Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 86 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Xiro Xplorer
PříspěvekNapsal: pát 19.01.2018 18:10 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 17.4.2016
Příspěvky: 81
Tak jsem prostě zkusil vzlétnout a vše v pohodě.Ale čím to je nevim


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Xiro Xplorer
PříspěvekNapsal: ned 11.03.2018 20:05 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 29.10.2008
Příspěvky: 51
Bydliště: Vyškov
Tak mám další dotaz- k čemu je v aplikaci XIROAssistant záložka FTD-playback a tam Download map, když to nefunguje? Nebo dělám něco špatně:)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Xiro Xplorer
PříspěvekNapsal: pon 26.03.2018 15:07 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 26.3.2018
Příspěvky: 1
FTD-playback ti přehraje trasu letu. Připojíš telefon s aplikací XIRO a stáhneš si z aplikace soubory HJ, tam jsou zaznamenány všechny lety které jsi s érem provedl. Díky FTD jsem po třech dnech našel svoje éro uprostřed potoka, nevěděl jsem, že program toto vůbec umožňuje.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Xiro Xplorer
PříspěvekNapsal: stř 28.03.2018 19:31 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 29.10.2008
Příspěvky: 51
Bydliště: Vyškov
Díky, už jsem to pochopil, funguje to. Myslel jsem že dělám chybu, ale nakonec to bylo tak, že se mi tam připletly nějaké staré HJ soubory a házelo mě to na mapě někde do Číny.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: xiro xplorer - spojení kamera/mobil
PříspěvekNapsal: sob 02.06.2018 14:30 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 2.6.2018
Příspěvky: 2
Ahoj
Potřeboval bych poradit,koupil jsem drona xiro xplorer a nejde mi navázat spojení s kamery hero3 do telefonu.
Stáhl jsem si aplikaci xiro v obchodě play na telefonu.
Jinak mi to ukazuje satelity a wifi.Jsem s toho nešťastný.
Děkuji Vám všem předem jestli mi poradíte.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: ahoj
PříspěvekNapsal: sob 02.06.2018 19:44 
Mazák
Mazák

Registrován: 11.9.2011
Příspěvky: 1808
Bydliště: ČR ,Slapy nad Vltavou
Název AHOJ je špatně. Oprav si ho..jinak Ti asi nikdo neodpoví...

Třeba : Dron xiro xplorer - nejde .......


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Xiro Xplorer
PříspěvekNapsal: ned 24.06.2018 12:04 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 29.10.2008
Příspěvky: 51
Bydliště: Vyškov
Na youtube máš spoustu návodů, stačí hledat, najdi jak resetovat kameru, jak párovat s telefonem, vše tu je. Jen otázka- v telefonu v nastavení wifi bys měl vidět sítě s názvem "UG3300EN_....nebo XPLORER_...."(ty tečky jsou čísla)
návody tady:
https://www.youtube.com/watch?v=GGGuXXv ... rt_radio=1


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Xiro Xplorer
PříspěvekNapsal: sob 07.07.2018 19:08 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 29.10.2008
Příspěvky: 51
Bydliště: Vyškov
Měl bych další dotaz na zkušenější: lze na vysílači změnit nastavení levé páky tak, aby při potlačení dron klesal a při přitažení stoupal? Připadá mi to přirozenější než jak je to teď- tj. od sebe - stoupá, k sobě - klesá. Hledal jsem to v návodu marně.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Xiro Xplorer
PříspěvekNapsal: ned 08.07.2018 19:44 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 8.7.2018
Příspěvky: 2
zdravím, mám dotaz.
Zkoušel jste někdo koupit gimbal pro GoPro přes e-bay z Německa a jaké máte zkušenosti?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Xiro Xplorer
PříspěvekNapsal: úte 10.07.2018 6:53 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 10.7.2018
Příspěvky: 2
Asi před rokem kupována sada gimbal + extender (2260kč) a samostatný gimbal (1800 kč) od stejného prodejce vše OK. Sada byla nová včetně original přelepek a samostatný gimbal byl nějaký repas, nebo druhovýroba, ale OK. Ten celoumělohmotný shitgimbal se nevyplatí opravovat. V ČR za to samé chtějí 7500 takže se to vyplatí.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Xiro Xplorer
PříspěvekNapsal: pát 13.07.2018 20:16 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 8.7.2018
Příspěvky: 2
Tak dnes přišel gimbal z Německa koupeny přes e-bay. Vše funguje jak má. Stabilizace i naklápění kamery a přenos obrazu do mobilu jsou OK.

Měl bych ještě jeden dotaz.

Jak dlouho vám vydrží baterka v ovladači.
Mě po nabití na 100%, zhruba po třech dnech spadne úroveň baterie asi na 40%.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 86 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz