Reklama

 





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 734 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 ... 49  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: čtv 17.05.2018 12:38 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru

Registrován: 16.9.2014
Příspěvky: 116
Bydliště: Praha - východ
thsoft píše:
Na taranisu s verzí Open TX 2.2 mi nejde přepnout volba předletové kontroly spínačů, taková ta šipka jestli má
být spínač nahoře uprostřed nebo dole, je to sice blbost ale ani po 10 minutách mačkání všech mikrospínačů jsem
na kombinaci nepřišel a nastavil jsem si to notebookem.

Nevítě někdo jak se to dělá ? Enter jen zakáže a povolí vypínač, ale ta šipka mi otočit nejde.

Tomáš

Nastavit všechny přepínače do požadované polohy a dlouhý stisk Enter.


Nahoru
 Profil  
 
 
PříspěvekNapsal: čtv 17.05.2018 13:20 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 12.5.2008
Příspěvky: 586
Bydliště: Orlické hory
Rada dobrá ale nic to neudělá, jenom to pípne ... :-)

Tomáš

matoni píše:
Nastavit všechny přepínače do požadované polohy a dlouhý stisk Enter.

_________________
OM Velox EME60, GP Citabria DLE30, SIG Hog-bipe, FrSky Taranis
( ͡° ͜ʖ ͡°)


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: čtv 17.05.2018 13:27 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru

Registrován: 16.9.2014
Příspěvky: 116
Bydliště: Praha - východ
thsoft píše:
Rada dobrá ale nic to neudělá, jenom to pípne ... :-)

Tomáš


... a děláš to hned jak najedeš na položku v menu nebo až na jednotlivých přepínačích?
Příloha:
prepinace.png
prepinace.png [ 2.1 KiB | Zobrazeno 938 krát ]


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: čtv 17.05.2018 19:36 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 12.5.2008
Příspěvky: 586
Bydliště: Orlické hory
Tak teď už to funguje, díky, nevím co jsem vyváděl asi jsem si myslel že jde jednotlivě každý
spínač nastavit a to nejde, musí se všechny najednou. Možná to dříve na 1.x.x fw šlo...

Tomáš

matoni píše:
... a děláš to hned jak najedeš na položku v menu nebo až na jednotlivých přepínačích?
Příloha:
prepinace.png

_________________
OM Velox EME60, GP Citabria DLE30, SIG Hog-bipe, FrSky Taranis
( ͡° ͜ʖ ͡°)


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: čtv 17.05.2018 22:05 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 25.5.2003
Příspěvky: 1967
Bydliště: Košice, SK
thsoft píše:
Možná to dříve na 1.x.x fw šlo...

Nešlo. Tiež som nad tým pred časom dumal. :)


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pon 21.05.2018 9:08 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 5.12.2007
Příspěvky: 738
Bydliště: Ostrava
Pánové, mám prosbu :D změřil by někdo jaký rozměr mají připojovací piny v šachtě pro vysílací modul?
Je to □ 0,64mm, rozteč 2,54mm??
Jedná se mi o montáž XJT modulu do jiného vysílače a potřebuji koupit protikus na připojení.
Díky


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pon 21.05.2018 9:20 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 12.2.2016
Příspěvky: 727
Bydliště: Vysočina
eco píše:
Pánové, mám prosbu :D změřil by někdo jaký rozměr mají připojovací piny v šachtě pro vysílací modul?
Je to □ 0,64mm, rozteč 2,54mm??
Jedná se mi o montáž XJT modulu do jiného vysílače a potřebuji koupit protikus na připojení.
Díky
Rozteč je správná (běžný servokonektor) ale 0.64 nemám čím změřit (a ani bych to moc neřešil).


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pon 21.05.2018 10:14 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 5.12.2007
Příspěvky: 738
Bydliště: Ostrava
No já to právě řeším, na tom konektoru závisí spolehlivost přenosu :) :!:
Při prohlídce ten konektor nevypadá jako klasický servokonektor (myslím ten, kde se přivádí napájení+PPM signál)


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pon 21.05.2018 10:28 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 18.3.2010
Příspěvky: 2062
Bydliště: Zavar, SK
Je to klasicky konektor, len dlhsi. Roztec 2.54, stvorec ako ostatne...

_________________
Taranis X9D + nejaké lietadlá, heli a koptéry, www.rcmodelytt.sk


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pon 21.05.2018 11:07 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 5.12.2007
Příspěvky: 738
Bydliště: Ostrava
ddano007 píše:
Je to klasicky konektor, len dlhsi. Roztec 2.54, stvorec ako ostatne...

Díky, odpoledne jdu pro něj :D


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: čtv 31.05.2018 21:41 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 16.11.2009
Příspěvky: 374
Bydliště: Čechtice
Pomozte prosím. Dřív sem to našel v nějakém videu p. Mrázka, ale teď to ani po 40 minutách nemůžu najít.
Chci to vylepšení zámku, jak se přepínačem aktivuje kanál plynu pouze v případě, že je zároveň páka plynu stažená na nulu.

Děkuji :)

_________________
Lítám letadla a malé koptéry, občas přes FPV. Zatím jen bubliny.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: čtv 31.05.2018 22:02 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 27.12.2007
Příspěvky: 170
Bydliště: Dolní Kounice
dracekvo píše:
Pomozte prosím. Dřív sem to našel v nějakém videu p. Mrázka, ale teď to ani po 40 minutách nemůžu najít.
Chci to vylepšení zámku, jak se přepínačem aktivuje kanál plynu pouze v případě, že je zároveň páka plynu stažená na nulu.

Děkuji :)

nevim, kere video je original rimra, ale podle nej sem si to kdysi take nastavoval
je to bez komentare, ale snad pochopitelne
https://youtu.be/voi846J0IZQ

ja to teda mam na pasove vozidlo, takze pro aktivaci musim mit paku ve stredu
jeden kanal mam zvuk motoru a druhy regulator - proto tam litajo dva kanaly


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: čtv 31.05.2018 22:06 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru

Registrován: 19.8.2005
Příspěvky: 3859
Bydliště: Šternberk, ČR
Obrázky: 0


Návod jak vložit video do příspěvku na RCMANIA.cz

v čase 35:35


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: čtv 31.05.2018 22:20 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 25.5.2003
Příspěvky: 1967
Bydliště: Košice, SK
viewtopic.php?p=1238049#p1238049


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pát 01.06.2018 7:40 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 16.11.2009
Příspěvky: 374
Bydliště: Čechtice
Super, díky všem :)

_________________
Lítám letadla a malé koptéry, občas přes FPV. Zatím jen bubliny.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 734 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 ... 49  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Joker, jyrry, Seznam.cz [Bot] a 5 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz