Reklama

 





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2469 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 160, 161, 162, 163, 164, 165  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: vysílač JETI DC-16 (DS-16)
PříspěvekNapsal: sob 23.03.2019 8:01 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 27.5.2008
Příspěvky: 190
Tak pro všechny kteří by chtěli mít brzdy na plynu jako já a plavou v tom stejně jako já :D
Nakonec jsem to udělal takto
Samozřejmě dva letové režimi já přistání a normal
V režimu normal jít do položky butterfly v nastavení křidélek a klapek mít nastaven mod separátní no a prostě upravit trimy serv do nul tedy u mě křidélka 0,klapky-200 a tím na páce plynu zůstane aktivní pouze motor,určitě je i spousta jiných možností,ale toto se mi prostě povedlo a nepřijde mi to složité :D :D :D
Jinak nastavení Mvárií,čidel a hlavně reglu mezoun přes vysílač je hodně návykové


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: vysílač JETI DC-16 (DS-16)
PříspěvekNapsal: sob 23.03.2019 9:38 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 5.3.2015
Příspěvky: 335
Bydliště: Jedlová u Poličky
Ahoj Kluci, řeším na DC-16 docela zajímavou věc s alarmem RX. V Progressu jsem změnil dat. z 2s na 1s a přenastavil alarm, po zapnutí mi hlásí nízké napětí a občas se to zapne tak dobře že to alarm nehlásí. Je k podivu že mám nastavené 3,7 a vysílač ukazuje 4V a alarm vesele hlásí dál nízké napětí. Nevíte co s tím?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: vysílač JETI DC-16 (DS-16)
PříspěvekNapsal: sob 23.03.2019 9:48 
Administrátor serveru
Administrátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 25.4.2003
Příspěvky: 8938
Bydliště: Praha, ČR
Obrázky: 300
Blog: Zobrazit blog (3)
A jak máš nastaven alarm v přijímači?

to shumi: souhlas to nastavovaní přijímače, regulátoru spol z vysílače je super...


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: vysílač JETI DC-16 (DS-16)
PříspěvekNapsal: sob 23.03.2019 9:58 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 5.3.2015
Příspěvky: 335
Bydliště: Jedlová u Poličky
No Fail Safe je nastavený, ale nevím zda se alarm z vysílače přenáší s failsafe i do přijímače. Jinak sem ho vědomě do přijímače nenastavoval.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: vysílač JETI DC-16 (DS-16)
PříspěvekNapsal: sob 23.03.2019 10:09 
Administrátor serveru
Administrátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 25.4.2003
Příspěvky: 8938
Bydliště: Praha, ČR
Obrázky: 300
Blog: Zobrazit blog (3)
I přijímač má svoje nastavení Alarmu na napětí na přijímačovkách. Je možné, že se to přenáší do vysílače. Mrkni na to JETIBOXem nebo přes vysílač.


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: vysílač JETI DC-16 (DS-16)
PříspěvekNapsal: sob 23.03.2019 19:10 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 27.5.2008
Příspěvky: 190
Možná pro někoho tip kdo nechce tahat ten mega kufr na vysílač jak já,jde o eva kufr na taranis Q7 za pár stokorun
To rádio tam sedí celkem pěkně a natěsno,ale samozřejmě se na něj nesmí sednout :D :D


Přílohy:
000_0001 (10).JPG
000_0001 (10).JPG
[ 136.41 KiB | Zobrazeno 1276 krát ]

Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: vysílač JETI DC-16 (DS-16)
PříspěvekNapsal: sob 23.03.2019 20:31 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 1.5.2003
Příspěvky: 859
Bydliště: Teplice, Praha
Obrázek
Kde se berou ty značky - otazníčky?


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: vysílač JETI DC-16 (DS-16)
PříspěvekNapsal: sob 23.03.2019 21:04 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 1.5.2003
Příspěvky: 859
Bydliště: Teplice, Praha
Měl jsem v logu telemetrie nabídku hodnot senzoru Mvario, který už v letadle nemám. V Senzory/ukládání dat jsem senzor Mvario křížkem odstranil, ale v logu vytvořeném při dalším létání se mi jeho hodnoty dál nabízí. Jak se toho zbavit?
http://kolmanl.info/images/dc16_20190316_02.png


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: vysílač JETI DC-16 (DS-16)
PříspěvekNapsal: sob 23.03.2019 22:40 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 12.1.2013
Příspěvky: 64
V senzorech/ukládání dat lze senzor vymazat nebo volba “auto” aktualizuje seznam připojených senzorů. Samozřejmě při zapnutém vysílači a přijímači.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: vysílač JETI DC-16 (DS-16)
PříspěvekNapsal: sob 23.03.2019 23:44 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 1.5.2003
Příspěvky: 859
Bydliště: Teplice, Praha
Libor píše:
V Senzory/ukládání dat jsem senzor Mvario křížkem odstranil
...
To jsem udělal, ale nesmazal jsem i ty řádky pod tím. Vario, Abs. vyska, Rel. vyska, Atm. tlak, Teplota. Protože jsem měl nový a starý variometr pod sebou, nevšimnul jsem si, že výmazem toho černého řádku nevymažu automaticky ty pod ním.


Naposledy upravil Libor dne ned 24.03.2019 11:28, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: vysílač JETI DC-16 (DS-16)
PříspěvekNapsal: ned 24.03.2019 9:31 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 5.3.2015
Příspěvky: 335
Bydliště: Jedlová u Poličky
TomasC píše:
I přijímač má svoje nastavení Alarmu na napětí na přijímačovkách. Je možné, že se to přenáší do vysílače. Mrkni na to JETIBOXem nebo přes vysílač.



Měl jsi pravdu! Byl to alarm nastavený v přijímači. Díky za nakopnutí


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: vysílač JETI DC-16 (DS-16)
PříspěvekNapsal: ned 24.03.2019 14:55 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 27.5.2008
Příspěvky: 190
Nejde mi programovat jeden s mezounů přes vysílač,veškerou telemetri z něj dostanu,ale v položce připojená zařízení prostě není vidět.Přes jeti box to jde normálně
Nemusí se v tom vysílači něco povolit ?A co se týče varia tak v klidovém stavu mi létají hodnoty m/s od 0 do 10 což také nebude asi v pořádku,jakou používáte citlivost vária (mrtvou zonu a rozsah)
Díky


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: vysílač JETI DC-16 (DS-16)
PříspěvekNapsal: ned 24.03.2019 23:00 
Administrátor serveru
Administrátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 25.4.2003
Příspěvky: 8938
Bydliště: Praha, ČR
Obrázky: 300
Blog: Zobrazit blog (3)
shumi píše:
Nejde mi programovat jeden s mezounů přes vysílač
Jen si tipnu, zda je přijímač v kompatibilním FW. Případně aktualizovat přijímač.
Pokud je to s jiným regulátorem OK, tak mě nic dalšího nenapadá...


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: vysílač JETI DC-16 (DS-16)
PříspěvekNapsal: úte 26.03.2019 18:49 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 27.5.2008
Příspěvky: 190
Rozumím děkuji
Další dotaz je tu :D přijímač duplex R9 který má jen jeden výstup ext.do kterého dám Mvário 2 ex,výstup z vária nastavím na expandér a švihnu do něj mezouna,půjde pak klasicky nastavovat přes vysílač


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: vysílač JETI DC-16 (DS-16)
PříspěvekNapsal: stř 27.03.2019 10:21 
Administrátor serveru
Administrátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 25.4.2003
Příspěvky: 8938
Bydliště: Praha, ČR
Obrázky: 300
Blog: Zobrazit blog (3)
Tohle bych na rovinu vyzkoušel. Principiálně nevidím důvod proč ne, ale zkouška je extrémně snadná.


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2469 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 160, 161, 162, 163, 164, 165  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz