Tedy, ono nebylo co zalétávat, letělo to hned spořádaně, jen dva tiky trimu výškovky a už to bylo. Pak ještě tunění - větší výchylky a expa na křidélkách a to bylo všechno.
TTD: rozpětí 710mm, hmotnost 98g, aku 300mAh, motor 16g 1700kV, regl Plush 6A, serva 2x TGY1290P a 1x D541 Vzniklo to na základě požadavku syna, chtěl něco do haly ale ne akrobata (to mají všichni ) ale aby se to podobalo skutečnému éru třeba WWII
_________________ Aby mně mé záliby bavily, nemusím je brát kdovíjak vážně - jyrry.cbcnet.cz
Hezky to vrtí. Jak by to letělo s profilovaným křídlem? Dá se to tipnout? A ještě - který motor tam tedy máš? Tipoval jsem, že by měl stačit i "klasický" desetigram, ale výkonu není nikdy dost. Faktem je, že do "tvojí" Stregy jsem kdysi dal 20g...
Myslím že tam je tento ale 100% jistý si tím nejsem. S profiláží, no, to poletí jako něco mezi těmi halovými miniracery a venkovními ESA kombaty ... Tohle je takové plácadlo do menší haly, dneska byla tlačenice tak se na plochu ("klasická" školní tělocvična) musíme vejít dva.
_________________ Aby mně mé záliby bavily, nemusím je brát kdovíjak vážně - jyrry.cbcnet.cz
Láďo, to je fakt jen zkušenost, nadrilované. Třeba na zádech neumím vůbec Ale nevadí mi to
Přijímače do halovek používám Gr-12 SC; krásně malé a lehké, skladné, umí posílat napětí pohonných aku. Sice je trochu opruz s konektory serv ale dělám si výměnu sám; po pár zničených pinech to s kleštěmi z HK tak nějak jde.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru