Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 757 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 47, 48, 49, 50, 51  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Jeti DS-12
PříspěvekNapsal: ned 08.03.2020 0:39 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 13.1.2010
Příspěvky: 836
Bydliště: Hluk ČR
Obrázky: 83
A já že to jde normálně naletovat na kniple jako u DS-14 a ono je potřeba ta deska na přepínače?


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Jeti DS-12
PříspěvekNapsal: pon 23.03.2020 18:37 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 13.5.2012
Příspěvky: 161
Bydliště: Praha
Kdyby někdo chtěl nějaké hlášky do vysílače, které nejsou ke stažení na jeti stránkách a dotyčný nemá jak vytvořit, tak napište a vytvořím a pošlu, když tak pište do sz ať nezasíráme vlákno.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jeti DS-12
PříspěvekNapsal: úte 24.03.2020 10:01 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 3.1.2012
Příspěvky: 300
Bydliště: Praha
Obrázky: 1
Ahoj,

mám DS12 pár dní, jsem s ní velmi spokojen, ale teprve se sbližujeme. Nicméně co se týká hlášek, tak jsem zkusil použít z Frsky. A ono to funguje. Doufám, že jsem tím někoho nenaštval. Hlášky jsem si tvořil sám, je to přes online aplikace, neplatí se, nic si neinstaluješ. Takže velmi jednoduché a rychlé.

Díky

_________________
Netopyr

Goblin 570, Devil 380, Spirit PRO, Spirit 2, Jeti DS12


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jeti DS-12
PříspěvekNapsal: úte 24.03.2020 13:02 
Administrátor serveru
Administrátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 25.4.2003
Příspěvky: 9328
Bydliště: Praha, ČR
Obrázky: 295
Blog: Zobrazit blog (3)
Máš někde odkaz?


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jeti DS-12
PříspěvekNapsal: úte 24.03.2020 15:14 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 3.1.2012
Příspěvky: 300
Bydliště: Praha
Obrázky: 1
TomasC píše:
Máš někde odkaz?


Ano:

https://www.youtube.com/watch?v=QKGVr_gL3sM
tady návod, sice pro jiné rádio, tak snad se vám nebudou ježit chlupy. Stačí začít na čase 2:30. Snad to nebude správce vnímat jako reklamu.

https://soundoftext.com/
https://online-audio-converter.com/

a tady pro ty, co nepotřebují návod.

_________________
Netopyr

Goblin 570, Devil 380, Spirit PRO, Spirit 2, Jeti DS12


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jeti DS-12
PříspěvekNapsal: úte 24.03.2020 15:25 
Mazák
Mazák

Registrován: 11.5.2005
Příspěvky: 737
Bydliště: Žatec
Já přes tyto programy dělám hlášky už více než rok, vše chodí díky Rimrovi. Jos


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jeti DS-12
PříspěvekNapsal: úte 24.03.2020 18:26 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 13.5.2012
Příspěvky: 161
Bydliště: Praha
Netopyr píše:

Ano:

https://www.youtube.com/watch?v=QKGVr_gL3sM
tady návod, sice pro jiné rádio, tak snad se vám nebudou ježit chlupy. Stačí začít na čase 2:30. Snad to nebude správce vnímat jako reklamu.

https://soundoftext.com/
https://online-audio-converter.com/

a tady pro ty, co nepotřebují návod.

Ta čeština nic moc, ale určitě pro někoho dostačující.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jeti DS-12
PříspěvekNapsal: úte 24.03.2020 19:59 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 21.4.2010
Příspěvky: 554
Bydliště: Praha
Jojo, neni to uplne ten hlas co je ve vysilacich

_________________
Jeti DC-16, Futaba FX-18+modul Jeti
Swing speciál, Proxima 2, Stork 4, Mig 15, P47, Torro 900


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jeti DS-12
PříspěvekNapsal: stř 25.03.2020 18:59 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 27.5.2008
Příspěvky: 314
michalv píše:
Jojo, neni to uplne ten hlas co je ve vysilacich


Souhlasím je to použitelné ale jiné,mě více vadí že ty hlášky jsou výrazně tiší než původní u DS 12


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jeti DS-12
PříspěvekNapsal: stř 25.03.2020 22:20 
Mazák
Mazák

Registrován: 1.3.2012
Příspěvky: 961
Bydliště: Dobrá Voda u Hořic, ČR
Hlasitost mp3 si múžeš upravit v nějakém editačním sw, používám Audacity


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jeti DS-12
PříspěvekNapsal: čtv 26.03.2020 9:03 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 27.5.2008
Příspěvky: 314
Děkuji za tip koukal jsem na to,ale pro mě je to vyšší dívčí :D


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jeti DS-12
PříspěvekNapsal: čtv 26.03.2020 10:56 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 13.5.2012
Příspěvky: 161
Bydliště: Praha
shumi píše:
Děkuji za tip koukal jsem na to,ale pro mě je to vyšší dívčí :D

Jak jsem psal, pokud by byl zajem udelam jake koliv hlasky, ktere jsou v top kvalite a ceske :D


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jeti DS-12
PříspěvekNapsal: sob 28.03.2020 14:22 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 13.1.2010
Příspěvky: 836
Bydliště: Hluk ČR
Obrázky: 83
Potřebuji poradit, s vysílačem si hraju už dobré tři hodiny a jsem úplně bezradný. Jde o to že mám nastavený model se kterým už rok létám a zjistil jsem že spínač SF mi po přepnutí zruší veškeré audio hlášky.
Spínač není přiřazen v menu Hlasitost audia jako spínač pro zrušení přehrávání, tam není přiřazen žádný spínač.
Spínač není ani nikde přiřazen v menu Hlasový výstup.
Spínač není nastaven nikde v menu vysílače.
Zajímavé je zjištění, že v menu Hlasový výstup, když přepínač SF přepnu do polohy kdy zruší audio a poté přepnu některým přepínačem na kterém je nějaká hláška, nebo hlášení telemetrie, začne se dole odpočítávat čas.
Opakovat po je nastaveno 0s spínač nepřiřazen, navíc to počítání jede do nekonečna. Když se nastaví Opakovat po tak tam je max 120s.
Opravdu nevím co s tím jiné modely fungují naprosto správně a nemají takový problém.
Ani by mi to nevadilo, ale potřebuji ten spínač použít.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jeti DS-12
PříspěvekNapsal: sob 28.03.2020 16:22 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 26.5.2013
Příspěvky: 1309
Bydliště: Brno
Na jiném modelu je to ok? Pokud ano, tak srovnat nastavení

_________________
MC-20HOTT,DS-16,X10S,14SG,S-trino MkII,SpeedFire, MXS 64",MiniCorado,LOGO550SE,Goblin570


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jeti DS-12
PříspěvekNapsal: sob 28.03.2020 19:51 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 13.1.2010
Příspěvky: 836
Bydliště: Hluk ČR
Obrázky: 83
Jak jsem psal, nikde není nic nastaveno a prostě to ruší ty audio hlášky. Jinak u jiných modelů mám na tomto spínači dvojí výchylky a někde spínání osvětlení, ale u žádného to nedělá to bych si všiml hned. U tohoto jediného problémového modelu jsem spínač neměl využit až teď jsem si tam dal také dvojí výchylky a tím jsem to odhalil. Jo a dělá to i když tu funkci dvojí výchylky zruším takže to asi dělá od začátku, ale vždycky byl nepoužívaný spínač správně přepnut. Večer ten model naprogramuji znovu do čisté paměti a tím to snad vyřeším.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 757 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 47, 48, 49, 50, 51  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz