Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Uckarske androidoviny
PříspěvekNapsal: úte 18.01.2022 17:02 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 22.3.2007
Příspěvky: 4696
Bydliště: SK Bratislava
Chlapci so pouzivatie moje aplikacie, treba si ich preinstalovat, linky su tu:

http://maxbee.net/download/Timer.apk
http://maxbee.net/download/AirDensity.apk
http://maxbee.net/download/Altimeter.apk


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Uckarske androidoviny
PříspěvekNapsal: úte 18.01.2022 19:23 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 13.9.2005
Příspěvky: 959
Bydliště: Košice
A s tymto co ideme robit ? Nemas sancu to trochu oprasit ? (ja viem, viem.... "nestiham, nestiham.... :oops: :oops: )
Příloha:
Screenshot_2022-01-18-18-21-01-557_com.maxbee.igor.stop.jpg
Screenshot_2022-01-18-18-21-01-557_com.maxbee.igor.stop.jpg
[ 29.13 KiB | Zobrazeno 3050 krát ]



Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Uckarske androidoviny
PříspěvekNapsal: úte 18.01.2022 20:44 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 22.3.2007
Příspěvky: 4696
Bydliště: SK Bratislava
Ano, bola urobena pre starsiu verziu aby bolo mozne s tym pouzivat starsie telefony. takze je to ficuria, nie error :mrgreen:

Ide to niekde od verzie tusim 3.0 ja sam pouzivam nejaku 3.4 alebo tak nieco (sony L a sony Tipo - ale mozno som ho updejtol na 4.x nie som si isty). Osobne by som nechcel lietat s modelom zivotne zavislym na mobile a v kritickych situaciach ho nechat zvonit. Takze to mam na starom fone bez simky ktory nema rozne restrikcie, zelene sporenia, da sa zapnut jednym prstom bez autorizacie atd.

Napriek tomu mi to funguje aj na novych mobiloch, zatial ten program siel vzdy konfigurovat aby ho system akceptoval. Co to mas za stroj? naozaj to nejde odkliknut a nastavit aby to fungovalo? Vcitane odpinknutia roznych "spotrebovych" limitov atd?

Ale ano, nestiham a mam 4 tony inej roboty :-P


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Uckarske androidoviny
PříspěvekNapsal: stř 19.01.2022 9:40 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 13.9.2005
Příspěvky: 959
Bydliště: Košice
ale jasne ze spustit sa da, len mam pocit ze to ma (malo) problem pipat intervaly ked mas vypnuty display. Teraz mam handroid 11 ale uz aj na 9 aj 10 to haprovalo...poskusam a uvidime....


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Uckarske androidoviny
PříspěvekNapsal: stř 19.01.2022 10:14 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 22.3.2007
Příspěvky: 4696
Bydliště: SK Bratislava
niektore telefony to dali do zeleneho rezimu a ked zhasla obrazovka proste to odstavili, treba v nastaveniach dat aby to bolo mimo zelenych restrikcii

ten program to ziada, inak by to cas na pozadi nemeralo, ale proste niektore telefony to aj tak odstavia, u mna sa to vola "optimalizovane" (nikde sa to vola monitorovane alebo aj inak) programy, tak optimalizaciu treba odstavit 8) ... u mna sa to robi v baterkovom menu v settingoch


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz