Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 41 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Eachine Wizard X220 - doba letu
PříspěvekNapsal: stř 05.07.2017 14:26 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 2.1.2012
Příspěvky: 338
Bydliště: PRAHA
sou nato pypaky


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Eachine Wizard X220 - doba letu
PříspěvekNapsal: stř 05.07.2017 18:26 
Mazák
Mazák

Registrován: 4.5.2015
Příspěvky: 692
Bydliště: Plzeň
Dle mě nabíjíš do storage. Doplň si bydliště

_________________
Taranis 9D, x210 race, TBS disco clone, H 450 FPV, durango desc210R


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Eachine Wizard X220 - doba letu
PříspěvekNapsal: stř 05.07.2017 23:03 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 4.7.2017
Příspěvky: 14
Bydliště: Ostrava
tomas1987 píše:
Dle mě nabíjíš do storage. Doplň si bydliště

Ostrava. Ale u nabíječky potvrzuji balance charge. Můžu zkusit dát jenom charge. Ale první zkusím reklamovat , jelikož to asi opravdu bude nabíječka když to nezměří vnitřní odpory ani to není schopno vytvořit zdroj napětí 12V.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: eachine wizard x220s problém
PříspěvekNapsal: ned 04.03.2018 16:34 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 24.8.2013
Příspěvky: 45
zdravím jsem modelář začátečník přijímač
koupil jsem si drona od firmy eachine wizard X220s k dronu jsem si dokoupil 4s LiPOl (výrobce doporučuje 3-5s), brýle Eachine EV100,přijímač SPM4649T Spektrum ,
přijímač jsme připojil na kabel který tam připravil vyrobce zezačátku to jelo bez problému,ale po cca2 minutach se jakdyby zbláznila jednotka kanály skákaly různě nesmyslně.Po natočení videa které přikládám přestala jet kamera pro FPV. Brýle ukazovaly OSD parametry, ale obraz byl černý(pravděpodobně odešla kamera)na stránkach vyrobce jsem našel napájecí napětí kamery 5-13V ale na desce na vstupu do kamery jsem naměřil napěti baterky což je cca 16,8V.Dle mé teorie se FPV vysilač tak zahřival,že ovlivnoval chod jednotaky a při posledním testováním kdy jsem to nechal o neco déle blbnout kvuli natočení videa pro BANGOOD jsem spalil i kameru.
Podotýkal se někdo s podobným problémeme případně máte nějaké rady?

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=PLo-dSstkgY&t[/youtube]


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: eachine wizard x220s problém
PříspěvekNapsal: ned 04.03.2018 16:59 
Mazák
Mazák

Registrován: 3.11.2011
Příspěvky: 715
Bydliště: Česká republika
Letal jste s tim? Myslim, ze tak dlouhe "testovani" na stole bez roztocenych vrtuli nemuze te elektronice delat dobre.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: eachine wizard x220s problém
PříspěvekNapsal: ned 04.03.2018 17:07 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 24.8.2013
Příspěvky: 45
prave že ne jeliokož po chvili začaly blbnout kanaly tak jsem se bal co by to udelalo ve vzduchu a kanaly blby i bez roztočení motorů


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pon 16.04.2018 17:15 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 16.4.2018
Příspěvky: 2
Dobrý den, zdravím Vás. Obracím se na vás s žádostí o radu. S drony v podstatě začínam. Poté co jsem pořídil pro syna Eachine Wizzard 220 a úspěšně se prokousal nastavením rádia, narazil jsem na problém s nastavením koptéry v Betafligt.
Pokaždé, když chci koptéru spojit s Betaflight, vyskočí hláška: "Failed to open serial port".
Předpokládám, že problém je v ovladači, který má vytvořit virtuální port pro komunikaci.
V compu mám WIN 10 a při instalaci ovladače STSW-STM32102 (FC je Omnibus F3 ) se systém tváří tak, že je ovladač úspěšně nainstalován a připraven k použití.
Pokud však otevřu Správce zařízení - Porty (COM a LPT) nainstalovaný ovladač tam nevidím.
Z videí na youtube to samozřejmě vypadá velmi jednoduše, ale přiznám se, že už v tuhle chvíli nevím kudy kam :-)
Pokusil jsem se několikrát opakovaně nainstalovat různé drivery, ale výsledek nevidím žádný.
Dokážete poradit.
Děkuji.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Eachine Wizard X220 - doba letu
PříspěvekNapsal: úte 17.04.2018 5:10 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 6.3.2014
Příspěvky: 275
A ten novej COM port se ve spravci objevi kdyz copteru pripojis?

Odesláno z mého LG-D802 a podpis odstraním


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Eachine Wizard X220 - doba letu
PříspěvekNapsal: úte 17.04.2018 5:21 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 16.4.2018
Příspěvky: 2
Ano, po připojení se objeví ve správci zařízení. Při instalaci portu jsou však k dispozici pouze varianty pro WIN7 a WIN 8. A i když je port po připojení viditelný, nelze se ke koptéře v Betaflightu připojit.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Eachine Wizard X220 - doba letu
PříspěvekNapsal: stř 18.04.2018 14:26 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 6.3.2014
Příspěvky: 275
Jeste se zeptam blbe, v bf mas nastaveny automaticky port nebo zadavas ten co mas prirazeny ve win?

Odesláno z mého LG-D802 a podpis odstraním


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: stř 16.05.2018 21:32 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 16.5.2018
Příspěvky: 1
Dobrý večer,

loni na podzim jsem pořídil EACHINE WIZARD X220s RTF. K tomu brejle Eachine EV800D 5.8G.
V tuto chvíli nejsem schopen rozjet. Na začátku byly nějaké havárie mechanické poškození např.zlomený rám, urvané konektory, a klasicky uvolnění kabelů a přeseknutí včetně zkratu. Prostě začátečnické chyby.

V současnosti jsem na mrtvém bodě a rozhodl jsem se napsat o radu. Už jsem strávil x hodin na youtube atd, ale výsledek plus minus žádný.



Věcí na srdci mám více a budu vděčný za jakoukoliv radu:

1. FPV vysílač který nese označení 5.8G 72CH 25MW 200mw 600MW Switchable VTX 866TX (dodávaný v setu RTF) první odešel z důvodu havarie -(konektor destrukce atd) objednal jsem tedy ten stejný avšak až posléze jsem zjistil, že není např ver 1.1 ale 1.2 což by asi nemělo vadit. Problém tkví v tom, že a to se k tomu dostanu v dalším bodě (vzhledem k domněnce o špatné funkci základní desky Eachine Wizard X220S FPV Racer RC Drone Customized Omnibus F4 V3 Betaflight 3.0.1 Flight Controller, jsem objednal tutéž novou). Bohužel a nevím z jakého důvodu po zapojení k této desce vysílače FPV a nalezení ,,videa,, na brýlích-je obraz vyplněn směsicí znaku. Při zapojení na starou desku tento problém není. Nevím, kde je problém, a co je případně nutné změnit. Podotýkám, že tento problém je i se zapojenou FPV kamerou kdy snímá obraz ale ten překrývá ono zmíněné písmo. Na staré desce funguje bez. Další problém, který je ted marginální je rušení po zapnutí radia, dochází k rušení a pruhy přes obraz. Po vypnutí obraz naprosto čistý.

2.Flysky FS-A8S přijímač byl zakoupen nový protože původní taktéž přišel k úhoně. Bohužel nedokaži rozchodit. Sparování s Flysky FS-i6Xbez problémů avšak v Betaflight již nemá odezvu. Prošel sem snad všechny videa a nevím kde je chyba. Takže je pořád na zemi.

Budu rád za každou radu.

Luboš


Přílohy:
Poznámka: FPV
FPV.jpg
FPV.jpg [ 77.31 KiB | Zobrazeno 681 krát ]
Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 41 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz