Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 82 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 21.06.2011 18:52 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 15.11.2005
Příspěvky: 1205
Bydliště: Liberec
robotmz píše:
alebo aspoň keby to bolo kompatibilné s už hotovým výškomerným čidlom od eagletreesystems :oops:

EagleTree čidla komunikují po I2C. Takže tam se bez mikroprocesoru neobejdeš...


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 24.06.2011 9:40 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 25.5.2011
Příspěvky: 258
Bydliště: SY,ČR
Telemetrie pro všechny...
http://www.mzkservis.cz/news.php?curmenu=631

Co no to říkáte??? 8O


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: telemetrie
PříspěvekNapsal: pát 24.06.2011 10:26 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 25.10.2009
Příspěvky: 2481
Bydliště: Praha
Obrázky: 0
Jakápak asi bude cena a co to bude všechno umět?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: telemetrie
PříspěvekNapsal: pát 24.06.2011 10:52 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 20.11.2009
Příspěvky: 140
Bydliště: Pardubice
kovaco píše:
Jakápak asi bude cena a co to bude všechno umět?

Podle mne to bude umět vše co umí Twin.
Podle všeho se jedná o:
- vysílací modul bez vysílače
- MZK terminal
- přijímač který má zabudované vario ale nemá výstup na serva

Nápad je to dobrý, ale mohli to v MZK dát do jedné krabičky nebo udělat bezdrátový MZK terminal. Takhle je to trochu vrabčí hnízdo.

Cena jednotlivých dílů je cca 4500, odhaduji že prodejní cena bude někde mezi 3000 až 4000.

_________________
Multiplex Royal Evo9 upgradované na Pro9 (fw 2.62) + 2,4GHz DuplexEX (Neboť jak praví Avenger: Duplexák nehádá Duplexák ví.)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: telemetrie
PříspěvekNapsal: pát 24.06.2011 11:20 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 20.11.2005
Příspěvky: 5581
Obrázky: 0
OldaS píše:
Nápad je to dobrý, ale mohli to v MZK dát do jedné krabičky nebo udělat bezdrátový MZK terminal. Takhle je to trochu vrabčí hnízdo.



Tohle mě taky zarazilo, u Tx maj extra krabici s vysílačem a extra terminál spojenej kablíkem. To nevím kam bych to na vysílač nacpal. škoda.


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 24.06.2011 12:20 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 25.5.2011
Příspěvky: 258
Bydliště: SY,ČR
Extra terminál tam asi nebude,budeš moct použít původní MZK terminál.Ten vysílač ale bude potřeba...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 24.06.2011 13:01 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 20.11.2005
Příspěvky: 5581
Obrázky: 0
Jakej původní? Je tam dispej (terminál) co zobrazuje data, k tomu kablíkem vedenej vysílač. Tyhle dvě krabice potřebuju mít někde, kde na ně (terminál) uvidím. Bavíme se o používání tohoto výrobku jakožto nezávislé externí telemetrie, ne o řízení modelu systémem MZK.


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 24.06.2011 13:41 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 25.5.2011
Příspěvky: 258
Bydliště: SY,ČR
AR1 píše:
Jakej původní? Je tam dispej (terminál) co zobrazuje data, k tomu kablíkem vedenej vysílač. Tyhle dvě krabice potřebuju mít někde, kde na ně (terminál) uvidím. Bavíme se o používání tohoto výrobku jakožto nezávislé externí telemetrie, ne o řízení modelu systémem MZK.


Jasně ,omlouvám se :oops:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 24.06.2011 20:02 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 20.11.2005
Příspěvky: 5581
Obrázky: 0
Proč? Neblázni, já se jen ptám, jestli to není jinak.


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 25.06.2011 11:45 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 21.10.2005
Příspěvky: 226
vodvi píše:
Telemetrie pro všechny...
http://www.mzkservis.cz/news.php?curmenu=631

Co no to říkáte??? 8O


Hm!To vypadá dobře,ale pokud bude cena vyšší jak 4t,tak to na SkyAssistant variometr mít nebude!
http://www.pitlab.com/skyassistant-variometer.html
Ten umí taky vše.Raději bych dál přednost telemetrii od Futaby,ale když není!
:cry: Škoda
Boban
8)

_________________
Futaba T-12FG 2,4GHz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 25.06.2011 12:00 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 8.1.2010
Příspěvky: 1723
Bydliště: Praha
Blog: Zobrazit blog (1)
caleb píše:
vodvi píše:
Telemetrie pro všechny...
http://www.mzkservis.cz/news.php?curmenu=631

Co no to říkáte??? 8O


Hm!To vypadá dobře,ale pokud bude cena vyšší jak 4t,tak to na SkyAssistant variometr mít nebude!


IMO SkyAsstent neumi odebrany naboj z baterky.


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 25.06.2011 12:16 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 21.10.2005
Příspěvky: 226
Genagen píše:
caleb píše:
vodvi píše:
Telemetrie pro všechny...
http://www.mzkservis.cz/news.php?curmenu=631

Co no to říkáte??? 8O


Hm!To vypadá dobře,ale pokud bude cena vyšší jak 4t,tak to na SkyAssistant variometr mít nebude!


IMO SkyAsstent neumi odebrany naboj z baterky.

Tak pokud to potřebuješ vědět,tak není jiné cesty jak systém s touto funkcí!
Boban :wink:

_________________
Futaba T-12FG 2,4GHz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 25.06.2011 16:47 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 25.5.2011
Příspěvky: 258
Bydliště: SY,ČR
AR1 píše:
Proč? Neblázni, já se jen ptám, jestli to není jinak.


Ne ne,je to jak píšeš,potřebuješ vysílač+terminál.Jen mě hned nedošlo,že se tady řeší ta telemetrie samotná.Sem si myslel,že použiješ terminál,který už máš se systémem MZK v rádiu.To ale nebudeš potřebovat zase tu externí... :D


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 28.06.2011 9:58 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 29.5.2011
Příspěvky: 217
Bydliště: Hrádek nad Nisou
Dnes me prislo Quanum mam ho zatim odzkouseny pouze na stole ale jevi se vcelku dobre


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 28.06.2011 10:12 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 16.8.2010
Příspěvky: 1067
Bydliště: Hlohovec - Slovensko
Gluck píše:
Dnes me prislo Quanum mam ho zatim odzkouseny pouze na stole ale jevi se vcelku dobre


Mas ho aj s tym teplotnym cidlom ?


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 82 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: caleb, ddano007, HLA, Janek2, Mic-74, petrct, VendaF, vilem.roth, Zenair a 11 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz