Reklama

 





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 28 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: JetiBox Profi
PříspěvekNapsal: sob 14.01.2012 12:19 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 11.1.2009
Příspěvky: 900
michalv píše:
Ahoj, tak Jeti má na stránkách upgrade na profi box. Třeba už to umí hlásit aktuální výšku? ;-)

To je fajn, zajímavé je, že ho nemají na e-shopu.
Ještě není v prodeji?

_________________
FX-30 2,4GHz,Bolero,Q10,Rival,Limit,FW190,Flash,SK450,Viking2E,PikePerfect,Bf109
www.lmkchotebor.cz


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: JetiBox Profi
PříspěvekNapsal: sob 14.01.2012 12:29 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 21.4.2010
Příspěvky: 443
Bydliště: Praha
jj, už ho mají v novinkách na stránce Jeti a má ho Vaňouch a Hnízdil. Jestli to bude hlásit aktuální výšku, hned ho koupím ;-)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: JetiBox Profi
PříspěvekNapsal: sob 14.01.2012 12:45 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 11.1.2009
Příspěvky: 900
OK díky za info :wink:

_________________
FX-30 2,4GHz,Bolero,Q10,Rival,Limit,FW190,Flash,SK450,Viking2E,PikePerfect,Bf109
www.lmkchotebor.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: JetiBox Profi
PříspěvekNapsal: sob 14.01.2012 16:06 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 3.5.2009
Příspěvky: 970
Bydliště: Sedlcany
sramy píše:
michalv píše:
Ahoj, tak Jeti má na stránkách upgrade na profi box. Třeba už to umí hlásit aktuální výšku? ;-)

To je fajn, zajímavé je, že ho nemají na e-shopu.
Ještě není v prodeji?


Doporucuju:
http://www.rc-network.de/forum/showthre ... echnisches

Hlaseni aktualni vysky tam asi jeste neni.Ale uz funguje s Mc-24 jako vysilaci modul.

Na tom foru je i ukazka,jak k jetiboxu profi maji pripojene jine udelatko na hlaseni hodnot (jde to pripojit i na jiny nez profi box).


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: JetiBox Profi
PříspěvekNapsal: sob 14.01.2012 20:11 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 21.4.2010
Příspěvky: 443
Bydliště: Praha
Jooo, to je ten maník co měl předělaný i ten Jetibox mini na youtubu. No doufám, že tam dají to hlášení výšky


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: JetiBox Profi
PříspěvekNapsal: úte 17.01.2012 12:58 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 3.5.2009
Příspěvky: 970
Bydliště: Sedlcany
Sw na zobrazeni dat z Jetiboxu Profi by mel byt dostupny koncem ledna.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: JetiBox Profi
PříspěvekNapsal: úte 17.01.2012 20:13 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 21.4.2010
Příspěvky: 443
Bydliště: Praha
Ahaa, tak já jsem psal včera do Jeti model a prosil jsem o zaslání českého manualu a ten flight software a neodpověděli :( , tak asi vědí proč. Tak tomu nerozumím jak mohou něco prodávat a nemají to komplet dořešený :x To bude asi pěkně chodit ten Jeti box, docela se bojím to koupit, i když mě to dost láká.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: JetiBox Profi
PříspěvekNapsal: úte 24.01.2012 17:29 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 21.4.2010
Příspěvky: 443
Bydliště: Praha
Ahoj, kluci tak jsem psal do Jeti jestli by mě prodali Profi box bez satelitu a tady je odpověď :x

prodej Jeti boxu profi spolu s Rst2 přijímačem je součástí naší obchodní politiky.
Toto řešení je konzultováno a schváleno každým z našich distributorů.
Cílem je aby zákazník získal kompletní kanál pro přenos telemetrie bez ohledu na ostatní komponenty.
Zatím na této politice nebudeme nic měnit.

A nikoho v Jeti nezajímá, že už někdo má přijímače Duplex a už vůbec nezájem, že nemáte přijímač, který podporuje Rsat :x


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: JetiBox Profi
PříspěvekNapsal: ned 01.04.2012 13:28 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 27.12.2008
Příspěvky: 40
Bydliště: Střední Čechy
má někdo JeTiBox Profi a používá se senzory I.generace? Zajímá mne jak vypadá "telemetrická obrazovka" tzn. jestli bude možno do obrazovky dostat (a nakonfigurovat,změnit) více výsledků tj. bez nutnosti přepínání tak jak to bylo na starém JeTi boxu (pro zobrazení okamžitého proudu nebo spotřebované kapacity jsem musel přepínat obrazovku). Případně sem hoďte foto...


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: JetiBox Profi
PříspěvekNapsal: úte 05.06.2018 8:37 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 21.4.2010
Příspěvky: 443
Bydliště: Praha
Ahooj, chtel jsem se zeptat ohledne Profiboxu. Vlastnim ho uz od zacatku, ale posledni dobou mam problem s vypadkama telemetrie. Prikladam na ukazku fotky z jetistudia. Prakticky neustale senzory vypadavaji. Profi box mam na odposlech spolecne s Dc16. Nema nekdo taky problem s vypadkama telemetrie?
Myslim si ze to dela firmware v profiboxu, protoze cca v roce 2012 jsem tento problem nemel. Nemel by nahodou nekdo firmware 1.13?


Přílohy:
28AE3032-072B-435C-B180-18C1AC364940.png
28AE3032-072B-435C-B180-18C1AC364940.png [ 289.65 KiB | Zobrazeno 239 krát ]
A0DDC679-93C9-43E0-91A1-E105EF2E032E.png
A0DDC679-93C9-43E0-91A1-E105EF2E032E.png [ 270.1 KiB | Zobrazeno 239 krát ]

_________________
Jeti DC-16, Futaba FX-18+modul Jeti
Swing speciál, Proxima 2, Stork 4, Mig 15, P47, Torro 900
Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: JetiBox Profi
PříspěvekNapsal: úte 05.06.2018 10:24 
Administrátor serveru
Administrátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 25.4.2003
Příspěvky: 8313
Bydliště: Praha, ČR
Obrázky: 303
Blog: Zobrazit blog (3)
Mám pocit, že ho tu někdo už sháněl. Mám taky JETIBOX profi od začátku, ale od doby, kdy je v DC-16 analýza dat přímo va vysílači, tak jsem ho nezapnul.

Večer mrknu na FW a pokud budeš chtít, tak mohu zapůjčit svůj pro srovnání.


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: JetiBox Profi
PříspěvekNapsal: úte 05.06.2018 10:31 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 21.4.2010
Příspěvky: 443
Bydliště: Praha
Ahooj Tome. Ja pouzivam take Dc 16, ale profi box je sikovny, ze druhy muze sledovat jak litas :wink: .
Psal jsem nekolik dopisu do Jeti, ale bohuzel mi na tento problem nikdo z jeti neodepsal. Ono ty vypadky nedela pouze profi box, zaznamenal jsem par vypadku i na Dc16, hlavne na trase u Mgps. Neustale pisu do jeti, aby s tim neco udelali a nic.
Jinak, kdyby si nasel ten firmware tak je to 1.13 s tim mi vse chodilo ok, potom v dalsich firmwarech uz byla pridana sila anten a to uz pekelne vypadava telemetrie.
Vypozoroval jsem taky, ze vypadky jsou i kdyz mas letadlo treba 1m od sebe, tak ze tento problem neni zapricineny dosahem. Treba cekam 10s nez nazkoci na displeji trasa. Proste hruza.
Zkus se na to mrknout prosim, po pripade bych si od tebe pujcil a vyzkousel. Ja jsem ze Stodulek.

_________________
Jeti DC-16, Futaba FX-18+modul Jeti
Swing speciál, Proxima 2, Stork 4, Mig 15, P47, Torro 900


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: JetiBox Profi
PříspěvekNapsal: stř 06.06.2018 14:38 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 21.4.2010
Příspěvky: 443
Bydliště: Praha
Tak dneska mi napsal Richard Simecek jako jediny z Jeti a poslal mi ten firmware starsi, tak uvidim.
Tak ani starsi firmware nepomohl :roll: . Tak uz nevim cim to muze byt, kdyz v roce 2013 to chodilo ok.

_________________
Jeti DC-16, Futaba FX-18+modul Jeti
Swing speciál, Proxima 2, Stork 4, Mig 15, P47, Torro 900


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 28 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz