px




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 112 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 4, 5, 6, 7, 8
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Blade 230S
PříspěvekNapsal: ned 29.07.2018 7:46 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 9.6.2018
Příspěvky: 13
Bydliště: Nový Jičín
Ahoj, mohl by mi někdo upřesnit jak to přesně je?
Když připojím k 230s vysílač DXe můžu pomoci vysílače a jistého gesta přejít do módu kdy serva mají středni nebo neutralni polohu nebo jak to nazvat a pokud tomu tak není lze jim na tu neutrální polohu pomoct ať už jiným nasazením páky k servu nebo mírnym dotrimovanim. Jde o přijímač ar636. Jak se ale dostanu do tohodle režimu s vysílačem DX6i? Gesto co fungovalo u DXe s dx6i nic nedělá : 8O děkuji předem


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Blade 230S
PříspěvekNapsal: ned 29.07.2018 9:07 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 5.2.2016
Příspěvky: 46
Bydliště: Praha
Musis mit spravne nastaveno radio vcetne zachrany. Pak by to melo fungovat

_________________
T500,B360


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Blade 230S
PříspěvekNapsal: ned 29.07.2018 17:48 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 9.6.2018
Příspěvky: 13
Bydliště: Nový Jičín
Ajo pravda :) díky


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Blade 230S
PříspěvekNapsal: pát 10.08.2018 7:28 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 9.6.2018
Příspěvky: 13
Bydliště: Nový Jičín
Ahoj kluci, zase otravuju :|
Už jsem psal o režimu u modelu 230s kdy se jistým gestem vyvolá stav, ze serva mají neutrální polohu a pokud tomu tak není lze jim k tomu pomoct...nenašel sem zde na fóru vlakno o blade 300 CFX proto to pisu zde. Lze se dostat do režimu neutralnich poloh serv u 300 CFX? K ničemu nemam manuál a s EN je to slabší... Měnil jsem servo a zřejmě není paka nasazena na střed. Předpokládám že dostat se do režimu neutralnich poloh serv jde u každého modelu nebo se pletu?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Blade 230S
PříspěvekNapsal: sob 11.08.2018 8:31 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 5.2.2016
Příspěvky: 46
Bydliště: Praha
Dulezita vec. Jakou mas jednotku? Pokud mas Beasta tak parametr G.

_________________
T500,B360


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Blade 230S
PříspěvekNapsal: sob 11.08.2018 16:50 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 7.12.2014
Příspěvky: 231
Bydliště: Bratislava
Obrázky: 0
Pozdravujem, ako napisal predošli členm zaleži aku maš rj, pravdepodobne tam maš AR7200BX
manual https://www.astramodel.cz/manualy/spekt ... ual_EN.pdf
https://www.youtube.com/results?search_ ... 00bx+setup

_________________
T-rex 600 ESP, Mini Prôtos, hračka Blade 200 SRX, DX8


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Blade 230S
PříspěvekNapsal: sob 11.08.2018 20:17 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 9.6.2018
Příspěvky: 13
Bydliště: Nový Jičín
Dik :wink:


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 112 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 4, 5, 6, 7, 8

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Tsisters a 5 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz