Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 643 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 39, 40, 41, 42, 43
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Simulator - AEROFLY
PříspěvekNapsal: pát 01.04.2016 21:06 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 28.12.2015
Příspěvky: 302
Bydliště: Liberec
Mohu se zeptat jestli je nějaký způsob jak opravit špatně nastavená letadla? Synek rád létá s Harculesem, ale i když je vše správně nastavené a Alpha 1500 létá dobře, tak ten Hercules hned po nahrání točí polovinu vrtulí a má jednu polovinu klapek. Jde to nějak srovnat?

_________________
Hype Funtastic, Amigo III, SALy, Taranis Q X7
Synovy: Alpha 1500 (RIP), Focus 400, Turnigy t9x


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Simulator - AEROFLY
PříspěvekNapsal: pát 01.04.2016 21:17 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 22.8.2015
Příspěvky: 288
Bydliště: Ostrava/Vsetín/Brno
Obrázky: 0
Nemám ho teď u sebe, ale mám pocit že v menu nastavení ovladače, když se rozklikne dopodrobna, se nastavují právě tyto věci dvojmo, pro případ že by byly ovládané více kanály. Alpha má motor a křidélka nastavené jedny, takže tam se to neprojeví, u Herkula už ano. Je-li to tento případ..


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Simulator - AEROFLY
PříspěvekNapsal: pát 01.04.2016 21:19 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 28.12.2015
Příspěvky: 302
Bydliště: Liberec
Aha, díky, mrknu na to

edit: jo, super, to je ono, díky :D

_________________
Hype Funtastic, Amigo III, SALy, Taranis Q X7
Synovy: Alpha 1500 (RIP), Focus 400, Turnigy t9x


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Simulator - AEROFLY
PříspěvekNapsal: pát 01.04.2016 23:07 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 28.12.2015
Příspěvky: 302
Bydliště: Liberec
Ještě dotaz: stáhl jsem si nějaká scenária, ale spousta je po spuštění taková rozkostičkovaná - jde s tím něco dělat? Asi nějaké vyšší rozlišení bych tipoval...

_________________
Hype Funtastic, Amigo III, SALy, Taranis Q X7
Synovy: Alpha 1500 (RIP), Focus 400, Turnigy t9x


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Simulator - AEROFLY
PříspěvekNapsal: úte 26.07.2016 23:15 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 16.7.2016
Příspěvky: 1
Bydliště: Litoměřice, Ústecký kraj
Ahoj, zkoušel tu někdo propojovat aeroflyrc7 s aurorou 9? Mě to pořád vypadá, blikají kanály, no prostě hrůza, nestabilní. Celovečerní kalibrování a k ničemu.
Rád bych nějaký rady, protože si už nevím rady.

AeroflyRC7 Professional
Propojení kabelem USB-Interface sada AeroflyRC7 (pro vlastní RC soupravu) IKARUS (měl mi přijít žlutý, přišel hnědý)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Simulator - AEROFLY
PříspěvekNapsal: stř 14.09.2016 15:57 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 16.11.2009
Příspěvky: 411
Bydliště: Čechtice
Mohu se zeptat zda jde dostat model easystar http://ivok.cz/M17-easystar.php do RC7?
Zkoušel sem ho tam nahrát, ale v přehledu letadel se neobjevil.

_________________
Lítám letadla a malé koptéry, občas přes FPV. Zatím jen bubliny.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Simulator - AEROFLY
PříspěvekNapsal: úte 20.09.2016 12:51 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 18.11.2008
Příspěvky: 66
To nelze. Modely do RC7 mají úplně jiné konfigurační soubory. I.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Simulator - AEROFLY
PříspěvekNapsal: úte 20.09.2016 15:51 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 21.8.2015
Příspěvky: 208
Bydliště: Trutnov
Obrázky: 5
dracekvo píše:
Mohu se zeptat zda jde dostat model easystar http://ivok.cz/M17-easystar.php do RC7?
Zkoušel sem ho tam nahrát, ale v přehledu letadel se neobjevil.


Použijte model Discus - je jen trošku větší, ale řekl bych že hodně podobný, pokud jej nemáte v AF pošlu, mám hodně modelů kreslených uživateli a i krajinky na létání od uživatelů jsou spíše podobné podmínkám v ČR :-)

_________________
Trutnov, X9D+
EasyPeasy,RELAX II,Vektor XXL,4ptéra 250ka
Šohaj(stavím)


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Simulator - AEROFLY
PříspěvekNapsal: ned 10.12.2017 15:39 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 6.1.2008
Příspěvky: 27
Neví někdo jak udělat reverz kormidel? Vím, že je to v konfiguraci, ale jde mi o úpravu přímo modelu. Některé modely to mají obráceně a chtěl bych to nějak sjednotit.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Quadkopter pro APFD
PříspěvekNapsal: úte 11.12.2018 12:44 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 7.11.2012
Příspěvky: 96
Bydliště: Praha
vlkodlak píše:
http://diydrones.com/profiles/blogs/quadcopter-qro-v5-simulation
...staženo, zatím jsem ale neotestoval.


Zdravím všechny,

měl bych dotaz, nemáte někdo náhodou uvedený model kvadrokoptéry do AFPD stažený v PC?
Odkaz totiž není funkční a já bych o model docela stál.
Děkuji za reakci.

Mirek

_________________
Hughes 500 (T-Rex 500 DFC PRO), Spirit, Taranis a gumo éra


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Quadkopter pro APFD
PříspěvekNapsal: pát 14.12.2018 13:14 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 7.11.2012
Příspěvky: 96
Bydliště: Praha
mirda328 píše:


Tak jsem se ke zmíněnému souboru již dopátral, a to na ruské Rcmanii (hold kdo hledá, najde). Tam ho někdo zavěsil, takže šel stáhnout.
Jinak už je stažený v APFD a funguje :-)

Mirek

_________________
Hughes 500 (T-Rex 500 DFC PRO), Spirit, Taranis a gumo éra


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Simulator - AEROFLY
PříspěvekNapsal: pát 14.12.2018 13:27 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 6.1.2008
Příspěvky: 27
Odkaz by nebyl, že bych zkusil něco jiného než motoráky?
Dík


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Simulator - AEROFLY
PříspěvekNapsal: pát 14.12.2018 13:49 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 7.11.2012
Příspěvky: 96
Bydliště: Praha
hafca píše:
Odkaz by nebyl, že bych zkusil něco jiného než motoráky?
Dík


Tady je odkaz:

https://rcmania.bg/index.php?threads/%D ... eluxe.260/

Je to v druhém příspěvku odshora.
Ale stáhnout to jde jen po registraci do uvedené Rcmanie, což není problém.

Jinak kvadrokoptéra je do verze AFPD 1.9.1, ve starší verzi AFPD není vidět, je třeba otevřít soubor "tmd" a přepsat verzi programu, např. na 1.8.0, to byl zrovna můj případ.

Blíže je to popsáno zde (pod bodem 7):

http://ivok.cz/03-postupy.php

Mirek

_________________
Hughes 500 (T-Rex 500 DFC PRO), Spirit, Taranis a gumo éra


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 643 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 39, 40, 41, 42, 43

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz