Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 10 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: FLYSKY i10
PříspěvekNapsal: čtv 12.07.2018 16:37 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 23.1.2010
Příspěvky: 515
Mám vysílačku flysky i10 a nevím k čemu jsou vypínače VRA,VRB,VRC. Může mi někdo poradit. V návodu o tom není zmínka. Na videu jsem viděl, že vypínače VRB a VRC jsou zatlačené . https://www.bighobby.cz/www-bighobby-cz ... icka-cidla


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: FLYSKY i10
PříspěvekNapsal: čtv 12.07.2018 17:01 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 28.1.2009
Příspěvky: 584
Bydliště: okr. Blansko
Obrázky: 0
Jsou to potenciometry, které když nepoužíváš, tak je necháš schované.
https://www.bighobby.cz/fotky6348/fotov ... i10_CZ.pdf

_________________
Pepa * Flash, SU-29, SLIM, ION ( FX 32, TARANIS 9E, +multimodul deviations a několik hraček )


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: FLYSKY i10
PříspěvekNapsal: čtv 12.07.2018 17:32 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 23.1.2010
Příspěvky: 515
A k čemu se ty potenciometry používají? Můžeš to nějak rozvést. Nikde v návodu to není.


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: FLYSKY i10
PříspěvekNapsal: čtv 12.07.2018 21:45 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 28.1.2009
Příspěvky: 584
Bydliště: okr. Blansko
Obrázky: 0
Potenciometry jsou tři a tak můžeš řídit třeba RGB diodu. Intenzitu osvětlení na modelu. Otáčet dělem na lodi. Řídit zisk gyra. Hlasitost sirény. Ovládat bagr. A kdoví, co dalšího.
Jsou to prostě další kanály, kterými můžeš něco na modelu ovládat.
Pokud další funkce nevyžaduješ, tak je nepoužiješ a necháš zasunuté.
Vysílač jsem v ruce měl, ale jestli jde nastavovat těmito potenciometry třeba poměr mixů, to nevím.

_________________
Pepa * Flash, SU-29, SLIM, ION ( FX 32, TARANIS 9E, +multimodul deviations a několik hraček )


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: FLYSKY i10
PříspěvekNapsal: pát 13.07.2018 8:03 
Mazák
Mazák

Registrován: 28.2.2014
Příspěvky: 1106
Bydliště: Blatnica, SR
Ja ich nepoužívam a mám ich nestlačené. Predsa len tam bude nejaká pružina, ktorá bude stále namáhaná - stlačená :lol: :lol:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FLYSKY i10
PříspěvekNapsal: pát 13.07.2018 9:57 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 28.1.2009
Příspěvky: 584
Bydliště: okr. Blansko
Obrázky: 0
Citace:
Predsa len tam bude nejaká pružina, ktorá bude stále namáhaná - stlačená

A povoluješ na mimosezónu i pružinky v křížových ovladačích ?
Myslím, že tvoje obava je zbytečná.

_________________
Pepa * Flash, SU-29, SLIM, ION ( FX 32, TARANIS 9E, +multimodul deviations a několik hraček )


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: FLYSKY i10
PříspěvekNapsal: pát 13.07.2018 10:37 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 22.6.2008
Příspěvky: 4505
Bydliště: Praha ČR
HLA píše:
A povoluješ na mimosezónu i pružinky v křížových ovladačích ?
Myslím, že tvoje obava je zbytečná.


Sice se závěrem souhlasím, ale neodpustím si faktické rýpnutí - v křížovém ovladači právě ve středové poloze pružinka nijak moc napnutá není, ty ji napínáš při vychýlení knyplu, aby se ti pak mohl vrátit do středu :-)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FLYSKY i10
PříspěvekNapsal: pát 13.07.2018 13:40 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 28.1.2009
Příspěvky: 584
Bydliště: okr. Blansko
Obrázky: 0
Citace:
ale neodpustím si faktické rýpnutí

To jo, ale ale knyply jdou blbě zajistit v krajní poloze :-) a v neutrálu drží právě napětím pružiny.
Ale setkal jsem se už v kniplech s povolenými pružinkami - po rozdělání byly rezavé.

_________________
Pepa * Flash, SU-29, SLIM, ION ( FX 32, TARANIS 9E, +multimodul deviations a několik hraček )


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: FLYSKY i10
PříspěvekNapsal: pát 13.07.2018 17:13 
Mazák
Mazák

Registrován: 28.2.2014
Příspěvky: 1106
Bydliště: Blatnica, SR
so zatlacenymi gombikmi to aj hnusne vypada :-)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FLYSKY i10
PříspěvekNapsal: ned 22.07.2018 21:25 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 24.9.2016
Příspěvky: 22
Zdravím chci se zeptat když chcu zapnout vysílač tak jakmile pustím oba knoflíky vysílač se okamžitě vypne když je držím a nepustím tak to jede baterie píše plný stav děkuji za radu


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 10 ] 

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Fab, Google [Bot] a 6 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz