Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 70 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: pon 29.01.2018 10:55 
Mazák
Mazák

Registrován: 3.11.2011
Příspěvky: 715
Bydliště: Česká republika
Ne, je to EV100. Připojí se kablíkem, který je součástí balení.
A nečertěte se hned, kluci. Nevidíte toho smajlíka s hubou od ucha k uchu?
Jinak, myslel jsem monitor velikosti mobilu nebo tabletu (např 7"), který má v sobě už zabudovaný přijímač, takže mi to přijde praktičtější než přijímač + převodník + mobil + baterie, to všechno prodrátovat.
Vidím ale, že instantní řešení už existuje.


Nahoru
 Profil  
 
 
PříspěvekNapsal: pon 29.01.2018 11:56 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 13.5.2016
Příspěvky: 300
Bydliště: Opava
Jen bych chtel upozornit, ze na baterii pro bryle ten balancak neni balancak! Baterie se nabiji pouze pres USB kabel a prave ten balancak slouzi pro napajeni oroginalniho DVR pro tyto bryle.

_________________
RC: FrSky Taranis Q X7
Let.: Master Stick
Cop.: Lizard 95, Puda X220, UR65


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pon 05.02.2018 21:40 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 11.12.2008
Příspěvky: 226
Bydliště: České Budějovice
Kde kupujete brýle Fat Shark Dominator?
Tady nějak mizí z nabídek.

_________________
FPV QUAD FAUST,T-REX 600 DOMINATOR,T-REX 500,F3A Supra Fly 10cm,Mistral,Funfly6,5 ,Viper 3D elektro.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Komplexní výbava pro FPV
PříspěvekNapsal: čtv 15.02.2018 13:06 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 6.4.2015
Příspěvky: 7
Bydliště: Brno
Pánové prosím o radu co zakoupit pro dron s FPV přenosem. Doporučte prosím kameru s vysílačem, aby bylo možno přijímat obraz z dronu asi nejlépe na mobil /ios apka/ Dron mam F450 Yiji P2, Duplex.
S Fpv nemám zkušenosti.


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: stř 02.05.2018 22:51 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 3.1.2018
Příspěvky: 19
Ahoj, zakládal jsem toto téma a již mám TinyWhopp a Wizarda X220.
Wizarda jsem vzal na prní let, ovšem při přistání se položil na bok do trávy a začalo se z něj kouřit. Rychle jsem vytáhl baterku a bylo to ok.
Jeden z drátků k motorku se ale oddělil od deska, což asi bylo příčinou dýmu.
Chtěl bych se zeptat, jakou pořídit pájku, abych mohl drátek opět přopojit.
Nejspíše mikropájku?
Stačí mi takováto? https://www.alza.cz/hobby/powerplus-pow ... 319612.htm
Případně raději se slabším příkonem 30W? Co si k tomu ještě pořídit?
Díky moc


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: čtv 03.05.2018 7:06 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 2.1.2012
Příspěvky: 338
Bydliště: PRAHA
ta pajecka je moc vykonna a bez regulace
neni vhodna pro pajeni na smd deskach
samotne odpadnuti vodice asi dymeni nezpusobilo muze tam byt vetsi problem
dejte to nekomu kdo tomu rozumi
tyto veci byste mel resit v jinem vlaknu


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: čtv 03.05.2018 7:23 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 17.1.2017
Příspěvky: 753
Bydliště: Brno
Souhlas. Když už do toho investovat, tak nějakou pájecí stanici s regulací, třeba tohle: https://www.ges.cz/cz/pajeci-stanice-sl ... 13560.html

_________________
Sky Surfer 1400, samokřídlo Ita, FT Mini Scout, Hydrofoam, FlySky i6


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: čtv 03.05.2018 14:02 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 13.5.2016
Příspěvky: 300
Bydliště: Opava
Ja mam tuhle: https://www.tipa.eu/cz/pajeci-stanice-z ... 0/d-83312/ je to klasika.

_________________
RC: FrSky Taranis Q X7
Let.: Master Stick
Cop.: Lizard 95, Puda X220, UR65


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pát 04.05.2018 14:22 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 3.1.2018
Příspěvky: 19
Takže bez regulace nepájet?
Moc se mi do toho zatím investovat právě nechce...zatím nejsem přesvědčen, zda v létání budu pokračovat. Počáteční nadšení trochu ochablo...s tinywhoopem mě to zase až tolik nebaví a s velkou koptérou mám málo příležitostí na létání, navíc hned po prvním letu se kabel odpojil (asi byl rozžhavený a začala doutnat izolačka, kterou je koptéra obmotána).
Mám kamaráda, který pájí, ale má jen velkou pájku, címž bych to zřejmě asi taky nenapájel?


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pát 04.05.2018 15:29 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 13.5.2016
Příspěvky: 300
Bydliště: Opava
BrakeZ píše:
Takže bez regulace nepájet?
Moc se mi do toho zatím investovat právě nechce...zatím nejsem přesvědčen, zda v létání budu pokračovat. Počáteční nadšení trochu ochablo...s tinywhoopem mě to zase až tolik nebaví a s velkou koptérou mám málo příležitostí na létání, navíc hned po prvním letu se kabel odpojil (asi byl rozžhavený a začala doutnat izolačka, kterou je koptéra obmotána).
Mám kamaráda, který pájí, ale má jen velkou pájku, címž bych to zřejmě asi taky nenapájel?


No uprimne ja pajim vetsi veci i trafopajkou. Jde spis o to, ze se na FC treba uz nedostanes moc dobre nikam tim hrotem a taky riskujes, ze tam neco usmazis. Tohle mam taky a funguje: https://www.tipa.eu/cz/pajeci-stanice-zd-99/d-82210/ Pokud je kamarad sikovnej pripaji ti ten jeden drat i tou trafopajkou.

_________________
RC: FrSky Taranis Q X7
Let.: Master Stick
Cop.: Lizard 95, Puda X220, UR65


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 70 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz