil tělesa konektorů a dutinky a na servech jsem si to překrimpoval - s kleštěmi z HK to jde docela slušně a nehyzdí to přijímač.
Jo a některá pidiserva třeba na HK ty konektůrky už mají ale je nutné zpřeházet piny - v přijímači to je v pořadí + - signál kdežto na servech je - + signál (jako na "velkých" servokonektorech).

_________________
Aby mně mé záliby bavily, nemusím je brát kdovíjak vážně - jyrry.cbcnet.cz


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 17 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: kaz, mlkl a 6 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz