Nemám to teda ověřené, ale podle mě by to mělo jít přes s.port na vysílači, který se normálně používá pro upgrade přijímačů a čidel. Pokud si to dobře pamatuju, tak tam chodí normálně s.port protokolem telemetrie live. Jestli budu mít chvilku, tak píchnu vysílač na logický analyzátor a podívám se co z toho při provozu chodí. Pokud by tam ta data byla, tak bych použil například ESP32, nahodil na něm virtuální Bluetooth serial, s port zachytával, převedl data a posílal je do XCSoaru. Formáty jsou jednoduché.
Co používám já je to, že si klasický LOG z FrSky telemetrie zkonvertuju do IGC souboru a pak si ho můžu přehrávat v jakémkoli přehrávači pro dospělé větroně nebo PG. Například SeeYou, reply.flights, Soaringlab, atd. Tam s tím jde dělat spousta věcí, prohlížet si to ve 3D, 2D, měření trasy, rychlostí, stoupání, porovnávání letů, atd:
[Youtube]https://www.youtube.com/watch?v=IPv9zn6Xtsg&t=38s[/Youtube]
Ale to je OffLine až po letu. Nasadil jsi mi brouka do hlavy, kdyby se to rozchodilo, tak by se to dalo poslat například na XContest a sledovat online kde kdo lítá a točí
Až bude chvilka, tak se to mu pověnuju...