Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 54 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: notebook stávkuje
PříspěvekNapsal: čtv 01.12.2011 8:57 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 9.2.2011
Příspěvky: 983
Bydliště: Praha 3 - Žižkov
moje firemní zkušenost s hafem notebooků.. Acer Travel/Mate šrot nejvyššího zrna...


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: notebook stávkuje
PříspěvekNapsal: čtv 01.12.2011 14:28 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 8.12.2010
Příspěvky: 714
Bydliště: Levice
niektore su podarene, ale nie vsetky...


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: notebook stávkuje
PříspěvekNapsal: pát 02.12.2011 20:39 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 18.8.2008
Příspěvky: 171
Co se dá na mechanice po mechanice CD čistit po vyšroubování,vždyť je přístupná po vysunutí.Proč je Acer Travel/Mate šrot nejvyššího zrna...
?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: notebook stávkuje
PříspěvekNapsal: pát 02.12.2011 21:03 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 1.12.2011
Příspěvky: 70
Bydliště: Olomouc
LEXA píše:
Notebook mi odmítá přečíst CD,ale DVD přehrává,chyba se vyskytla nyní (čtyři roky vše fungovalo) Nesmazal jsem si něco???,anebo je závada podstatnějšího rázu ?


Zkus na chvilku strčit CD do ledničky a po ohladnutí zpět do mechaniky. Mě to párkrát pomohlo. CD po ohřátí v mechanice jdou špatně číst. Asi je to tepelnou deformací plastu nosiče.

_________________
Spektrum DX7+Quanum telemetry, Yak 55 SP 1500mm, Mini Funtana, HK450 Pro+Tarot FBL, www.bales.ic.cz


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: notebook stávkuje
PříspěvekNapsal: pát 02.12.2011 23:57 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 10.12.2006
Příspěvky: 2709
Bydliště: Praha 5
Obrázky: 7
a.black píše:
Zkus na chvilku strčit CD do ledničky a po ohladnutí zpět do mechaniky. Mě to párkrát pomohlo. CD po ohřátí v mechanice jdou špatně číst. Asi je to tepelnou deformací plastu nosiče.


Tento navod je mu uplne k nicemu, kdyz neprecte ani jedine originalni CD. To znamena, ze neprecte nic. Tedy, ze problem neni v nosici, ale v zarizeni.

Jinac ad srot, Acer je srot, protoze Acer. Levne dily, co odchazeji bud na hranici zarucni doby nebo tesne po ni. Nekdy si rikam, ze to maji snad naprogramovane :-) Nastesti ja to resit nemusim, ale z okoli se ke mne donesou ruzne pohadky...


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: notebook stávkuje
PříspěvekNapsal: sob 03.12.2011 9:10 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 8.12.2010
Příspěvky: 714
Bydliště: Levice
jj, hlavne, ze to je lacne (da sa samozrejme kupit aj lacny dobry nb)


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: notebook stávkuje
PříspěvekNapsal: sob 03.12.2011 11:40 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 18.8.2008
Příspěvky: 171
Nevím čemu říkáte laciný,ale tento notebook stál 38 000 Kč


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: notebook stávkuje
PříspěvekNapsal: sob 03.12.2011 13:27 
Helimaniacs Brno
Helimaniacs Brno
Uživatelský avatar

Registrován: 31.3.2010
Příspěvky: 2562
Bydliště: Brno
Obrázky: 0
ja bych koupil novou mechanik, v dnesni dobe to bude za pakatel.

BTW: TY jo NB za 38 a Acera :((((

_________________
Logo 600 + spirit


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: notebook stávkuje
PříspěvekNapsal: sob 03.12.2011 13:57 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 18.8.2008
Příspěvky: 171
Koupím novou mechaniku,jen jsem chtěl vědět zda jsem něco nepokazil (nesmazal,nevypnul) v programu. Díky za rady.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: notebook stávkuje
PříspěvekNapsal: sob 03.12.2011 14:12 
Helimaniacs Brno
Helimaniacs Brno
Uživatelský avatar

Registrován: 31.3.2010
Příspěvky: 2562
Bydliště: Brno
Obrázky: 0
LEXA píše:
Koupím novou mechaniku,jen jsem chtěl vědět zda jsem něco nepokazil (nesmazal,nevypnul) v programu. Díky za rady.



to vyzkousis nejlepe pokud ti s cd nabootuje nejaky system . Pokud nevis jak to udelat sezen ve svem okoli nekoho kdo to umi.

_________________
Logo 600 + spirit


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: notebook stávkuje
PříspěvekNapsal: sob 03.12.2011 18:17 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 20.11.2005
Příspěvky: 5581
Bydliště: Neratovice
Obrázky: 0
Když už se to tu řeší, poradíte NTB do 15 tis? Preferuji velký LCD (přenášení jen po bytě), co největší HDD (filmy, foto), a aby se netrápil s prací s fotkami v RAWu ze 14mpix foťáku..

něco takového? http://www.mironet.cz/asus-k73ety082v-1 ... +dp153405/

_________________
http://ar1.rajce.idnes.cz/


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: notebook stávkuje
PříspěvekNapsal: sob 03.12.2011 18:39 
Helimaniacs Brno
Helimaniacs Brno
Uživatelský avatar

Registrován: 31.3.2010
Příspěvky: 2562
Bydliště: Brno
Obrázky: 0
AR1 píše:
Když už se to tu řeší, poradíte NTB do 15 tis? Preferuji velký LCD (přenášení jen po bytě), co největší HDD (filmy, foto), a aby se netrápil s prací s fotkami v RAWu ze 14mpix foťáku..

něco takového? http://www.mironet.cz/asus-k73ety082v-1 ... +dp153405/



to jdi radsi do stolniho PC

_________________
Logo 600 + spirit


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: notebook stávkuje
PříspěvekNapsal: sob 03.12.2011 18:42 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru

Registrován: 18.8.2005
Příspěvky: 3552
Bydliště: Šternberk, ČR
Obrázky: 0
AR1 píše:
... a aby se netrápil s prací s fotkami v RAWu ze 14mpix foťáku..
/


Obávám se, že tento požadavek nb do 15000 jen tak nesplníš. Nevím v čem ty raw vyvoláváš, ale core i5/750 je tak akorát na hraně smysluplného použití. Používám buď Zoner 14 nebo LR 3.6 a mám 16 mpix čip.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: notebook stávkuje
PříspěvekNapsal: sob 03.12.2011 18:43 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 20.11.2005
Příspěvky: 5581
Bydliště: Neratovice
Obrázky: 0
error414 píše:
AR1 píše:
Když už se to tu řeší, poradíte NTB do 15 tis? Preferuji velký LCD (přenášení jen po bytě), co největší HDD (filmy, foto), a aby se netrápil s prací s fotkami v RAWu ze 14mpix foťáku..

něco takového? http://www.mironet.cz/asus-k73ety082v-1 ... +dp153405/



to jdi radsi do stolniho PC


Ne.

_________________
http://ar1.rajce.idnes.cz/


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: notebook stávkuje
PříspěvekNapsal: sob 03.12.2011 18:46 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 20.11.2005
Příspěvky: 5581
Bydliště: Neratovice
Obrázky: 0
jio píše:
AR1 píše:
... a aby se netrápil s prací s fotkami v RAWu ze 14mpix foťáku..
/


Obávám se, že tento požadavek nb do 15000 jen tak nesplníš. Nevím v čem ty raw vyvoláváš, ale core i5/750 je tak akorát na hraně smysluplného použití. Používám buď Zoner 14 nebo LR 3.6 a mám 16 mpix čip.


Adobe Lightroom. Chodilo to (ale hodně blbě) na Pentiu 4 2,8, Nvidia 8 let stará a 1 GB RAM

_________________
http://ar1.rajce.idnes.cz/


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 54 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz