px




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: regly s Jeti telemetrii
PříspěvekNapsal: pon 06.07.2020 16:11 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 29.9.2005
Příspěvky: 1704
Bydliště: Doma
jen tak ze zvedavosti - provozuje nekdo YGE s telemetrii vuci DS/DC vysilackam? jak se to chova? hlasi to to same a samym zpusobem co napriklad MUI sensor od Jeti?
proc se ptam - jak sem koukal, tak Jeti nedela zadne male regly s telemetrii, dejme tomu 30-40A maximalne s prijatelnou hmotnosti.. vsechno jsou to velky regly do vetsich letadel. a jediny dalsi kdo ma jeti telemetrii je jak jsem nasel YGE..


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: regly s Jeti telemetrii
PříspěvekNapsal: pon 06.07.2020 18:50 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 12.1.2013
Příspěvky: 129
YGE telemetrie je v pořádku, ale chce přijímače Jeti Rex. Potřebuje pro přenos ExBus.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: regly s Jeti telemetrii
PříspěvekNapsal: pon 06.07.2020 22:24 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru

Registrován: 18.4.2016
Příspěvky: 60
Bydliště: Rychvald
Připojuji se k výše zmíněnému. Provozuji YGE35 LVT s Rex Assist a funguje to.

_________________
JETI DUPLEX DC16 II a různé poletuchy


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: regly s Jeti telemetrii
PříspěvekNapsal: stř 08.07.2020 11:22 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 29.9.2005
Příspěvky: 1704
Bydliště: Doma
diky za odpovedi. a staci pripojit do EX konektoru v Rexu stejne jako Spin nebo je nutny nejaky prevodnik?


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: regly s Jeti telemetrii
PříspěvekNapsal: stř 08.07.2020 14:06 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 12.1.2013
Příspěvky: 129
Kuba78 píše:
diky za odpovedi. a staci pripojit do EX konektoru v Rexu stejne jako Spin nebo je nutny nejaky prevodnik?

Převodník není potřeba, ale připojuje se na přijímači do E1,E2 a nakonfigurovat vstup pro EXBus.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: regly s Jeti telemetrii
PříspěvekNapsal: pát 10.07.2020 13:28 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 21.4.2010
Příspěvky: 562
Bydliště: Praha
Funguje i s RX9 v ext, ale musi byt prepnuty na Exbus

_________________
Jeti DC-16, Futaba FX-18+modul Jeti
Swing speciál, Proxima 2, Stork 4, Mig 15, P47, Torro 900


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: jarakuba a 7 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz