Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2613 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 171, 172, 173, 174, 175
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: vysílač JETI DC-16 (DS-16)
PříspěvekNapsal: pát 28.08.2020 14:20 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 22.4.2010
Příspěvky: 305
Bydliště: Tišnov
levý knipl - 2-polohový přepínač - letové režimy(DR)
pravý knipl - 2-polohový přepínač - volnoběh(i u elektro)
SI - 2-polohový s pružinou - hlášení telemetrie (čas, kapacita)
SE - 2-polohový uzamykatelný -rc switch
SF - 2-polohový uzamykatelný -zámek motoru

V podstatě k letu používám pouze 3 přepínače, v podstatě nepouštím kniply z ruky, i na SI jenom brnknu prostředníčkem

a potom co si pamatuji, už jenom:
8 - hlasitost pípání
7 - hlasitost


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: vysílač JETI DC-16 (DS-16)
PříspěvekNapsal: pát 28.08.2020 17:59 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 18.1.2014
Příspěvky: 52
Bydliště: Brno
Obrázky: 24
Jeti DS-16, Z leva - doprava
SA letové režimy pomocné v závislosti na let. režimech hlavních při režimu let (3-pol)- viz SE
SB v plánu ovládání nově Asist (nově 3-pol dlouhý)
SC blokování rozběhu elektromotoru (u všech modelů s elektropohonem)
SD snímání obrazovek vysílače (pro vlastní potřebu)
SE letové režimy hlavní (start-let-přistání) (3-pol dlouhý) (u všech modelů)
SF zapínání mixu křidélka - směrovka (u všech modelů)
SG stopky nebo hlášení výšky+vário (3-pol mžikový s aretací ve středu dlouhý)
SH u některých modelů stabilizace vyp.-zap.

5,6,7 zatím nevyužito
8 hlasitost všech zvukových hlášení


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: vysílač JETI DC-16 (DS-16)
PříspěvekNapsal: čtv 10.09.2020 9:04 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 28.9.2005
Příspěvky: 1792
Bydliště: Doma
abych nezakladal nove vlakno hodim to sem. mam takovy problem, mozna je to nejaka blbost, ale nemuzu na to prijit. mam DS-12, v ni napipano asi 15 modelu.

problem cislo 1:
v minulosti sem zakladal dva testovaci profily, aaa a test. na nich neco zkousel. pak sem je z vysilacky smazal, ale zaznamy ve vysilacce zustaly, takze pokazde kdyz dam sychnronizovat s Jeti studiem, tak se v jeti studiu ty profily objevi i s temi zaznamy - i kdyz je smazu, pri dalsim syncu se tam objevi znova. otazka - jak se jich zbavit?

problem cislo 2:
nevim proc, ale do jeti studia nejak nemuzu dostat tri nove profily letadel ktere jsem nedavno na vysilacce udelal, jsou na nich zaznamy, litam na ne, ale proste pri sychnronizaci se neobjevi v jeti studiu. i kdyz zalozim v jeti studiu novy model se stejnym jmenem jako ve vysilacce, tak se do nej zaznamy neprelejou. co delam spatne?

problem cislo 3:
mam v modelu REX7, ale mam obsazene vsechny kanaly (4 serva kridlo, dve ocas, motor) a chci do nej dat MGPS. reset vychozi polohy se dela pres volny kanal ktery nemam http://www.jetimodel.com/cs/Jak-GPS-sen ... ni-vysky-/
otazka - da se nastavit reset nejak pres virtualni kanal, ke kteremu neni prirazeny vystup na prijimaci ale pres ext konektor?


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2613 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 171, 172, 173, 174, 175

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 13 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz