Reklama

 





Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 1236 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 83  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: sob 20.05.2017 19:15 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 5.12.2008
Příspěvky: 2201
Bydliště: Brno Veveří
Obrázky: 10
Děkuji za nasměrování. Dík Standa

_________________
HTC evo3d


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 
PříspěvekNapsal: stř 24.05.2017 17:50 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 1.8.2012
Příspěvky: 5687
Bydliště: Brno
Obrázky: 0
Řada speciální edice Taranise Plus je nyní kompletní a k dispozici jsou ostatní dlouho očekávané designy.


Obrázek

Obrázek

Obrázek

https://rcstudio.cz/cs/31-taranis-plus-x9d

_________________
Jan Janekx Urbanek
https://www.rcstudio.cz/ - prémiový partner a servis FrSky


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: sob 27.05.2017 20:52 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 24.1.2011
Příspěvky: 502
Bydliště: Žamberk
Mám Opentx 2.1.X a nedaří se mi najít ve vysílači vario high precision. Vario jsem připojil, LED bliká, ale když zadám hledání nových čidel, vysílač vario nezobrazuje. Co bych mohl ještě vyzkoušet?


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: sob 27.05.2017 20:53 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 1.8.2012
Příspěvky: 5687
Bydliště: Brno
Obrázky: 0
Jesli je vse spravne zapojene neni duvod aby to nenaslo

_________________
Jan Janekx Urbanek
https://www.rcstudio.cz/ - prémiový partner a servis FrSky


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: ned 28.05.2017 0:40 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 24.1.2009
Příspěvky: 140
A máš dobře nabindováný přijímač ???

_________________
Frsky HORUS


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: ned 28.05.2017 7:41 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 24.1.2011
Příspěvky: 502
Bydliště: Žamberk
Úplně se to stydím napsat... Měl jsem opačně zapojený konektor. Ale když ta nálepka na té baculaté smršťovačce je mizerně k přečtení. Už to funguje. Dokonce se mi podařilo oživit i jeden openXsenzor. Dnes ho vyzkouším.


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: ned 28.05.2017 11:27 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 11.4.2008
Příspěvky: 5058
Bydliště: CA
mirek100 píše:
Úplně se to stydím napsat... Měl jsem opačně zapojený konektor. Ale když ta nálepka na té baculaté smršťovačce je mizerně k přečtení. Už to funguje. Dokonce se mi podařilo oživit i jeden openXsenzor. Dnes ho vyzkouším.

Skús... Inak Open Senzor vie aj teplotu....lentreba trušku upraviť program.....

_________________
http://lubo111.rajce.idnes.cz


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: ned 28.05.2017 11:30 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 22.2.2015
Příspěvky: 1206
Bydliště: Šternberk, ČR
Rozchodil jste někdo OpenXsenzor GPS?

_________________
NazaM F550-Rozebraná, RCT800-Padená rozbitá
Vektor XXL, EasyGlider,Taranis
HB-D8T Brushless


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: ned 28.05.2017 11:51 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 11.4.2008
Příspěvky: 5058
Bydliště: CA
Urobil som ďaľší prúdový senzor ....
Použil som APM power modul ... verziu 1 a odletoval celý BEC obvod.....
Příloha:
DSC01986.JPG
DSC01986.JPG
[ 65.28 KiB | Zobrazeno 3082 krát ]


Dosku som odrezal dremlom.....
Příloha:
DSC01987.JPG
DSC01987.JPG
[ 105.74 KiB | Zobrazeno 3082 krát ]


Upravil som napeťový delič na tri články.... Naletoval vodiče... S použitým odporoom 750kO na výstupe prevodníku I/U zapojenom priamo na Analógový vstup Arduina to má rozsah 35A... citlivosť 93.162 mV/A .... z toho mi višiel Ri Arduina 247920 kOhm...
Příloha:
DSC01988.JPG
DSC01988.JPG
[ 120.32 KiB | Zobrazeno 3079 krát ]


No a tak je možné merať napetie a prúd a odobranú kapacitu..... cez tento senzor.... pripojený k OpenXsensor-u
Příloha:
corel.jpg
corel.jpg
[ 122.4 KiB | Zobrazeno 3073 krát ]


Tento Log je z Herona...

_________________
http://lubo111.rajce.idnes.cz


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: ned 28.05.2017 16:35 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 24.1.2011
Příspěvky: 502
Bydliště: Žamberk
lubo1 píše:
Skús... Inak Open Senzor vie aj teplotu....lentreba trušku upraviť program.....

Tak vario funguje bezvadně. Mám v něm FW 2.5, protože tato verze se dá nastavit v konfigurátoru. Bohužel jsem zapomněl nastavit měření napětí a teď se mi nedaří nahrát upravený FW do arduina (Lubo, psal jsem ti email). Jinak měření teploty, proudu a napětí by se mi taky líbilo... Když jsem stáhnul log, companion hlásí chybu a žádné grafy se nezobrazí. Může to souviset s novou verzí opentx? Log mi to nenačte ani u letadla s variem FrSky.


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: pon 29.05.2017 1:00 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 11.4.2008
Příspěvky: 5058
Bydliště: CA
mirek100 píše:
Tak vario funguje bezvadně. Mám v něm FW 2.5, protože tato verze se dá nastavit v konfigurátoru. Bohužel jsem zapomněl nastavit měření napětí a teď se mi nedaří nahrát upravený FW do arduina (Lubo, psal jsem ti email). Jinak měření teploty, proudu a napětí by se mi taky líbilo... Když jsem stáhnul log, companion hlásí chybu a žádné grafy se nezobrazí. Může to souviset s novou verzí opentx? Log mi to nenačte ani u letadla s variem FrSky.

Problem je v subore... Ten sa vytvara j a raz za den..... Ak si zmenil medzitym nieco v senzoroch... Ono to loguje, ale obsah nezodpoveda hlavicke..... Je nekorektna struktura suboru...
Riesenie.. po zmene senzorov zmazat log z aktualneho modelu a datumu, alebo pockat do druheho dna....

_________________
http://lubo111.rajce.idnes.cz


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: úte 30.05.2017 9:42 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 24.1.2011
Příspěvky: 502
Bydliště: Žamberk
lubo1 píše:
Problem je v subore... Ten sa vytvara j a raz za den..... Ak si zmenil medzitym nieco v senzoroch... Ono to loguje, ale obsah nezodpoveda hlavicke..... Je nekorektna struktura suboru...
Riesenie.. po zmene senzorov zmazat log z aktualneho modelu a datumu, alebo pockat do druheho dna....

Je to tak. Smazal jsem všechny logy a včera už byl soubor z včerejšího létání v pořádku.


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: pát 02.06.2017 18:48 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 1.8.2012
Příspěvky: 5687
Bydliště: Brno
Obrázky: 0
Dnes jsme aktualizovali baliky FW s OpenTX pro vsechny radia na verzi 2.2. Klientum byla odeslana zprava.
Balicek obsahuje vse potrebne pro aktualizaci (Copanion, zadig, novy obsah SD karty atp. ), vcetne exkluzivniho obsahu jako zvuky pro stabiliazce, nejnovejsi skrpity pro nastavovani a kalibraci stabilizaci S6R a S8R v cestine a vzory. Kuprikladu vzor S6R je nakonfugurovan i se zvuky pro snadne ovladani.

OpenTX 2.2 totiz nove dovoluje stablilzace S6R a S8R kompletne nastavovat pres radio. Timto se oteviraji take dalsi moznosti jako nastavovani dalsich zarizeni pres ruzne skripty

Spirit FBL
Diky nasi spolupraci s Spirit System Vam muzeme distribuovat i skripty pro Spirit FBL. Ty jsou na SD karte v anglicke verzi. Vice zde http://manual.spirit-system.com/index.p ... ntegration

_________________
Jan Janekx Urbanek
https://www.rcstudio.cz/ - prémiový partner a servis FrSky


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: ned 04.06.2017 13:33 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 3.8.2011
Příspěvky: 468
Bydliště: Černovice u Tábora
Obrázky: 2
Aktuali zoval jsem companion na 2.2.0, upravil ovladač na 6.1.7600.16385 Dokonce nahrál i 2.2.0 do Taranisu. Vše běží, ale po dalším zapojení k pc se neobjeví disky Taranisu, nenaskočí a samozřejmě se nespojí s Companionem. Zkoušel jsem přeinstalovat ovladač a nic. Nějaká rada?

_________________
Přístroj, který je pod proudem, vypadá stejně jako ten, který není, jen je jiný na dotek. :D


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: ned 04.06.2017 13:36 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 1.8.2012
Příspěvky: 5687
Bydliště: Brno
Obrázky: 0
V rezimu bootloader nenaskoci disky?

_________________
Jan Janekx Urbanek
https://www.rcstudio.cz/ - prémiový partner a servis FrSky


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 1236 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 83  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 17 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz