Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 730 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 45, 46, 47, 48, 49
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Výběr vysílačky
PříspěvekNapsal: čtv 04.10.2018 20:50 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 23.9.2015
Příspěvky: 209
Bydliště: Mladoboleslavsko
Finančně nějak limitován nejsem, takže EasyStar není problém, pokud to za to stojí

_________________
Traxxas TRX-4 Ford Bronco 1/10 brushless
Losi Rock Rey 1/10 brushless
Losi Night Crawler SE 1/10


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Výběr vysílačky
PříspěvekNapsal: čtv 04.10.2018 20:59 
Moderátor serveru
Moderátor serveru

Registrován: 28.2.2005
Příspěvky: 17739
Bydliště: Rakovník, CZ
Obrázky: 0
Myslel jsem že výběr vysílače budete řešit ve výběru vysílače a letadlo v letadlech...
Vidím že jsem myslel špatně...

_________________
Aby mne mé záliby bavily, nemusím je brát kdovíjak vážně - jyrry.cbcnet.cz


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: čtv 04.10.2018 21:14 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 9.1.2007
Příspěvky: 5901
Bydliště: Praha 8, ČR
Obrázky: 8
Myslet znamená... :lol: . Když ono se to dost prolíná. To se pak těžko odděluje jedno od druhého, nezávidím ani tobě, ani ostatním moderátorům. Občas se v tom ale člověk ztrácí. Není to rejpání, ale konstatování, klidně to smazání.

_________________
Hitec Aurora 9X


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Výběr vysílačky
PříspěvekNapsal: pon 08.10.2018 8:40 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru

Registrován: 14.6.2016
Příspěvky: 91
Bydliště: Kladno
Vstrom650 píše:
Finančně nějak limitován nejsem, takže EasyStar není problém, pokud to za to stojí
Odpovídám až dnes, nesleduji fórum pravidelně. Mám Sky Surfer X8 a také Sky Scout (= Easy Star 2 prodávaný firmou Hitec), srovnání včetně fotek je na https://premsvo.wordpress.com/2017/02/0 ... surfer-x8/ .

ES2 je pevnější, promyšlenější a stabilnější, X8 má některá místa poddimenzovaná a je obtížnější. Zkušenější modelář problémy X8 lehce překoná a protože s ním nebude mlátit o zem, tak ani nepřerazí trup. Já jsem ho přerazil hned několikrát: https://premsvo.wordpress.com/sky-surfer-x8/ .

Kdybych si jako začátečník znova vybíral, připlatím si za ES2 nebo ten Hitec, který vyjde levněji. Pro úplného začátečníka je ale ještě lepší zde nabízený StepOne, nebo ošklivější, pracnější, ale o dost levnější EzFly Trainer: https://premsvo.wordpress.com/ezfly-trainer/


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: úte 06.11.2018 8:08 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 9.2.2015
Příspěvky: 52
Bydliště: Opava
Elite je super! Mám ho dva měsíce a z taranise jsem přešel vcelku rychle co se týče držení a ovládání.
Neskutečně mnoho nastavení. Létám jak éra tak quadrokoptery. Je skladný na přenos takže taranise mám na prodej.

_________________
Lisam210 atom dx7i a pár letadel


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: úte 06.11.2018 8:37 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 3.5.2003
Příspěvky: 10443
Bydliště: Břeclav
Dron není na létání...


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: stř 28.11.2018 22:23 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 6.1.2012
Příspěvky: 644
Bydliště: Brno
Obrázky: 0
K čemu by mohl být u elektroletu trim plynu? Používáte ho někdo? U spalováku je to jasné, ale elektro? Použít trim na cvakání něčeho jiného?

------
zdzd píše:
Dron není na létání...

No ba, dyť dron lítá sám, takže nuda.... :)

_________________
(šroubovák | kleště | měřák | pájka | drátky | vrtulníky(čky) | Xcoptery(rky) | Zorro | malá Cessna)


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: stř 28.11.2018 22:29 
Administrátor serveru
Administrátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 24.4.2003
Příspěvky: 8552
Bydliště: Praha, ČR
Obrázky: 292
Blog: Zobrazit blog (3)
[quote="prikrylm"]K čemu by mohl být u elektroletu trim plynu? Používáte ho někdo? U spalováku je to jasné, ale elektro? Použít trim na cvakání něčeho jiného?

U hloupého vysílače používám. I na elektro akrobatu chci mít stále se točící vrtuli. U chytrého vysílače to mám na spínač.


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: stř 28.11.2018 22:37 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 6.1.2012
Příspěvky: 644
Bydliště: Brno
Obrázky: 0
TomasC píše:
U hloupého vysílače používám. I na elektro akrobatu chci mít stále se točící vrtuli. U chytrého vysílače to mám na spínač.

Jako že TH to celé vypne a když se to tím TH zapne, tak plyn na min vytrimovat, aby se točila vrtule aspoň trochu. Pochopil jsem to správně? (začátečnické otázky, ne? :) )

To vypadá jako dobrý důvod mít trim na plynu...

_________________
(šroubovák | kleště | měřák | pájka | drátky | vrtulníky(čky) | Xcoptery(rky) | Zorro | malá Cessna)


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: stř 28.11.2018 22:47 
Administrátor serveru
Administrátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 24.4.2003
Příspěvky: 8552
Bydliště: Praha, ČR
Obrázky: 292
Blog: Zobrazit blog (3)
Správně je to udělat přes spínač. A hlavně to není o tom MUSÍ to tak být, je to možnost, kterou si každý musí rozmyslet, že to tak chce. Mě to tak vyhovuje....


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 730 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 45, 46, 47, 48, 49

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz