Reklama

 





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 41 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Beta 1400 pro Phoenix RC v3
PříspěvekNapsal: pát 15.02.2013 11:16 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 12.2.2013
Příspěvky: 4
Bydliště: Hradec Králové
jano101 píše:
TO: kachnacicek

tak ty tvrdíš že ti tá beta 1400 ide ???? čiže normále ovládaš i krídelká ????
tak sa pozri prosím akú máš verziu Phoenixa - to je dôležite!!!!


Ano, beta mi tam funguje, jen chodí hrozně "živě".
Verzi Phoenixu mam 4.0.k.
Až dojdu domů, mužů udělat krátký video, kde je vidět jak létá.

/e Ještě to můžu doma zkusit na Win8, co to bude dělat, ale nemám tam Phoenix, tak ho tam musim kopnout.

_________________
Thunderbolt P-47
Beta 1400 (coming soon)


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Beta 1400 pro Phoenix RC v3
PříspěvekNapsal: pát 15.02.2013 11:53 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 13.6.2011
Příspěvky: 120
Obrázky: 0
dobre a potom ak urobíš video aktualizuj na verziu m pom vyskúšaj
ak by to išlo poprosil by som o model :) v rare

_________________
začiatočník


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Beta 1400 pro Phoenix RC v3
PříspěvekNapsal: sob 23.02.2013 18:45 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 13.6.2011
Příspěvky: 120
Obrázky: 0
Takže pozitívne info pre všetkých čo by chceli mať Betu 1400 vo Phoenixe

veľmi ma trápilo že prečo to nejde po vyskúšaní všetkého možného i nemožného som nebol úspešný tak som to uzavrel s tým že to musí byť tou verziou 4.0.m ale nie je :)

teda funguje to i s posledným update!!!

mal som reinštalačný víkend tak som skúsil nasledovné:
na čistý comp som nainštaloval Phoenixa verziu 3 a vyskúšal tam dať easystar_Beta_1400.pxv
a div sa svetu jede to !!!!
začal som postupne aktualizovať - stále ide to
až na poslednú verziu 4.m
čiže už bolo jasné že to ide
lenže otvoril som model
že ho idem upraviť v tom vyskočila hláška "getNumber - invalid value" a bolo po zábave :(
tento bod sa môže na rôznych počítačoch meniť
na jednom to pôjde bez zvuku a bez krídelok na inom sa model nebude dať ovládať vôbec
faktom ostáva že to nejde

A teraz prichádza rozlúštenie nestačí len zmeniť easystar_Beta_1400.pxv za nový ale treba vymazať adresár Settings samozrejme tým pádom sa vám zmažú nastavenia Tx ale čo po tom keď pôjde Beta že :D a následne tam dať nový easystar_Beta_1400.pxv a upravte si ho tak aby bol len na čítanie

následne prejdite sprievodkou kalibrácie vysielača a máte to HOTOVO!!!!
ilustračné video nie moje



Návod jak vložit video do příspěvku na RCMANIA.cz

_________________
začiatočník


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Beta 1400 pro Phoenix RC v3
PříspěvekNapsal: úte 17.09.2013 18:22 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 22.7.2012
Příspěvky: 471
Bydliště: Ostrava-Poruba
Obrázky: 1
[quote="Kissman"]Pro zacatecniky kteri zacinaji s modelem Bety 1400 jsem pripravil upraveny model EasyStara na parametry Bety. Model nejde primo v Phoenixu editovat (prisel by moznost rizeni kridelek).

Ahoj z Ostravy a díky za dobrou práci. Chodí super na Phoenix 4 a W7 i s křidélky. Neobjevil se zatím ten skin na Betu?

_________________
Tx DX8: Sky Surfer X8, Radian Pro, P-51D, Extra 300L, Bellanca, F-18/C Hornet, FW-190, M1A2 Abrams.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Beta 1400 pro Phoenix RC v3
PříspěvekNapsal: pon 30.09.2013 20:36 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 30.10.2010
Příspěvky: 118
Nevím proč,ale po natažení dle popisu mám plyn reversován, stejně klapky a výškovku.Směrovka je jak má být.NECHÁPU!!!
Odinstaloval jsem a znovu nainstaloval celý PHOENIX 4.0 a to samé se děje dál.Je to pouze u BETY 1400.Je pravda že jsem chytil virus "POLICIE ČESKÉ REPUBLIKY" a to dvakrát během jednoho týdne(to je svině par-exalans), a myslel jsem si,že jsem se jej zbavil. Nakonec jsem přeinstaloval celý nojbuk a zase je to naruby (mám legální sedmičky).Pokud s tím má někdo zkušenost,tak co s tím a proč je to reversované. Před odchytem virusu to chodilo OK,po přeinstalaci tam asi něco zbilo ale nevím kde se to tam vzalo i po formátu disku a kudy z toho ven, či spíše pryč.

Bez smajlíka!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tak nasranej smajlík jako já ještě není, ale možná ho ještě někdo namaluje.

_________________
CopterX CX450 Black Angel,
DX8,GAMA,Radian,Nano CP X,


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Beta 1400 pro Phoenix RC v3
PříspěvekNapsal: pon 30.09.2013 20:52 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 30.10.2010
Příspěvky: 118
A ještě pro Kissman
Fotky BETY ti nikdo neposlal???
Jaké chceš a kolik a z jakých úhlů a v jakém rozlišení a může tam být moje palice nebo radši bez ní a nebo s mojí manželkou(je mnohem hezčí než já a to říkejí všichni) pokud mám zafáčovaný čumák izolačkou tak to mám zretušovat nebo ta izolačka navadí a nebo ji mám odmotat na nebo koupit nový trup a nebo ..................................cokoli

_________________
CopterX CX450 Black Angel,
DX8,GAMA,Radian,Nano CP X,


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Beta 1400 pro Phoenix RC v3
PříspěvekNapsal: úte 11.11.2014 22:30 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 15.10.2014
Příspěvky: 6
Ahoj. A kam se to vmá instalovat ve Win 8.1?

Dal jsem to do adresáře c:\Users\simon_000\Documents\PhoenixRC\Variants\fixedWing\easystar_Beta_1400.pxv
V adresáři variants jsou ale soubory *.var.

Dík


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Beta 1400 pro Phoenix RC v3
PříspěvekNapsal: čtv 03.12.2015 16:06 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 5.3.2015
Příspěvky: 344
Bydliště: Jedlová u Poličky
pánové nevíte jaké heslo je na uložto na ten soubor s betou? nejde mi to stáhnout popřípadě funguje to na phoenix v5?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Beta 1400 pro Phoenix RC v3
PříspěvekNapsal: pon 04.04.2016 21:29 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 1.1.2016
Příspěvky: 20
Zdravím chtěl bych vyzkoušet simulátor na betu 1400 - poradíte co stáhnout a jak upravit.Moc se v tom nevyznám.Předem děkuji


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Beta 1400 pro Phoenix RC v3
PříspěvekNapsal: čtv 19.10.2017 21:39 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 9.4.2010
Příspěvky: 11
Bydliště: Kralupy nad Vltavou
Ahoj, bylo by možné zase někam nahrát data Bety pro simulátor Phoenix? Starý odkaz na uložto není po tech letech už aktivní.
Díky


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Beta 1400 pro Phoenix RC v3
PříspěvekNapsal: sob 20.06.2020 14:12 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 9.4.2017
Příspěvky: 8
Bydliště: Kopidlno
Zdravim Všechny ten odkaz na upravenu betu na uložto u ž není mohlby mě ji prosim někdo poslat na email Diky všem


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 41 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz