Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2352 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 153, 154, 155, 156, 157  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: pát 07.09.2018 10:42 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 17.1.2015
Příspěvky: 926
Bydliště: Brno - Venkov (severo-západ)
Ahojte, prosím o radu nastavuju klapky na Beaverovi na DS-16.
Rozsah klapek mám v kalibraci serv nastavený na + - 150%, v letových režimech mám maximální rozsah klapek + - 125%, ale když s klapkama v tom maximálním rozsahu hýbu, tak dle servo monitoru je to jen 62% ze sta.
Ale 125 ze 150 mi vychází na 83%.
Nemůžu přijít na to, kde to můžu mít omezené, že mám skutečný rozsah klapek o 21% menší.
Nebo přemýšlím blbě?

_________________
Extra VA 330 X3, Azero Robin, Twinstar, K3600, Sea Beaver
JETI DS-16


Nahoru
 Profil  
 
 
PříspěvekNapsal: pát 07.09.2018 11:11 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 17.1.2015
Příspěvky: 926
Bydliště: Brno - Venkov (severo-západ)
Když klapkám přiřadím nějaký přepínač, tak jdou do krajních poloh v pohodě,
ale když to chci řídit jen přes letové režimy, tak to jde max. těch 62%. Nevím proč?
V návodu jsem nic kloudného nevyčetl.

_________________
Extra VA 330 X3, Azero Robin, Twinstar, K3600, Sea Beaver
JETI DS-16


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pát 07.09.2018 11:57 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 26.5.2013
Příspěvky: 1037
Bydliště: Brno
Jak máš nastaveny serva - rozsahy, středy?

_________________
MC-20HOTT,DS-16,X10S,S-trino MkII,RCF Sbach, MXS 64",Maat,250 Race,LOGO550SE,Goblin570


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pát 07.09.2018 12:09 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 17.1.2015
Příspěvky: 926
Bydliště: Brno - Venkov (severo-západ)
No, myslím že dobře. Rozah 150% střed v nule

_________________
Extra VA 330 X3, Azero Robin, Twinstar, K3600, Sea Beaver
JETI DS-16


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pát 07.09.2018 16:23 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 17.1.2015
Příspěvky: 926
Bydliště: Brno - Venkov (severo-západ)
Napsal jsem na podporu, tak uvidíme.

_________________
Extra VA 330 X3, Azero Robin, Twinstar, K3600, Sea Beaver
JETI DS-16


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: sob 15.09.2018 23:21 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 22.4.2010
Příspěvky: 6623
Bydliště: Nový Bydžov
Obrázky: 14
Měl bych dotaz na MULI6s module. Dával jsem ho do samostatnýho vlákna ale nikdo neodpověděl. Tyhle moduly mají umět kaskádový měření článků pohonu, takže třeba na desetičlánek se osadí dva moduly a jeden bude měřit "spodních" 6 článků a druhej "horní" čtyři články.
Starej MULI6s EX mám a s Jetibox mini chodí zcela normálně zobrazení po dvou článcích na řádku a nebo zobrazení nejslabšího článku z baterie.
Jak je to ale s novým? Chodí taky s Jetibox mini nebo jen s novejma vysílačema? Případně, pokud ho někdo máte, jak zobrazuje a rozlišuje napětí, případně minimální napětí a nebo alarmy z více modulů?
Díky


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: úte 23.10.2018 11:14 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 10.9.2012
Příspěvky: 180
Bydliště: Olomouc
Ahoj,
mám ho chvilku teď jsem je testoval ... viz foto
Nepřišel jsem na to jak zobrazit výpis jednotlivých
článků...(třeba jako u FRsky).


Přílohy:
DS-24_REX-10_MULI6S.jpg
DS-24_REX-10_MULI6S.jpg [ 81.35 KiB | Zobrazeno 766 krát ]

_________________
Loop,Calmato,Cherokee,MultiplexGemini,RadianPro,Alpina3001,Bora,Hyperion
Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: stř 24.10.2018 15:14 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 21.2.2016
Příspěvky: 102
Ahoj,

mám na Vás dotazy ohledně DC16. Je to můj favorit ke koupi a rád bych věděl jak je to s technickou podporou a servisem od Jeti. Jak fungují na help lince, jaká je dostupnost ND, přijímačů a dalších součástek. Připadá mě, že na shopu Jeti je docela vymeteno včetně dalších obchodů v ČR.

Děkuji za odpovědi a názory

_________________
T-Rex 450L, T-Rex 550E, Easy Glider 4, Kingfisher, Horus X10S, Jeti DC-16


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: stř 24.10.2018 20:13 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 26.10.2007
Příspěvky: 2827
Bydliště: Český Těšín
na ešopu do dvou dnů není problém u prodejce za stejnou cenu max o den dýl ja kupoval u prodejce a co jsem chtěl bylo druhý den na prodejně

_________________
Chase360 SniperII LA 700 Agile 7,2 Rytmus Max
http://petrct.rajce.idnes.cz/
http://www.helitesin.cz/


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: stř 24.10.2018 20:15 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 26.10.2007
Příspěvky: 2827
Bydliště: Český Těšín
problém řeší vstřícne ja třeba řešil konektor na sim a nechodilo mi to tak jsem tam zajel a na počkání a zadara to vyřešili dostal jsem i kafe :)

_________________
Chase360 SniperII LA 700 Agile 7,2 Rytmus Max
http://petrct.rajce.idnes.cz/
http://www.helitesin.cz/


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: stř 24.10.2018 20:22 
Mazák
Mazák

Registrován: 30.8.2011
Příspěvky: 5386
Bydliště: Plzeň, CZ
Obrázky: 0
Petronel píše:
jaká je dostupnost ND, přijímačů a dalších součástek.


Nastesti resim jen prijimace a sondy. Veci ala prepinace v kniplech jsem si tam nechal dat rovnou ve vyrobe.

Prijimace kupuju bud v lokalnim modelshopu fyzicky (diky bohu jeste vsechny v Plzni nezavreli - ani bych se nedivil, moc kseftu jim clovek nedela) a nebo z Jina - https://www.jino.cz/prijimace_813 , tam jsem zatim vzdy vsechno koupil hned.

_________________
coptery@FrSky X9E, 3.4m Go-3,EPP Spartan,SkySurfX8,SE.5,MPX Extra 300s@Jeti DC-16


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: stř 24.10.2018 21:02 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 21.2.2016
Příspěvky: 102
Ahoj, děkuji Vám za kladné odpovědi, jsem rád.
Ještě uvidím, jestli se nebude chystat upravená verze DC16. V únoru bude DS12 s barevným displejem, DC16 by mohla být také vylepšená.
Pokud víte něco o novinkách, tak sem s tím :-)

_________________
T-Rex 450L, T-Rex 550E, Easy Glider 4, Kingfisher, Horus X10S, Jeti DC-16


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: stř 24.10.2018 23:57 
Mazák
Mazák

Registrován: 30.8.2011
Příspěvky: 5386
Bydliště: Plzeň, CZ
Obrázky: 0
vzhledem k tomu ze DC16 ma spoustu veci z DC24 - gimbaly (az na to ze nemaj vibro motorky), baterku, antenu.... tak nevim.

Ja osobne bral 16tku prave z duvodu absence barevneho displaye, to ma na 24tce docela vadi

_________________
coptery@FrSky X9E, 3.4m Go-3,EPP Spartan,SkySurfX8,SE.5,MPX Extra 300s@Jeti DC-16


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: čtv 25.10.2018 13:02 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 28.9.2005
Příspěvky: 1156
Bydliště: Doma
servis podle me dobry. mel sem kdysi problem s TGs modulem zakoupenym na webu. Normalne bych to vratil a cekal na reklamaci, ale zkusil sem napsat do Jeti jestli by se na to koukli ze pojedu za nejaky cas kolem jejich fabriky, prijel sem tam, modul promerili na pockani, za chvili rekli ze je asi vadny, vymenili bez problemu za novy, ani papiry nijak neresili.
Je to mala firma, nevyrabi masove vagony zbozi, ale relativne male serie celkem luxusniho zbozi ktere vyvazi do celeho sveta, tak si musi davat zalezet na spokojenosti zakazniku. Jediny co vytrvale nezvladaji je uvadeni vyrobku na trh, zejmena nacasovani a marketing - zverejni hodne dlouho predem ze neco bude, vsichni nateseni, pak se bez vysvetleni termin nekolikrat odlozi, blbe si nacasuji uvedeni na trh (viz odkladane uvedeni prvnich DS, nyni treba unor s DS12 je podle me ne uplne stastne reseni, idealni by byl podzim kvuli predvanocnimu trhu nebo jaro kdyz se zbroji na sezonu).


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: pát 02.11.2018 11:26 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 21.2.2016
Příspěvky: 102
Ahoj modeláři,

prosím Vás o radu. Díky kladným ohlasům jsem si koupil DC-16, je to opravdu strojovna a báječný vysílač :-)

Mám objednaný přijímač REX Assist 7 kanál. Jde na něm nastavit něco jako panic mód, kde stiskem přiřazeného tlačítka se model bleskově srovná? Co jsem zatím četl na internetu jde tam nastavit insteligentní Fail Safe a další možností je Horizont. Nevím ale, jestli to není pouze pomalé srovnání do horizontu. Jde mě o situace, kdy potřebuji rychle zamezit případnému pádu a zničení modelu.

Dále bych se zeptat, zda mě bude stačit 7-kanál pro nastavení stabilizace, příp. panic módu a Fail Safe. Budu ovládat motor, výškovku, směrovku, 2x křidélka a 2x klapky, tj. 7 kanálů. Mám obavu, jestli jsem nekoupil málo kanálů. Třeba se ale stabilizace, panic mód a Fail Safe nastavuje přes logické spínače na vysílači, opravdu nevím ...

Předem velmi děkuji za odpovědi!

_________________
T-Rex 450L, T-Rex 550E, Easy Glider 4, Kingfisher, Horus X10S, Jeti DC-16


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2352 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 153, 154, 155, 156, 157  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: HONZIK 22, prikrylm a 7 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz