Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 45 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: úte 01.08.2017 11:41 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 8.3.2012
Příspěvky: 1819
Bydliště: Nitra Slovensko
michalv píše:
Ahaa, no ale je to divny, protoze ja jsem to koupil ted a mam tam zrejme jeste starsi soft, protoze HV mi to nepodporuje. A ty sis to nejak upgradoval, nebo si to uz koupil s novym softem?
Ja mam ale Imax X400


X180 a X100 sa už predávajú s LiHv. Ja som ju kvôli tomu kupoval X180. Soft. som hľadal ale nič som nenašiel na IMAX. Iba na B6 (V2) na stránkach SKYRC je na podporu LiHv a kalibrácie. Ak by niekto potrboval odkaz je tu:
(LiHv)
http://www.skyrc.com/index.php?route=ne ... ews_id=185

(Calibration)
http://www.skyrc.com/index.php?route=ne ... ews_id=190


Přílohy:
P8010134.JPG
P8010134.JPG [ 79.76 KiB | Zobrazeno 1324 krát ]
P8010131.JPG
P8010131.JPG [ 77.77 KiB | Zobrazeno 1085 krát ]

_________________
(TARANIS X9D+) - Funtic II, Vitesse V2, Element 2,5m, F5J 3,7m, Siesta (Topmodel), Edge 540T (RCF)


Naposledy upravil juraj.jurej dne pon 21.08.2017 8:58, celkově upraveno 1
Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 
PříspěvekNapsal: ned 06.08.2017 17:01 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 21.4.2010
Příspěvky: 443
Bydliště: Praha
Ahoj kluci, chtel jsem se Vas zeptat. Vsiml jsem si, ze u mojeho Imax 400 mi nejak kolisa nabijeci proud, nekdy az o 0,5A. Zkousel jsem napajeni nabijecky ze zdroje i s autobaterky a stejny problem. Zkousel jsem nabijet i bez balancovani a taky to kolisa. Kdyz nabijim do 1A, tak je to v poradku a nekolisa to.


Přílohy:
IMG_0287.JPG
IMG_0287.JPG [ 45.67 KiB | Zobrazeno 1277 krát ]
IMG_0289.JPG
IMG_0289.JPG [ 57.35 KiB | Zobrazeno 1277 krát ]

_________________
Jeti DC-16, Futaba FX-18+modul Jeti
Swing speciál, Proxima 2, Stork 4, Mig 15, P47, Torro 900
Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: ned 06.08.2017 18:50 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 4.5.2014
Příspěvky: 112
Bydliště: ústecký kraj
Kdysi jsem měl podobnou nabíječku a dělala mi něco podobného taky, když jsem jí napájel zdrojem ze serveru a napětí nebylo dostatečně vyhlazené.
Z čeho to napájíš?


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: ned 06.08.2017 19:10 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 21.4.2010
Příspěvky: 443
Bydliště: Praha
Zkousel jsem jak zdroj z Pc upravenej a autobaterku

_________________
Jeti DC-16, Futaba FX-18+modul Jeti
Swing speciál, Proxima 2, Stork 4, Mig 15, P47, Torro 900


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pon 14.08.2017 16:45 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 21.4.2010
Příspěvky: 443
Bydliště: Praha
Kluci, muze mi nekdo napsat jestli kdyz jste pustili Imax x400 poprve, tak to chtelo kalibraci displeje?
Jinak uz jsem nabijecku poslal na reklamaci k Horejsimu. Mam takove podezreni, ze ta nabijecka nebyla nova, ale ze ji nekdo vratil, nebo uz ji tam nekdo prohanel, protoze to po me nechtelo tu kalibraci displeje.
Predem dik

_________________
Jeti DC-16, Futaba FX-18+modul Jeti
Swing speciál, Proxima 2, Stork 4, Mig 15, P47, Torro 900


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pon 14.08.2017 21:30 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 3.8.2008
Příspěvky: 1151
Bydliště: Pelhřimov
Obrázky: 1
Nemám x400, ale x120 z HK a tovární nastavení se dá obnovit tak, že při zapnutí klepneš do úvodní obrazovky, která se tam objeví asi na jednu dvě vteřiny než naskočí obvyklé menu. Třeba by ten reset pomohl. Na žádnou kalibraci displeje při prvotním spuštění si nepamatuju (a to té svojí nabíječky x120 mám dva kusy).


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: pon 14.08.2017 21:36 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 21.4.2010
Příspěvky: 443
Bydliště: Praha
No u ty x400 kdyz jsem udelal reset tak najela obrazovka s teckama na ktere jsem postupne kliknul a zkalibrovaly se dotyky. Ale kdyz jsem zapnul nabijecku poprve od Horejsiho tak to po me kalibraci nechtelo, tak mi to je divny.
Jinak to kolisani nabijeciho proudu to delalo i po resetu.

_________________
Jeti DC-16, Futaba FX-18+modul Jeti
Swing speciál, Proxima 2, Stork 4, Mig 15, P47, Torro 900


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pon 21.08.2017 8:53 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 8.3.2012
Příspěvky: 1819
Bydliště: Nitra Slovensko
Ja mám X180 kupoval na SR (dodávateľ asi tiež Horéjši) A pri prvom zapnutí som tiež žiadnu kalibráciu nemusel robiť a nemyslím si, že nebola nová. Keď si všimneš obr. aj mne ten prúd kolíše, ale nie až tak a myslím že to je v poriadku. Ako sa zvyšuje napätie pri nabíjaní tak ten prúd trochu kolíše. Ale 0,5A je už asi moc.


Přílohy:
P8010133.JPG
P8010133.JPG [ 77.26 KiB | Zobrazeno 1085 krát ]

_________________
(TARANIS X9D+) - Funtic II, Vitesse V2, Element 2,5m, F5J 3,7m, Siesta (Topmodel), Edge 540T (RCF)
Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: pon 21.08.2017 9:38 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 21.4.2010
Příspěvky: 443
Bydliště: Praha
To je zajimave, ze ti to taky kolisa. Me to kolisa jen kdyz nabijim dva paky baterek. Jeste mam doma hyperion 1210 a tam ten proud vubec nekolisa.
Prave s tou kalibraci mi to je divny, protoze me to i spatne reagovalo na dotyky a kdyz jsem udelal tovarni nastaveni, tak jsem zkalibroval displej a uz to bylo ok. Myslim si ze by to melo byt jako u mobilu ten pruvodce pri prvnim spusteni, taky ti tam rovnou nevylitne plocha a je tam pruvodce nastavenim atd...

_________________
Jeti DC-16, Futaba FX-18+modul Jeti
Swing speciál, Proxima 2, Stork 4, Mig 15, P47, Torro 900


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pon 11.12.2017 23:47 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 8.3.2012
Příspěvky: 1819
Bydliště: Nitra Slovensko
Ono my to trocha kmytá, ale niekedy vôbec. (pekná hladká čiara) Zdá sa my, že záleží od aku. (v akom je stave resp. aký je kvalitný)

_________________
(TARANIS X9D+) - Funtic II, Vitesse V2, Element 2,5m, F5J 3,7m, Siesta (Topmodel), Edge 540T (RCF)


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: úte 12.12.2017 7:36 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 21.4.2010
Příspěvky: 443
Bydliště: Praha
Je to nejaky divny no. Ja jsem zkousel vsechno a vypada to, ze kolisa nabijeci proud jen kdyz se zatizi obe strany. Kdyz se nabiji pouze jeden pack, tak je to ok.
Na konec to dopadlo tak, ze jsem nabijecku vratil, sice se u Horejsiho cukali, ale bohuzel. Kdyby tem Imax chodil tak jak ma tak by to bylo v poradku, ale nenecham si nabijecku, ktery kolisa nabijeci proud nekdy i o 1A. Jinak Horejsi zkousel jeste dva imaxy 400 a ty to delali taky, tak ze zrejme vyrobni vada.
Jinak jsem si vzal od Horejsiho misto toho powelabku 8 a to je jiny kafe :wink: . To chodi, je to parada :wink:

_________________
Jeti DC-16, Futaba FX-18+modul Jeti
Swing speciál, Proxima 2, Stork 4, Mig 15, P47, Torro 900


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: stř 13.12.2017 11:41 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 8.3.2012
Příspěvky: 1819
Bydliště: Nitra Slovensko
michalv píše:
Je to nejaky divny no. Ja jsem zkousel vsechno a vypada to, ze kolisa nabijeci proud jen kdyz se zatizi obe strany. Kdyz se nabiji pouze jeden pack, tak je to ok.
Na konec to dopadlo tak, ze jsem nabijecku vratil, sice se u Horejsiho cukali, ale bohuzel. Kdyby tem Imax chodil tak jak ma tak by to bylo v poradku, ale nenecham si nabijecku, ktery kolisa nabijeci proud nekdy i o 1A. Jinak Horejsi zkousel jeste dva imaxy 400 a ty to delali taky, tak ze zrejme vyrobni vada.
Jinak jsem si vzal od Horejsiho misto toho powelabku 8 a to je jiny kafe :wink: . To chodi, je to parada :wink:


Ak ju využiješ tak je super Powerlab8. Ja som tiež uvažoval o serii GT, ale ten dizajn je otrasný (zastaralí). Teraz sú nové série. http://www.revolectrix.com/PL8T_description_tab.htm

Ja som spokojný s iMAX X180. (nabíja a balancuje presne) Na to rekreačné lietanie a mojich 10 malých aku. v pohode. Mám ešte iSDT Q6+ na pole na nabíjanie s LiPo 4S 4000mAh, aby som nemusel otvárať kapotu na aute. Ten DSP na iMAX nieje moc dobre vidno vonku, ale je zas stabilnejšia a má dotykový, väčší pekný DSP.

_________________
(TARANIS X9D+) - Funtic II, Vitesse V2, Element 2,5m, F5J 3,7m, Siesta (Topmodel), Edge 540T (RCF)


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: stř 13.12.2017 12:59 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 21.4.2010
Příspěvky: 443
Bydliště: Praha
Noo je fakt, ze ten displej je zastaralej, ale nabiji to naprosto presne na tisiciny V. Ja kdyz jsem mel toho Imaxa tak mi to spatne balancovalo Life u konce nabijeni se rozjelo napeti na clancich. Proste to neudrzel balancer.
Isdt mam taky a chodi taky perfektne :wink: hlavne jak je mala ta nabijecka.
Chtelo by to Powerlab s displejem od Isdt :wink:

_________________
Jeti DC-16, Futaba FX-18+modul Jeti
Swing speciál, Proxima 2, Stork 4, Mig 15, P47, Torro 900


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: sob 27.01.2018 0:13 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru

Registrován: 4.8.2015
Příspěvky: 25
Bydliště: Dobruška
Moje nabíječka imaxRC X100 z Ebay kalibraci displeje při zapnutí nechtěla. Nabíjecí proud při nastavené hodnotě 1A kolísá mezi 0,97-1,02A. Nelíbí se mi ale, že špatně ukazuje mAh při vybíjení. Při vybíjení 1200mAh LiPol mi to klidně napíše, že z toho vytáhla 1800mAh, což je nesmysl. Také se mi nelíbí, že při vybíjení se při dosaženém požadovaném minimálním napětí vybíjení ukončí s hláškou Connection error.

_________________
XK Detect X380 + Eachine VR D2 Diversity FPV Goggles


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pon 30.04.2018 13:55 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 8.3.2012
Příspěvky: 1819
Bydliště: Nitra Slovensko
Inšpirácia, ako vybíjať s využitím. Moje nabíjače majú slabý vybíjací výkon (10W) Preto som využil tento indukčný modul (cievku), ktorý využívam samozrejme hlavne na zmršťovanie dutínok na konektoroch ESC, motorov a pod. Odber na prázdno je cca. 2,1A pri 12V. (cca. 25W) Ak tam vložíte predmet môže vystúpať až na cca. 6A (70W v závistlosti od predmetu). Sú dostupné aj výkonejšie verzie, ale mne to stačí. Takto môžte efektívne vybíjať svoje aku. 2-3S (mám odskúšané aj 4S, ale na vlastné riziko) Pozor, modul sa dosť hreje používajte teplo odolnú podložku, alebo ho vhodne osadiť do niejakéj krabičky. Samozrejme sa dá monitorovať napätie aj inou metódou (nabíjačkou a pod). Tu je to len, ako môj príklad.

https://www.banggood.com/5V-12V-ZVS-Ind ... rehouse=CN


Přílohy:
P4300200.JPG
P4300200.JPG [ 78.74 KiB | Zobrazeno 239 krát ]
P4300199.JPG
P4300199.JPG [ 76.12 KiB | Zobrazeno 239 krát ]

_________________
(TARANIS X9D+) - Funtic II, Vitesse V2, Element 2,5m, F5J 3,7m, Siesta (Topmodel), Edge 540T (RCF)
Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 45 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz