Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1053 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 66, 67, 68, 69, 70, 71  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: RadioMaster TX16S
PříspěvekNapsal: pát 17.06.2022 21:17 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 8.3.2012
Příspěvky: 3502
Bydliště: SK
Obrázky: 6
Awandalor píše:
Ty ceny v ČR jsou fakt mimo. JLPCB cca 20kc/ks při nákladu 20ks.


Čo sa ti nepáči? Super cena. Z jedným takým kúskom sa nebude nikto hrať. To sa im neoplatí ani zapínať mašinu.
Chcel si ušetriť no napokon si budeš musieť vyškriabať plošák sám.

_________________
Tandem X20, TX16S


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: RadioMaster TX16S
PříspěvekNapsal: pát 17.06.2022 21:51 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 19.11.2018
Příspěvky: 79
Bydliště: Jablonec n. Nisou
tak pro jureje trošku jinak - Ty ceny v čr jsou mimo (okolo 200kc/ks). JLPCB (ČÍNA) CCA 20kč/ks tak že jsem to objednal.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: RadioMaster TX16S
PříspěvekNapsal: sob 18.06.2022 11:43 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 18.1.2010
Příspěvky: 1057
Bydliště: PN - SK
Awandalor píše:
...tak že jsem to objednal.


budes mat jednu alebo dve dosky navyse? :)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: RadioMaster TX16S
PříspěvekNapsal: sob 18.06.2022 19:27 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 8.3.2012
Příspěvky: 3502
Bydliště: SK
Obrázky: 6
Awandalor píše:
tak pro jureje trošku jinak - Ty ceny v čr jsou mimo (okolo 200kc/ks). JLPCB (ČÍNA) CCA 20kč/ks tak že jsem to objednal.


Tak to áno. Ja som myslel, že to je cena v CZ :lol:

_________________
Tandem X20, TX16S


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: RadioMaster TX16S
PříspěvekNapsal: ned 19.06.2022 8:56 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 19.11.2018
Příspěvky: 79
Bydliště: Jablonec n. Nisou
olisoft - budu jich mít 20, z ekonomických důvodů jsem zvolil nejlevnější poštu tak že za cca 14 dni bych pcb mohl mít u sebe. Až budu mít PCB a budou OK tak objednám součástky. Vše krom enkodéru bude z číny, enkodér bude ALPS zakoupený tady v ČR. Tak že desky budou osazené nebo se součástkami k osazení.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: RadioMaster TX16S
PříspěvekNapsal: ned 19.06.2022 17:37 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 18.1.2010
Příspěvky: 1057
Bydliště: PN - SK
dve mi prosim ta rezervuj, staci neosadene


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: RadioMaster TX16S
PříspěvekNapsal: čtv 23.06.2022 22:08 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 19.5.2016
Příspěvky: 16
juraj.jurej píše:
Aký pult pre TX16S?
Nepasoval by napr. pre Futaba 16/18SZ:
https://www.modelarstvoimi.sk/pult-pod- ... /12950/585


mám tenhle https://www.ahltec.de/shop/de/senderpul ... black.html
německá preciznost ale něco stojí, okolí Mostu mohu nechat vyzkoušet, (letošní sezónu létám bez něj)

_________________
____________________________________
Taranis x9E, Flop II, Komet, FunCub, Optima, TX16S, KIWI, Twigy


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: RadioMaster TX16S
PříspěvekNapsal: pát 24.06.2022 12:09 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 18.3.2010
Příspěvky: 2752
Bydliště: Zavar, SK
Porovnanie rôznych verzií TX16S od JB:


Návod jak vložit video do příspěvku na RCMANIA.cz

_________________
X9D & T16Pro & TX16S & nejaké lietadlá, heli a koptéry www.rcmodelytt.sk


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: RadioMaster TX16S
PříspěvekNapsal: pát 24.06.2022 19:08 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 8.3.2012
Příspěvky: 3502
Bydliště: SK
Obrázky: 6
mokris píše:

mám tenhle https://www.ahltec.de/shop/de/senderpul ... black.html
německá preciznost ale něco stojí, okolí Mostu mohu nechat vyzkoušet, (letošní sezónu létám bez něj)


Mám od nich, len na X20 a sklopný. Kvalita výborná. Môžem len doporučiť.
Cena 60 eur (aj s dopravou) nie je veľa. Len sa to zdá dosť kvôli nízkej cene rádia.

_________________
Tandem X20, TX16S


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: RadioMaster TX16S
PříspěvekNapsal: stř 27.07.2022 22:03 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 19.11.2018
Příspěvky: 79
Bydliště: Jablonec n. Nisou
Ahoj, tak enhanced roller od Rista je již k dispozici a to buď jako stavebnice za 100,-Kč/ks nebo již zapájený za 200,-Kč/ks. Inkrementální enkodér je značkový ALPS, zbytek je čína. Posílám zásilkovnou. Kvalita pájení je amatérská ale funkční. Pájím SnPb + omytí lihem.

Fotky TADY

V případě zájmu prosím SZ


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: RadioMaster TX16S
PříspěvekNapsal: ned 31.07.2022 9:37 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 1.5.2003
Příspěvky: 1039
Bydliště: Teplice, Praha
Tlačítka SYS a MDL sahající do kraje vysílače mi dělají problémy. Při přípravě k letu a manipulaci s vysílačem si do nich často sáhnu palcem a vyvolám tak nechtěně příslušné menu. Máte s tím taky problém? Vyřešili jste to nějak?


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: RadioMaster TX16S
PříspěvekNapsal: ned 31.07.2022 11:59 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 8.3.2012
Příspěvky: 3502
Bydliště: SK
Obrázky: 6
Libor píše:
Tlačítka SYS a MDL sahající do kraje vysílače mi dělají problémy. Při přípravě k letu a manipulaci s vysílačem si do nich často sáhnu palcem a vyvolám tak nechtěně příslušné menu. Máte s tím taky problém? Vyřešili jste to nějak?


Stáva hoci kedy, keď chytím rádio do ruky.
Riešenie vidím len asi pridaním funkcii v EdgeTX. Napr. nieakym zámkom kláves (tlačidiel), ktorý by sa dal konfigurovať na určité tlačidlá, ktoré za letu nepotrebujeme a spúšťal - zamykal by sa automaticky po nastavenom čase, alebo dlhším podržaním napr. "SYS" (aj odomykal)

_________________
Tandem X20, TX16S


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: RadioMaster TX16S
PříspěvekNapsal: stř 03.08.2022 12:56 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 1.5.2003
Příspěvky: 1039
Bydliště: Teplice, Praha
Hodilo by se mi pro jednu aplikaci snímat náklon vysílače, mít ho jako vstup do mixu. Řešil jste to někdo? Viděl jste to někdo někde? Akcelerometr připojený třeba přes učitel-žák.


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: RadioMaster TX16S
PříspěvekNapsal: stř 03.08.2022 20:16 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 8.3.2012
Příspěvky: 3502
Bydliště: SK
Obrázky: 6
Libor píše:
Hodilo by se mi pro jednu aplikaci snímat náklon vysílače, mít ho jako vstup do mixu. Řešil jste to někdo? Viděl jste to někdo někde? Akcelerometr připojený třeba přes učitel-žák.


Áno videl. Zabudovaný 6-osový gyroskopický senzor majú rádia FrSky Tandem X18S a X20.

_________________
Tandem X20, TX16S


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: RadioMaster TX16S
PříspěvekNapsal: sob 06.08.2022 11:06 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 12.2.2016
Příspěvky: 1835
Bydliště: Vysočina, ČR
Libor píše:
Hodilo by se mi pro jednu aplikaci snímat náklon vysílače...
Kouknu na web tak 1x zatýden, (žiju přes léto "v lese" bez internetu) a překvapilo mě, že nikdo neodpověděl, jak to udělat. Je to dost jednoduché zadání pro toho, kdo si hraje s procesory. Nebo stačí Arduino plus vhodný senzor. Snad máš někoho takového "po ruce" :)


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1053 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 66, 67, 68, 69, 70, 71  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 19 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz