Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2331 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 152, 153, 154, 155, 156
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: pát 07.09.2018 11:42 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 17.1.2015
Příspěvky: 910
Bydliště: Brno - Venkov (severo-západ)
Ahojte, prosím o radu nastavuju klapky na Beaverovi na DS-16.
Rozsah klapek mám v kalibraci serv nastavený na + - 150%, v letových režimech mám maximální rozsah klapek + - 125%, ale když s klapkama v tom maximálním rozsahu hýbu, tak dle servo monitoru je to jen 62% ze sta.
Ale 125 ze 150 mi vychází na 83%.
Nemůžu přijít na to, kde to můžu mít omezené, že mám skutečný rozsah klapek o 21% menší.
Nebo přemýšlím blbě?

_________________
Extra VA 330 X3, Azero Robin, LIDL Éro, K3600, Sea Beaver
JETI DS-16


Nahoru
 Profil  
 
 
PříspěvekNapsal: pát 07.09.2018 12:11 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 17.1.2015
Příspěvky: 910
Bydliště: Brno - Venkov (severo-západ)
Když klapkám přiřadím nějaký přepínač, tak jdou do krajních poloh v pohodě,
ale když to chci řídit jen přes letové režimy, tak to jde max. těch 62%. Nevím proč?
V návodu jsem nic kloudného nevyčetl.

_________________
Extra VA 330 X3, Azero Robin, LIDL Éro, K3600, Sea Beaver
JETI DS-16


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pát 07.09.2018 12:57 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 26.5.2013
Příspěvky: 990
Bydliště: Brno
Jak máš nastaveny serva - rozsahy, středy?

_________________
MC-20HOTT,DS-16,X10S,S-trino MkII,RCF Sbach, MXS 64",Maat,250 Race,LOGO550SE,Goblin570


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pát 07.09.2018 13:09 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 17.1.2015
Příspěvky: 910
Bydliště: Brno - Venkov (severo-západ)
No, myslím že dobře. Rozah 150% střed v nule

_________________
Extra VA 330 X3, Azero Robin, LIDL Éro, K3600, Sea Beaver
JETI DS-16


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pát 07.09.2018 17:23 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 17.1.2015
Příspěvky: 910
Bydliště: Brno - Venkov (severo-západ)
Napsal jsem na podporu, tak uvidíme.

_________________
Extra VA 330 X3, Azero Robin, LIDL Éro, K3600, Sea Beaver
JETI DS-16


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: ned 16.09.2018 0:21 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 23.4.2010
Příspěvky: 6357
Bydliště: Nový Bydžov
Obrázky: 14
Měl bych dotaz na MULI6s module. Dával jsem ho do samostatnýho vlákna ale nikdo neodpověděl. Tyhle moduly mají umět kaskádový měření článků pohonu, takže třeba na desetičlánek se osadí dva moduly a jeden bude měřit "spodních" 6 článků a druhej "horní" čtyři články.
Starej MULI6s EX mám a s Jetibox mini chodí zcela normálně zobrazení po dvou článcích na řádku a nebo zobrazení nejslabšího článku z baterie.
Jak je to ale s novým? Chodí taky s Jetibox mini nebo jen s novejma vysílačema? Případně, pokud ho někdo máte, jak zobrazuje a rozlišuje napětí, případně minimální napětí a nebo alarmy z více modulů?
Díky


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2331 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 152, 153, 154, 155, 156

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: MartinMartin a 4 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz