Reklama

 





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3443 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 226, 227, 228, 229, 230
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: pon 17.09.2018 10:26 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 15.8.2010
Příspěvky: 1063
Bydliště: Hlohovec - Slovensko
Aha, nejak som si to nevsimol.

Tiez som riesil problem zobrazenia udajov bez telemetrickeho modulu. U mna som to vyriesil novsim FW. Treba mat pripojene oba RX aj TX kable.

https://www.rcgroups.com/forums/showthr ... imOSD-fork


Nahoru
 Profil  
 
 
PříspěvekNapsal: pon 17.09.2018 10:31 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 5.8.2013
Příspěvky: 191
Bydliště: Liberec
skiner píše:
Aha, nejak som si to nevsimol.

Tiez som riesil problem zobrazenia udajov bez telemetrickeho modulu. U mna som to vyriesil novsim FW. Treba mat pripojene oba RX aj TX kable.

https://www.rcgroups.com/forums/showthr ... imOSD-fork


Děkuji za odkaz, nastuduji. A jseš si jistý že musí být zapojené oba kabely i do OSD ? Některé zdroje uvádějí jeden kabel, ale už jsem viděl i dva. Je v tom nějaký zmatek řekl bych.

Jaký používáš funkční FW ? Můžeš případně poslat odkaz kde ho stáhnu ?

Děkuji pěkně.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pon 17.09.2018 11:11 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 15.8.2010
Příspěvky: 1063
Bydliště: Hlohovec - Slovensko
bukova píše:
Děkuji za odkaz, nastuduji. A jseš si jistý že musí být zapojené oba kabely i do OSD ? Některé zdroje uvádějí jeden kabel, ale už jsem viděl i dva. Je v tom nějaký zmatek řekl bych.

Jaký používáš funkční FW ? Můžeš případně poslat odkaz kde ho stáhnu ?

Děkuji pěkně.


Nemas zac. FW pouzivam ten, ktory som ti poslal. Je tam aj odkaz na stiahnutie.
Ja mam oba kable zapojene, myslim ze to neslo len s jednym. Za skusku nic nedas.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: sob 22.09.2018 12:13 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 5.8.2013
Příspěvky: 191
Bydliště: Liberec
skiner píše:

Nemas zac. FW pouzivam ten, ktory som ti poslal. Je tam aj odkaz na stiahnutie.
Ja mam oba kable zapojene, myslim ze to neslo len s jednym. Za skusku nic nedas.


Zdravím a děkuji za odkaz. Jakou prosím máš konkrétní verzi FW z balíku v odkazu ? Zkouším poslední verzi pro Mavlink a poslední znakovou sadu a píše mi to úplné nesmysly, rozhodně ne to co si navolím na obrazovku. Buď si nerozumí znaková sada s FW a nebo FW s komunikačním protokolem. Jaký vůbec komunikační protokol APM do OSD využívá ? Mám za to že Mavlink proto volím FW pro Mavlink, ale jsou tam i další jako NMEA a pod. Jsi schopen ještě i v tomto poradit. Nebo někdo zde ? Děkuji moc.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: sob 22.09.2018 12:22 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 15.8.2010
Příspěvky: 1063
Bydliště: Hlohovec - Slovensko
Ja tam mam nahraty MinimOsd_Extra_Uni.934DV-MAVLINK-release.hex. Znakovu sadu si uz nepamatam ale niektoru z tych, co su tam k dispozicii.
Ale ak sa dobre pamatam, tak najkor tam musis nahrat Character_Updater_FW.hex a cez neho nahrat aj znakovu sadu a potom na to prehrat ten FW, ktory pisem vyssie. Myslim, ze tak to nejak bolo.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: sob 22.09.2018 12:26 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 5.8.2013
Příspěvky: 191
Bydliště: Liberec
Ano je to tak, díky moc. Jdu zkusit tvou verzi FW, již v balíku jsou novější. Ale i tyto starší. Jdu na to, díky.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: sob 22.09.2018 16:04 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 5.8.2013
Příspěvky: 191
Bydliště: Liberec
Chtěl bych moc poděkovat "skinerovi" za pomoc s upgrade FW MinimOSD. Díky jeho odkazu se mi nyní zobrazují všechna data správně, vidím sílu signálu i letové režimy v OSD což původně nešlo ani omylem. Upgrade FW skutečně problém vyřešil.

Pro ty kteří by měli problém jako já a navíc jim stejně jako mě konfigurační program stažený s novým FW nechtěl zapisovat do OSD znakovou sadu a často i jinou verzi FW......vzkazuji: Dodržte stejný postup, tedy nejprve znakovou sadu a pak FW, ale nahrajte to starým konfigurátorem pro OSD v. 2.1 či v. 2.2 a nastavení parametrů a úpravu obrazovek už pak dělejte novým konfigurátorem, který úprav je schopen, ale aktualizace FW nikoliv :-) Alespoň ne v mých dvou testovaných PC jedním s Win 7 a jedním Win XP. Ale poradil jsem si a dopadlo to dobře :D

Pěkný den.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: sob 22.09.2018 16:15 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 15.8.2010
Příspěvky: 1063
Bydliště: Hlohovec - Slovensko
Super, som rad ze som pomohol :)


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3443 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 226, 227, 228, 229, 230

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz