Makey píše:... Ale zase jsem někde četl, že OpenTX je pro obyč. uživatele dost složitý k pochopení...
Nuz, na nete sa docitas vselico

Ale vazne: obycajne poletuchy ( lietadla, heli ) napipas v pohode. Skus si pozret
Rimrove stranky, lepsie raz vidiet, ako milion krat citat. A nedaj za zvyklat vlakno o Taranise tuna, niekedy tam riesime veci, beznemu uzivatelovi nepotrebne
Makey píše:-Potřebuji min. 7ch a 2přijímače ... telemetrii asi nepotřebuji- snad jen stav baterie...
Kamarat to tiez tvrdil - kym lietal s TG9x. Ked si kupil Taranisa, naraz zistil, ze za par korun sledovat napatie pohonneho aku je super vec a uz ma telemetriu vsade.
Taranis vie az 16 kanalov, ked si k tomu zoberies
D-eckove prijimace , tak si
za par korun mozes doplnit monitorovanie pohonneho aku.
K novsim
X-kovym prijimacom potrebujes na monitorovanie napatia prevodnicek na SmartPort.
Makey píše:... půjdu do Hitec Flash 7, protože to vychází asi jako nejlevnější 7ch rádio.
-Potřebuji opravdu dost šetřit...
Vacsina ludi tuna potrebuje setrit. Ak si mozes Taranisa dovolit, budes ma dobre radio s prakticky neobmedzenymi moznostami.
Janekx k tomu dava dokonca cesky navod k OpenTX...
Hitec neviem posudit, ale z mojho pohladu je 7- kanal taky kockopes: pri heli mas len jeden kanal navyse, skus pohladat skor nieco osemkanalove.