Autor |
Zpráva |
fidzi
|
Napsal: úte 15.12.2009 13:21 |
|
Mazák
|
|
|
Registrován: 22.9.2009 Příspěvky: 694 Bydliště: České Budějovice
|
HonzaS připravil pěkného dvojplošníčka Bristol Scout, který lítá fakt krásně! Pomalu i rychle, visí, lopajze a jde s ním lítat takřka kdekoliv, třeba v lese
Dostupný během ledna.
_________________ ..:: Nemám rád kindersáky ::..
Skywalker X8, Skywalker Falcon, Funcub, Quadrocopter X, HK Mini Swift(1m rozpětí), Bristol Scout
|
|
Nahoru |
|
|
|
|
|
tox232
|
Napsal: úte 15.12.2009 14:19 |
|
Mazák
|
|
|
Registrován: 20.9.2008 Příspěvky: 627 Bydliště: Chomutov Obrázky: 0
Blog: Zobrazit blog (1)
|
Co se rozumí výbavou ?
_________________ http://tox232.webnode.cz
|
|
Nahoru |
|
|
OuvejAchich
|
Napsal: úte 15.12.2009 14:52 |
|
Zkušený debatér
|
|
|
Okamžitě a střelhbitě zveřejnit podrobnosti.
_________________ "Cuiusvis hominis est errare;
nullius nisi insipientis in errore perseverare."
|
|
Nahoru |
|
|
fidzi
|
Napsal: úte 15.12.2009 14:53 |
|
Mazák
|
|
|
|
tox232 píše: Co se rozumí výbavou ? No co asi? Motor, baterky, regl a serva. To na HC za 600 seženeš. Pokud si to budeš chtít koupit u nás, tak na kolik to vyjde nevím.
Skywalker X8, Skywalker Falcon, Funcub, Quadrocopter X, HK Mini Swift(1m rozpětí), Bristol Scout
|
|
Nahoru |
|
|
fidzi
|
Napsal: úte 15.12.2009 14:57 |
|
Mazák
|
|
|
|
OuvejAchich píše: Okamžitě a střelhbitě zveřejnit podrobnosti. A co konkrétně chceš vědět? Info máš i pod videem..
... rozhodl jsem se zkusit postavit něco totálně blbuvzdornýho, malýho, hezkýh a aby s tím šlo lítat kdekoliv, případně to půjčit komukoliv (aspoň po tom, co mu ukážu kde je směrovka). Tak vznikl tenhle 70g dvouplošníček. Protože je o něj docela zájem, chystám maloserii stavebnic, komplet vyřezané díly na laseru, včetně zámků, předřízlých dírek atd, budoucí potisk mi nakreslil kamarád grafik Dan Bartušek - dííky! ještě jich pár nezamluvených zbylo.
|
|
Nahoru |
|
|
tox232
|
Napsal: úte 15.12.2009 15:48 |
|
Mazák
|
|
|
Registrován: 20.9.2008 Příspěvky: 627 Bydliště: Chomutov Obrázky: 0
|
[/quote] Pokud si to budeš chtít koupit u nás, tak na kolik to vyjde nevím.[/quote]
Nahoře píšeš že s výbavou bez přijímače 1100Kč.
_________________ http://tox232.webnode.cz
|
|
Nahoru |
|
|
fidzi
|
Napsal: úte 15.12.2009 15:51 |
|
Mazák
|
|
|
|
tox232 píše: Nahoře píšeš že s výbavou bez přijímače 1100Kč. U nás jako českou výbavu.
|
|
Nahoru |
|
|
rbiciste
|
Napsal: úte 15.12.2009 17:38 |
|
Mecenáš serveru
|
|
|
Registrován: 25.4.2007 Příspěvky: 718 Bydliště: Hradec Králové Obrázky: 10
|
Omlouvám se, ale bylo by možné sem vložit linky na výbavu na hobbycity nebo alespoň slovy popsat co objednat?
Díky,
Radovan
|
|
Nahoru |
|
|
fidzi
|
Napsal: úte 15.12.2009 17:51 |
|
Mazák
|
|
|
|
rbiciste píše: Omlouvám se, ale bylo by možné sem vložit linky na výbavu na hobbycity nebo alespoň slovy popsat co objednat? Díky, Radovan Až se HonzaS vrátí ze školy, tak to sem nahází.
Já jsem si jistý jen s těmahla baterkama
http://www.hobbycity.com/hobbycity/stor ... oduct=7567
|
|
Nahoru |
|
|
Dr.LuckyLuke
|
Napsal: úte 15.12.2009 18:12 |
|
Zkušený debatér
|
|
|
Registrován: 16.12.2008 Příspěvky: 353 Bydliště: Ostrava - Poruba
|
Doufám, že se Honza nebude zlobit, že to sem napíšu. Toto mi přišlo mailem od něj:
HonzaS píše: Ohledně vybavení, pro ideální hmotnost kolem 70g budeš potřebovat následující: Motor 9g, například pot 10w, regulátor 6A, odlehčený o vše co není potřeba (pryč se smršťovací bužírkou, vodiče tenké a krátké, co nejvíc odlehčit - práce na 10 minut), serva 3,7 - 4,5g, 2s 100mah lipolek (např z hobbycity za 4 dolary) a lehoučký přijímač, třeba pentu od MZK. Těžší to taky poletí, ale díky přebytku výkonu to i tak létá hezky venku i v hale. Netřeba to dělat těžší Kdyby něco, tak napiš občas vybavení objednávám z hobbycity hromadně pro víc lidí.
_________________ Blade mCX a mSR, AXN Floater, MPX TwinStar II, FPV Shark, Spektrum DX7,... Je toho už prostě hodně.
|
|
Nahoru |
|
|
HonzaS
|
Napsal: úte 15.12.2009 18:26 |
|
Moderátor serveru
|
|
|
Registrován: 29.1.2004 Příspěvky: 5850 Bydliště: Týn nad Vltavou Obrázky: 5
|
Ahoj RCManiaci,
Konečně jsem našel heslo k účtu tady na RC manii, tak vám posílám linky na vybavení který si myslím že do modelu půjde.
V prazi mám otestovaný jen serva (jak 3,7g, tak 4,7 který jsou na linku) a baterky, motory a regly jsou ještě na poště (HC mi je posílalo přes měsíc ) takže jen co budou nějaké zkušenosti, dám vědět. Jinak používám Pot 10W a regl je myslím Robobird.
http://www.hobbycity.com/hobbycity/stor ... gle_cell__
http://www.hobbycity.com/hobbycity/stor ... icro_Servo
http://www.hobbycity.com/hobbycity/stor ... _Outrunner
http://www.hobbycity.com/hobbycity/stor ... oduct=4318
_________________ Vertigo 2m, Extra 330SC, Supertrino F3P (54g)+Lantsov 15", RCFactory Extra 330LT, JETI DS16
|
|
Nahoru |
|
|
HonzaS
|
Napsal: úte 15.12.2009 18:31 |
|
Moderátor serveru
|
|
|
Registrován: 29.1.2004 Příspěvky: 5850 Bydliště: Týn nad Vltavou Obrázky: 5
|
Luke: dík, já tu klikám mezi mailem, excellem, lineární algebrou a rc manií, tak nestíhám. Jinak cena věcí na těch linkách z HC je cca 650kč, uvidíme na kolik se mi podaří dostat se stavebnicí ale zatím to nevypadá nijak hrozivě.
Teď bohužel nemám moc čas, bristoly měly být už před jakou dobou - nestíhám, do toho komplikace s tiskem, škola, a tak... ale časem mám v plánu k němu udělat (tentokrát rovnou do stavebnice) fokkera D7. Už jsem si do něj objednal vybavení!
_________________ Vertigo 2m, Extra 330SC, Supertrino F3P (54g)+Lantsov 15", RCFactory Extra 330LT, JETI DS16
|
|
Nahoru |
|
|
Lukash
|
Napsal: úte 15.12.2009 19:52 |
|
Mazák
|
|
|
|
Pokud to je z epp, tak si závazně taky jeden objednávám. Bez výbavy. Díkes Lukáš
|
|
Nahoru |
|
|
fidzi
|
Napsal: úte 15.12.2009 19:55 |
|
Mazák
|
|
|
|
Lukash píše: Pokud to je z epp, tak si závazně taky jeden objednávám. Bez výbavy. Díkes Lukáš Není, je to deproňák. Ale při téhle váze je to jedno, z kterého matroše to je. Rozbít se to nedá. Prakticky vyzkoušeno.
|
|
Nahoru |
|
|