Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 71 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Yuneec Q500 Typhoon
PříspěvekNapsal: ned 30.10.2016 15:03 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 9.4.2011
Příspěvky: 70
dino1982cz píše:




jak mas velky monitor? q500+ ma 5,5 palce. ja prave mam v place q500+ za devet a pul i se zarukou jeste rok s fhd camerou tak si rikam jestli to je dostacujici...



Já mám 5,5palce. Na slunci špatně čitelný. Oproti PHANTOMA kde si můžeš natočit monitor případně dát clony proti slunci. FullHD kamera bohatě stačí.

_________________
Hitec ECLIPSE 7 + SPECTRA 24, Hitec OPTIC 6 Sport - 35MHz, TRENER 40 - ASP 7,5ccm, Piper J-3 Cub - ASP 4T/11,5ccm, AXN Floater, SpaceWalker - ASP 7,5ccm


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 
 Předmět příspěvku: Yuneec Q500 4K
PříspěvekNapsal: ned 26.11.2017 17:04 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 16.9.2011
Příspěvky: 92
Dobrý den !
Hledám majitele dronu Yuneec Q500 4K který může poradit s nahráním nového firmware do dronu přes GUI. Při pokusu o spojení s GUI mi hlásí že hledá spojení přes com 8 který v počítači nemám. Potřebuji poradit. Díky za odpověď !


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Zapojení Gimbalu kamery Yuneec Typhon
PříspěvekNapsal: ned 20.05.2018 14:06 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 20.5.2018
Příspěvky: 5
Po havarii a opravě Gimbalu došlo asi k přehození kontaktů na kruhové desce. Mohl by někdo poradit jak jsou zapojeny? Je někde informace nebo snímek zapojení? Kamera klimbá ze strany na stranu. Děkuji za odpověď.


Přílohy:
P1010027.JPG
P1010027.JPG [ 63.35 KiB | Zobrazeno 257 krát ]
Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Typhon H Yuneec- Netočí se motor
PříspěvekNapsal: ned 20.05.2018 14:30 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 20.5.2018
Příspěvky: 5
Po havarii se netočí jeden motor- Hláška: Motor error! Enter Five-Rotor mode! Please land immediately.
Při prohlídce jsem nezjistil vibrace hřídelky ani kontrolou vrtule zda není vychýlena. Po startu ovladače ST16, zapnutí drona a následném zapnutí motorů se asi na 3 sec. roztočí motory bez jedné vrtule a ihned se všechny vypnou. Věděl by někdo, zda to neblokuje software? nebo na co se zaměřit? Odkrytím krytu trupu jsem také nezjistil ulomení nebo rozpojení vodičů. Tak proč se to proboha netočí !!!


Přílohy:
Netočí se.jpg
Netočí se.jpg [ 161.41 KiB | Zobrazeno 343 krát ]
Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Typhon H Yuneec- Netočí se motor
PříspěvekNapsal: ned 20.05.2018 18:48 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 29.9.2005
Příspěvky: 1108
Bydliště: Doma
jako totalni laik v oblasti dronu bych podle popisu (tedy toci ti jen ctyri motory z peti a krici to "enter five-motor mode") tipoval, ze mas na vysilacce prepnuty mod na ctyrrotor :-)


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Typhon H Yuneec- Netočí se motor
PříspěvekNapsal: pon 21.05.2018 0:22 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 2.1.2012
Příspěvky: 338
Bydliště: PRAHA
celkem je sest motoru
je porouchany jeden motor prepnete na 5 motorovy mod a rychle pristante


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Typhon H Yuneec- Netočí se motor
PříspěvekNapsal: pon 21.05.2018 10:53 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 20.5.2018
Příspěvky: 5
Já jsem přece na zemi. Typhon H má 6 motorů a jeden se neroztočí. Je možno se podívat na ovladač ST16. Žádné přepínání - odepínání mmotorů neznám. Pouze v návodu je, že pokud se porouchá jeden motor tak se dron nemá rozbít a přistane s pěti. Já bych potřeboval trochu odbornější radu proč se motor netočí. Nikde jsem nenašel jak postupovat se zjišťováním závady.
vitahavlicek: to vím, jsem ale na zemi
Kuba78: H, to je jako hexa, to je 6 motorů,


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Typhon H Yuneec- Netočí se motor
PříspěvekNapsal: pon 21.05.2018 10:57 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 2.1.2012
Příspěvky: 338
Bydliště: PRAHA
jenom jsem kubovi vysvetloval co asi znamena ta hlaska
jinak ten motor nebo regulator je nejspis vadny
vymente motor a uvidite , mate jich tam sest tak muzete prehazovat mezi sebou


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Typhon H Yuneec- Netočí se motor
PříspěvekNapsal: pon 21.05.2018 11:02 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru

Registrován: 19.8.2005
Příspěvky: 3730
Bydliště: Šternberk, ČR
Obrázky: 0
Metoda pokus-omyl.
Motor, který se netočil dát na rameno, kde se točí. Když se bude točit, tak stejný postup s regulátorem, dát k němu funkční motor. No, a když ani to nepomůže, tak hledat chybu v pájení.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Typhon H Yuneec- Netočí se motor
PříspěvekNapsal: pon 21.05.2018 11:38 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 20.5.2018
Příspěvky: 5
Typhon H.
Zkoušel jsem, že bych přehodil motor, ale, je to měnit celé rameno -https://www.youtube.com/watch?v=uJyaakJ9nDc . Je to tam lepené pryskyřicí. Motor se roztočil asi na 3 sec. a potom hláška a zastavení. Radím nekupovat. Drahé a nic na to není. Servis neumí, posílá se to do Německa. Já jsem to dostal jako dar. Metoda Pokus/omyl je něco jako nic nevědět a pokazit víc než napravit.
Potřeboval bych schema zapojení všeho. Nenašel jsem.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Typhon H Yuneec- Netočí se motor
PříspěvekNapsal: pon 21.05.2018 11:48 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 2.1.2012
Příspěvky: 338
Bydliště: PRAHA
metoda pokus omyl je bezne pouzivana v podobnych pripadech
docela by me zajimalo v cem by vam pomohlo schema zapojeni
blokove schema je celkem primitivni a u vsech kopter v podstate stejne
ramena nemusite vymenovat , jenom to prodratujte pomoci nejakych kabliku


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 71 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz