Reklama

 





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 8 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Hitec+pc?
PříspěvekNapsal: pon 06.06.2005 21:14 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 5.6.2005
Příspěvky: 116
Bydliště: Lanškroun
Ahoj, nevite nekdo, jestli jde pripojit Hitec ranger III sky k pc a ovladat simulator?


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 06.06.2005 21:41 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 3.5.2003
Příspěvky: 11139
Bydliště: Břeclav
http://www.mojehobby.cz/diskuze/strom1. ... 9&novych=0

Linky v hlavičce


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Hitec+pc?
PříspěvekNapsal: stř 08.06.2005 7:18 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 24.4.2005
Příspěvky: 365
Bydliště: Lučenec
Mam podobny problem s Focus 4.
Momentalne to mam pripojene cez zvukovku, ali idu mi len 3 kan.


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 08.06.2005 8:31 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 29.12.2004
Příspěvky: 494
ked urobim z vysielaca kabel podla tych odkazov co tu pridal ZDZD a na konci bude ten 3,5mm jack, tak to mozem rovno zapichnut do LINE-IN na zvukovke alebo treba este daky dalsi prevodnik na iny port????

_________________
- PARK fly - F3J/B/F/K -


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 09.06.2005 11:21 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 18.4.2005
Příspěvky: 276
Bydliště: Nové Město nad Metují
Vykašli se na připojení přes zvukovku a udělej si kabel pro paralelní port nebo seriový port sou tuším na stejných stránkách


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 09.06.2005 13:22 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 29.12.2004
Příspěvky: 494
PetrL píše:
Vykašli se na připojení přes zvukovku a udělej si kabel pro paralelní port nebo seriový port sou tuším na stejných stránkách


to je sice pekne ale pisu tam, ze to ich prepojenie nefunguje pod Windows XP :cry:

_________________
- PARK fly - F3J/B/F/K -


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv 09.06.2005 14:06 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 3.9.2004
Příspěvky: 272
Bydliště: Vlašim
cuki píše:
PetrL píše:
Vykašli se na připojení přes zvukovku a udělej si kabel pro paralelní port nebo seriový port sou tuším na stejných stránkách


to je sice pekne ale pisu tam, ze to ich prepojenie nefunguje pod Windows XP :cry:


Tohle zapojení funguje v pohodě i pod XPčkama - http://www.heliguy.com/nexus/fmsinterface.html - sám jsem ho používal společně s Hitec Flash 5X


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 10.06.2005 7:15 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 18.4.2005
Příspěvky: 276
Bydliště: Nové Město nad Metují
To je to správný zapojení :D

Jinak pod XP to funguje.
Všechny verze interface fungujou pod XP jen se musí vědět jak na to. Xp maj jednu blbou vlastnost a to, že pokud není vyžádaná aktivita na seriovým portu tak u něj vypínaj napájení a vlastně ho odpojej ale to vadí jen procesorovým interfacům.

Jinak při problémech použij program ParalelPort Joystick a naemuluj joy:
vysílač(com) -->>čtyřosý joystick s plynovým kolečkem(com)
mrkni sem:
http://www.kopecek.wz.cz/index_soubory/index1.htm


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 8 ] 

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz