blesk píše:
tak ono obecně FPV nezvládne toho moc přenést. Já jsem lítal na 480TVL...
To sice ano, jenže problém těchto přijímačů k mobilu či notebooku je v tom, že vesměs s prominutím dementně škálují ten analog na displej. Můžu ti říct, že výstup z FPV na 24 palců monitoru HP, který má přímo kompozitní vstup a zjevně s tím zachází celkem inteligentně vypadá daleko méně kostičkovaně než výstup z debatovaného přijímače na notebooku jen 11 palců... Interpolace na ten velký monitor musí být přitom daleko výraznější, ale je zjevně udělaná slušně, zatímco ten UVC spojený s NB to dělá totálně blbě.
Já tento RX mám a používám pro různé nastavování na zemi, na to je to celkem použitelné, ale snažit se s tím létat mi moc nedává smysl, i nejobyčejnější "krabice" je daleko použitelnější. Nejde jen o tu diskutabilní kvalitu, ale ani latence není právě zázračná.
Já třeba kdysi koupil v akci na HK nějaký Quanum, už není v nabídce, ale princip hodně podobný tomuto EV
https://www.rotorama.cz/fpv/eachine-ev800 a s tím se už dá létat naprosto reálně. Užívám jednak pro demonstrace jiným lidem (sám mám Fatshark), ale kromě toho s tím občas dcera létá po bytě s TinyWhoopem a nijak moc jí to neomezuje.
Mimochodem u těch EV800 je proti mé "krabici" od Quanum velká výhoda v možnosti oddělat monitor od "krabice", což je fajn pro zmíněné nastavovací úkol...