Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 21 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Shořelá naze32
PříspěvekNapsal: pon 26.12.2016 22:11 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 25.10.2016
Příspěvky: 19
Bydliště: Pardubice
Fifa píše:
Jestli chces poradit, tak se zacni vyjadrovat alespon trochu technickym jazykem.



Je opravdu popis na urovni :|




přepojil jsem to podle schématu tzn. napájení 5V z desky Matex do příjmače místo rovnou do naze.


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Shořelá naze32
PříspěvekNapsal: ned 16.09.2018 22:43 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 9.11.2008
Příspěvky: 70
Bydliště: Praha
Obrázky: 16
ta deska je šílené svinstvo.. Jednak je celkem porod najít verzi FW, ve které funguje i magnetometr a to, že shoří v případě zapojeného napájení na servokonektor a připojeného USB je do nebe volající. Ta součástka má umět přepojit napájení USB/externí. Místo toho se rozpálí, až shoří. Já měl kliku, že jsem se o to opařil a stihl to odpojit. Nečekal bych takovou zradu. Deska CC3D normálně funguje jak s připojeným externím napětím, tak společně i s USB.

Naze je prostě nepovedenej bastl


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Shořelá naze32
PříspěvekNapsal: pon 17.09.2018 10:19 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 23.2.2015
Příspěvky: 820
Bydliště: Chlumčany (PJ)
Obrázky: 0
SP Racing F3 acro je ted na BG myslim za 300,- deluxe verze 450,- jen ma malo uartu :)

_________________
Taranis X9D+


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Shořelá naze32
PříspěvekNapsal: pon 17.09.2018 13:08 
Platící zákazník RCManie
Platící zákazník RCManie
Uživatelský avatar

Registrován: 14.9.2009
Příspěvky: 343
Blacksite píše:
SP Racing F3 acro je ted na BG myslim za 300,- deluxe verze 450,- jen ma malo uartu :)


Ahoj,

za tuhle cenu ji seženeš už v ČR - takže se to fakt "vyplatí" brát z Číny :( . DeLuxe nevím. Za mne SP F3 mrtvá deska bez OSD s pomalým F3. Ale máš pravdu - je to extra levný..

iF

_________________
FPVMANIA - MOTHER COPTER - FLY or DiE
Oficiální distributor Armattan Quads pro ČR
fpvmania.cz


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Shořelá naze32
PříspěvekNapsal: pon 17.09.2018 13:37 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 23.2.2015
Příspěvky: 820
Bydliště: Chlumčany (PJ)
Obrázky: 0
SP 3 ma vyhodu v tom, ze ma baro primo na desce, a ja nemam baro u GPS, tak jsem si na to vzpomnel :D
...ja myslel, ze veschny F3 procesory jsou stejne, tak proc pomaly?

_________________
Taranis X9D+


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Shořelá naze32
PříspěvekNapsal: pon 17.09.2018 13:53 
Platící zákazník RCManie
Platící zákazník RCManie
Uživatelský avatar

Registrován: 14.9.2009
Příspěvky: 343
Blacksite píše:
SP 3 ma vyhodu v tom, ze ma baro primo na desce, a ja nemam baro u GPS, tak jsem si na to vzpomnel :D
...ja myslel, ze veschny F3 procesory jsou stejne, tak proc pomaly?


Ahoj,

Šel bych minimálně do F4. Tedy třeba OmniBus. (už je i F7). Pokud trváš na ceně pak OmniBus F3 - ten má oproti SP F3 OSD a taky baro na desce BMP280.
Ale je asi o 180 Kč dražší, než SP F3. Tady v ČR.

iF

_________________
FPVMANIA - MOTHER COPTER - FLY or DiE
Oficiální distributor Armattan Quads pro ČR
fpvmania.cz


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 21 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz