Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1552 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101 ... 104  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Spirit FBL - bylo 4Dstabi
PříspěvekNapsal: stř 09.01.2019 19:00 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 3.1.2012
Příspěvky: 289
Bydliště: Praha
Obrázky: 1
Tsisters píše:
to:Netopyr druhý satelit jsem takovým spůsobem nabindoval,tak že teď svítí při zapnutí oba,ale ten zapojený přez kablík sám nefunguje, tak mně napadlo, že je pouze jako podpůrný stejně jak to je u klasického přijímače se satelitem
edit:



Už si nepamutuju, jak tohle fungovalo a už to ani nemám, takže nemohu vyzkoušet. Zkus satelity ještě prohodit mezi sebou. Třeba se ozve Spiriťák, nebo se zeptat přímo na spiritforu.

Jinak doporučím aktualizovat jednotky na novou verzi. Jen pozor pokud máš verzi 1.X.X, tak na 2.X.X budeš muset vše nastavit.

_________________
Netopyr

Goblin 570, Devil 380, Spirit, Taranis X9D+,


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Spirit FBL - bylo 4Dstabi
PříspěvekNapsal: pát 11.01.2019 19:57 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 23.3.2011
Příspěvky: 1929
Bydliště: www.LMKTrinec.cz
Blog: Zobrazit blog (1)
Kluci jde přímo do Spirita zapojit tyto kondíky a pokud ano tak kam?Kamkoliv mimo programovacího slotu?
https://www.freakware.de/en/p/r2-buffer ... 155108.htm

_________________
AGILE 7,2/ AGILE 5.5/ DEVIL 420/ T-REX 500PRO-Sportline/ RJX X-TRON 500/ EXTRA 300/ FPV QAV 210/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Spirit FBL - bylo 4Dstabi
PříspěvekNapsal: pát 11.01.2019 20:10 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 3.1.2012
Příspěvky: 289
Bydliště: Praha
Obrázky: 1
Ano lze. Kamkoliv kromě SYS a ELE/PIT/AIL. Pokud nemáš místo můžeš paralelně k čemukoliv.

_________________
Netopyr

Goblin 570, Devil 380, Spirit, Taranis X9D+,


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Spirit FBL - bylo 4Dstabi
PříspěvekNapsal: pát 11.01.2019 20:21 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 23.3.2011
Příspěvky: 1929
Bydliště: www.LMKTrinec.cz
Blog: Zobrazit blog (1)
Díky za odpověď koupím do AGILE 5.5 tyto snad budou OK
https://www.freakware.de/en/p/r2-buffer ... a1-3188314

_________________
AGILE 7,2/ AGILE 5.5/ DEVIL 420/ T-REX 500PRO-Sportline/ RJX X-TRON 500/ EXTRA 300/ FPV QAV 210/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Spirit FBL - bylo 4Dstabi
PříspěvekNapsal: pát 11.01.2019 20:32 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 3.1.2012
Příspěvky: 289
Bydliště: Praha
Obrázky: 1
Měl jsem Rexe550, teď Goblin 570. Vždy jsem použil ty větší. Rozdíl ceny není velký, váhu jsem neřešil. Trochu delší čas vydrže mi přijde ok. Naštěstí jsem je nikdy nepotřeboval na plno.

_________________
Netopyr

Goblin 570, Devil 380, Spirit, Taranis X9D+,


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Spirit FBL - bylo 4Dstabi
PříspěvekNapsal: pát 11.01.2019 20:37 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 23.3.2011
Příspěvky: 1929
Bydliště: www.LMKTrinec.cz
Blog: Zobrazit blog (1)
Tak raději tyto:
https://www.freakware.de/en/p/r2-buffer ... 155108.htm

_________________
AGILE 7,2/ AGILE 5.5/ DEVIL 420/ T-REX 500PRO-Sportline/ RJX X-TRON 500/ EXTRA 300/ FPV QAV 210/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Spirit FBL - bylo 4Dstabi
PříspěvekNapsal: pát 11.01.2019 20:50 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 23.4.2006
Příspěvky: 1203
Bydliště: Litoměřice
Obrázky: 1
Blog: Zobrazit blog (6)
Objednal jsem na shopu co jsi dal link a do týdne byly doma , ty menší hýbou se servy na trexu 500 asi 20 vteřin po odpojení pohonné baterie. Větší půjdou do Loga 700 :-)

_________________
Jeti DC-24 CrossAlps 2.8, Power 1.1 Fox1.5 a 2.6 , Samba, T-REX 500X, Logo 700 Spirit Pro + GeoLink


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Spirit FBL - bylo 4Dstabi
PříspěvekNapsal: pon 14.01.2019 18:58 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 23.3.2011
Příspěvky: 1929
Bydliště: www.LMKTrinec.cz
Blog: Zobrazit blog (1)
Kluci jen malý technický dotázek, dá se a pokud jo tak prosím o nakopnutí kde, změnit směr gyrování vrtulky

_________________
AGILE 7,2/ AGILE 5.5/ DEVIL 420/ T-REX 500PRO-Sportline/ RJX X-TRON 500/ EXTRA 300/ FPV QAV 210/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Spirit FBL - bylo 4Dstabi
PříspěvekNapsal: pon 14.01.2019 19:03 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 3.1.2012
Příspěvky: 289
Bydliště: Praha
Obrázky: 1
Že by reverz Ch4.

_________________
Netopyr

Goblin 570, Devil 380, Spirit, Taranis X9D+,


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Spirit FBL - bylo 4Dstabi
PříspěvekNapsal: pon 14.01.2019 20:18 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 23.3.2011
Příspěvky: 1929
Bydliště: www.LMKTrinec.cz
Blog: Zobrazit blog (1)
Bože já jsem, ale lama :D stačilo přepnout v senzoru, hlavně že jsem na to čuměl a hledal všude možně a ještě jsem přejel všechny dotazy na Spirit podpoře. Díky moc za nakopnutí, občas bych to asi potřeboval napřímo a osobně :D Přeji hezký večer

_________________
AGILE 7,2/ AGILE 5.5/ DEVIL 420/ T-REX 500PRO-Sportline/ RJX X-TRON 500/ EXTRA 300/ FPV QAV 210/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Spirit FBL - bylo 4Dstabi
PříspěvekNapsal: sob 19.01.2019 0:00 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 7.10.2003
Příspěvky: 332
ahoj, rád bych si rozchodil ve svých vrtulnících futabu a telemetrii. Mohu poprosit o radu jaký kablík potřebuji k jednotlivým regulátorům ve svých vrtulnících? Jednotka je vždy spirit a regulátor 7008sb.
1/JivePro 120+HV
2/Powerjive 120+HV
3/Jive 80+HV
Děkuji moc


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Spirit FBL - bylo 4Dstabi
PříspěvekNapsal: pát 08.02.2019 19:01 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 18.4.2017
Příspěvky: 228
TomasN píše:
Jakou verzi FW používáš? Zápornou hodnotu kolektivu šlo snad naposledy zadat ve verzi 1.2... pro ni ten postup co jsem popsal tak úplně neplatí...



Mě to taky blblo po přidání Geolinku a provedení update. Normální záchrana šla rychlost i směr v pořádku, ale záchrana s Geolinkem šla „do zemně“. Pořád jsem na to nemohl přijít. V posledních updatech obět fungují záchrané kolektivy pro každou banku zvlášť přesto že jsou zašedlé jako by nebyli aktivní, ale hodnota kolektivu se přesto používá. Stačí aby byl kolektiv jen menší a nemusí být ani záporný a vrtulník jde místo nahoru dlou. Když to vím nastavil jsem sim kolektiv pro každou bankku zvlášť a je vše v pořádku. Doporučuji vypnout motor a vše vysoušet nejprve na zemi záchrana musí jít správným směrem i vzhůru nohama a změřit úhloměrem velikost záchrany pro všechna nastavení.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Spirit FBL - bylo 4Dstabi
PříspěvekNapsal: pon 18.02.2019 23:39 
Platící zákazník RCManie
Platící zákazník RCManie
Uživatelský avatar

Registrován: 29.12.2009
Příspěvky: 1455
Ahoj,

1) Stačí kablík Telem Kontronik v2 - jak zapojit a nastavit je zde: http://manual.spirit-system.com/index.p ... lemetry/cs
Nutné mít v ESC poslední verzi FW. Pokud není, pak doporučuji starší kablík Telem Kontronik (v1).
2) Propojka Telem UNI - http://manual.spirit-system.com/index.p ... lemetry/cs
3) Propojka Telem UNI - http://manual.spirit-system.com/index.p ... lemetry/cs

Pro Futabu je nutné pořídit FrSky propojku a tu modifikovat dle: http://manual.spirit-system.com/index.p ... lemetry/cs

_________________
Spirit System


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Spirit FBL - bylo 4Dstabi
PříspěvekNapsal: úte 26.02.2019 18:14 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 9.7.2011
Příspěvky: 6657
Bydliště: Písek, ČR
Klucí, používáte někdo telemetrii z reglu Hobbywing v4 s FrSky OS (tedy nikoliv s OpenTX)?

Používám Horuse s FrSky OS a mám dojem, že by to mohlo chodit. Akorát že helikoptéra je v maketovém kabátku a nechce se mi to sundavat jen na pokus, pokud by to nemělo chodit. Musel bych propojit káblíkem S.port do Spirita a kvůli tomu bude muset ten kabátek dolů.

Všude se píše jenom o OpenTX ve spojitosti s FrSky telemetrií, ale já si říkám, proč by to nemělo chodit ve FrSky OS, když tam ta správná čidla všechna vidím...

_________________
FrSky Horus, letadla, heli+koptéry.
http://rc.ludl.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Spirit FBL - bylo 4Dstabi
PříspěvekNapsal: úte 26.02.2019 19:24 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 27.4.2014
Příspěvky: 121
Bydliště: Hradec Králové
Obrázky: 0
Taky používám FrSky OS a bohužel nechodí. Ptali se lidi i na spirit foru, kde potvrdili jen OpenTX. Snad je naděje do budoucna až FrskyOS bude podporovat lua skripty. Aspoň tak jsem to pochopil já.

_________________
Horus X12S+FrSkyOS, MiniTitanE325S+Spirit, Goblin500+Spirit, Devil380+Spirit, HD502 CELL+Spirit


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1552 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101 ... 104  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz