Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: sob 09.09.2023 22:58 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 11.3.2012
Příspěvky: 151
Zdravím,

mám problém s programováním S6R přijímače pomocí Taranis Q X7, respektive vše funguje jak má, do doby než zapnu stabilizaci. Používám kanál 5 jako AIL2, a v momentě kdy zapnu stabilizaci tak AIL2 jde pouze na jednu stranu (nahoru) dolů se nehne vůbec. Netušíte někdo prosím co by mohlo být šptaně? Nastavení AIL2 mám jak ve vstupech, tak v Mixu. Stabilizaci moc nepoužívám takže mě to až zase tak moc netíží, ale chtěl bych to mít pro sichr všechno správně. Dokud jsem měl křidélka na CH1 spojeny Y kabelem tak vše fungovalo ok, ale to už teď mít nemohu a na netu jsem nikde nenašel nastavení s dvěma samostatnými servy pro křidélka a tedy využití jak CH1 tak CH5.

Pokud někdo ví jak to spravit, budu moc rád za rady.

Předem děkuji.


Nahoru
 Profil  
 
 
PříspěvekNapsal: ned 10.09.2023 15:13 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru

Registrován: 17.12.2019
Příspěvky: 93
Bydliště: ROSICE u Brna ČR
Provedl jsi po zprovoznění kanálu č. 5 selfcheck ?To aby stabilizace věděla že je na výstupu servo . Zde by to mělo být objasměno :FrSky / OpenTx Drobky - Programování S6R (S8R) přímo z vysílače (LUA script

videa o S6R od RIMRa.

L.N.

_________________
Dogfighter,Twinstar,Elan,Pirát,MarabuXL,ArsenalVB10, Super Chipmunk ,Sea Fury, Kawasaki KI-61, P-51D


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: ned 10.09.2023 20:53 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 11.3.2012
Příspěvky: 151
Libor.N píše:
Provedl jsi po zprovoznění kanálu č. 5 selfcheck ?To aby stabilizace věděla že je na výstupu servo . Zde by to mělo být objasměno :FrSky / OpenTx Drobky - Programování S6R (S8R) přímo z vysílače (LUA script

videa o S6R od RIMRa.

L.N.


Neprovedl, protože jsem vlastně nikdy 2 separátně zapojené serva na křidélka nepoužival a přijímače tak nějak recykluju skrz staré ->nové modely - dlouho jsem nic nového nenastvoval, tak mi tohle úplně vypadlo z hlavy, každopádně světe div se, po self testu vše funguje jak má, moc děkuji!


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz