Reklama

 





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 8 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Nová DJI Go a mapy Google
PříspěvekNapsal: čtv 16.03.2017 9:41 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 28.12.2013
Příspěvky: 32
Zkoušel jste někdo tenhle postup ?
Já mám zatím starou verzi Go a nechci aktualizovat dokud se nevyřeší jak vypnout ty Here mapy.

http://forum.dji.com/thread-81484-1-1.html?clickaid=DvrQ51hOl1SfWDw45hgakuJtkkgfkOFc&clickpid=366784&clicksid=462c0c4dbd0a512b3a288907938f61b8&from=dap_unique&pm=custom

Na Nvidii K1 mi jde zapnout ten Developer Mode tak by to asi mělo jít, akorát je to asi otravný jestli se to musí dělat při každým spuštění.

Pozn: Google mapu je dobré natáhnout jako offline mapu, není pak potřeba wifi.


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Dji go 4 cesky
PříspěvekNapsal: čtv 23.03.2017 22:48 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 6.11.2016
Příspěvky: 45
Bydliště: Brdy
Ahoj, napada mne, proc neni pocesteno dji go...Je problem v androidu, nebo je ta aplikace z pohledu autorskych prav nedotknutelna. Myslim, ze spousta uzivatelu by to uvitala, predevsim v sirsim nastaveni. Zrovna jsem nastavoval rychlost rotace P4, chvili mi trvalo nez jsem prisel na to ze je to v nastaveni polozka sensitive - yaw... a tech naataveni je mraky. Na netu jsou ruzne navody, kde ale autori tyto polozky prechazeji slovy "nooo do toho bych moc nezasahoval" :-).
Jen k zamysleni proc Dji nemuze lokalizovat program jako treba Litchi.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Dji go 4 cesky
PříspěvekNapsal: pát 24.03.2017 12:10 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 20.11.2014
Příspěvky: 117
Bydliště: Havířov
No, to by byla paráda.Každou vyskakující tabulku / varování si musím překládat v překladači. Následně zjistím, že to byla nějaká ptákovina.
Samozřejmě to zbytečně zdržuje,závidím klukům, co umí anglicky.

_________________
Phantom 4


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Dji go 4 cesky
PříspěvekNapsal: sob 25.03.2017 8:13 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 6.11.2016
Příspěvky: 45
Bydliště: Brdy
Tak, jednak zdrzuje, ikdyz clovek se to casem nauci ty opakujici se hlasky, ale stejne pri ty pilotazi, by bylo prijemnejsi mit vse v cestine, vice by se clovek mohl soustredit na rizeni a toceni. Ale tak treba i Dji casem CZ vyda...
Nebo Litchi, ale nevim, moc zkusenosti ani tady s nim neni, takze se nejspis tak casto nepouziva.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Dji go 4 cesky
PříspěvekNapsal: ned 26.03.2017 8:21 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 9.9.2016
Příspěvky: 20
Bydliště: Jizerky a Bavorsky les
Alesonky píše:
Tak, jednak zdrzuje, ikdyz clovek se to casem nauci ty opakujici se hlasky, ale stejne pri ty pilotazi, by bylo prijemnejsi mit vse v cestine, vice by se clovek mohl soustredit na rizeni a toceni. Ale tak treba i Dji casem CZ vyda...
Nebo Litchi, ale nevim, moc zkusenosti ani tady s nim neni, takze se nejspis tak casto nepouziva.


o tom dost pochybuji ze v blizky budoucnosti bude DJI Go v cestine. Na Androida dodnes neni ani v nemcine a to ja sakra silnejsi a vetsi trh (ca. 100 molionu lidi)
Ja si koupil Litchi protoze je aspon v ty nemcine ktera mi jde daleko lip ne anglictina a prijde mi lepsi nez DJI Go. Ma i vic uzitecnych vychytavek Navic stale pouziva google mapy ktery mi prijdou lepsi nez ty v DJO Go od Here.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Nová DJI Go a mapy Google
PříspěvekNapsal: ned 26.03.2017 9:21 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 6.11.2016
Příspěvky: 45
Bydliště: Brdy
nebo spanelstina. Kazdopadne s cestinou se teda asi jen tak nepocita, ale Litchi snad je i v cestine...?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Nová DJI Go a mapy Google
PříspěvekNapsal: ned 26.03.2017 14:01 
Mazák
Mazák

Registrován: 15.7.2011
Příspěvky: 717
Bydliště: okr. Prievidza
Obrázky: 33
Tu je o tom niečo https://www.youtube.com/watch?v=TaJecuSfrf8


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Nová DJI Go a mapy Google
PříspěvekNapsal: úte 11.04.2017 11:04 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 28.8.2010
Příspěvky: 858
Bydliště: SK
Trochu som patral ako dostat google mapy do Go 4 appky a podarilo sa cize sa podelim o info, appka spusta 2 procesi ktore staci zastavit-zakazat cize stiahneme z Play obchodu neaku appku na zakazanie procesov v aplikaciach no zrejme bude potrebny aj Root telefonu, ak mate Samsung co je aj moj pripad stiahol som za 1.39eur appku BK Package Disabler Samsung pre samsung ktora nepotrebuje root, spustime DJI Go a v appke BK si najdeme DJI GO a vojdeme do jej procesov a oba Here procesi zakazeme nasledne appka Dji Go pouzije zakazdym mapy od Google.


Přílohy:
Screenshot_20170411-105658.png
Screenshot_20170411-105658.png [ 104.37 KiB | Zobrazeno 464 krát ]
Screenshot_20170411-110524.png
Screenshot_20170411-110524.png [ 212.96 KiB | Zobrazeno 464 krát ]
20170411_110811.png
20170411_110811.png [ 928.54 KiB | Zobrazeno 463 krát ]

_________________
DJI Phantom 4pro
Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 8 ] 

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: MarkAurel a 5 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz