Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1076 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 72  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Gr-SJ MZ-24 HOTT
PříspěvekNapsal: sob 03.01.2015 17:32 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 1.8.2009
Příspěvky: 1156
Bydliště: západočesko
Obrázky: 38
GR-24PRO má svoje až do dneška spící vlákno ve vrtulnících :D :D viewtopic.php?f=107&t=66155

Taky jsem samozřejmě prolézal net a něco je na RC-heli.de a na HG-Lounge.de

_________________
Ground Penetration Tester


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Gr-SJ MZ-24 HOTT
PříspěvekNapsal: sob 03.01.2015 17:37 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 13.11.2008
Příspěvky: 9348
Bydliště: Benátecká Vrutice, ČR
Němčina je pro mě problém. :D


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Gr-SJ MZ-24 HOTT
PříspěvekNapsal: sob 03.01.2015 17:52 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 1.8.2009
Příspěvky: 1156
Bydliště: západočesko
Obrázky: 38
Lark píše:
Němčina je pro mě problém. :D

:D No, to pro mne taky ale někdy pomůže německý obrázek
https://translate.google.com/translate? ... %252BVario

_________________
Ground Penetration Tester


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Gr-SJ MZ-24 HOTT
PříspěvekNapsal: sob 03.01.2015 18:29 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 13.11.2008
Příspěvky: 9348
Bydliště: Benátecká Vrutice, ČR
Jasně, díky. Než si ho ale pořídím, tak bych se napřed rád dozvěděl něco o zkušenostech.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re:MZ-18 GPS
PříspěvekNapsal: ned 04.01.2015 12:34 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 4.1.2015
Příspěvky: 3
Dobrý den,
Vůbec se mi nedaří spustit GPSku na nově spárovaném přijímači.
GR-24ka si GPS našla po spárování a přihlásila v menu sama.
Nikoli tak další GR-12, GR-12L a GR-12+3xG.
V menu telemetrie je GPS off :-/
Všechen firmware v poslední verzi.
Děkuji.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Gr-SJ MZ-24 HOTT
PříspěvekNapsal: ned 04.01.2015 13:11 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 13.11.2008
Příspěvky: 9348
Bydliště: Benátecká Vrutice, ČR
U řady GR-12 musíš mít GPS (i ostatní čidla) zapojený na 5.kanál a ten 5.kanál musí být přepnutý do režimu "Sensor".


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Gr-SJ MZ-24 HOTT
PříspěvekNapsal: ned 04.01.2015 13:19 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 4.1.2015
Příspěvky: 3
Díky, samozřejmě mám vždy čidlo zapojeno na pátý kanál.
Na vysílači MZ-18tce v menu Telemetrie je u
GPS sensoru OFF , které nelze potukem změnit na ON:-/
Respektive jak u MZ-18ctky změnit pátý kanál u řady přijímačů GR-12 na senzor, nějak s tím bojuju:-/

Tak ještě jednou díky, pořešeno na anglickém foru, v českém ani anglickém návodu jsem to prostě dva dny nenašel.

"The socket marked “5” - channel 5 - is intended for the optional telemetry sensors and is used for loading
firmware updates in conjunction with the USB interface. When using the receiver GR-12S (Order No.
33505) the adapter cable Order No. 23048 is also needed.
With telemetry sensors connected to socket 5, servos will not longer work at this output!
Note: to use the telemetry function of channel 5, select the telemetry menu SETTING AND DATA
VIEW of the transmitter or Smart-Box, go to the Display „RX CURVE“ and “5CH FUNCTION“ and
select „SENSOR“ instead of „SERVO“. With telemetry sensors connected to socket 5, servos will not
longer work at this output! As standard the servo function is enabled on channel 5 - „SERVO“ displayed"


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Gr-SJ MZ-24 HOTT
PříspěvekNapsal: ned 04.01.2015 14:13 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 13.11.2008
Příspěvky: 9348
Bydliště: Benátecká Vrutice, ČR
Nevím jak u MZ, ale u MX a MC je to v menu Telemetry/SETING & DATA VIEW/SENSOR at CH5 se musí přepnout na YES. Při nastavování musíš mít připojený napárovaný přijímač a na ten 5.k připojenou jen tu GPS, bez dalších čidel. Potom ještě v menu VOICE TRIGGER si musíš zapnout položky, které chceš hlásit.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Gr-SJ MZ-24 HOTT
PříspěvekNapsal: ned 04.01.2015 14:15 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 13.11.2008
Příspěvky: 9348
Bydliště: Benátecká Vrutice, ČR
Našel jsi to dřív. :D


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Gr-SJ MZ-24 HOTT
PříspěvekNapsal: ned 04.01.2015 14:20 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 4.1.2015
Příspěvky: 3
Stejně díky, u MX jsem s tím neměl problém:-)Tam jsem to našel hned:-)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Gr-SJ MZ-24 HOTT
PříspěvekNapsal: čtv 29.01.2015 7:40 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 1.9.2010
Příspěvky: 180
Bydliště: Vysočina ČR
Obrázky: 2
Poraďte někdo: jde bez vypnutí/zapnutí celého vysílače v průběhu vypnout/zapnout samotné vysílání vysílače? Jde mi o to, abych mohl při změně volby modelu zapnout následně vysílání bez vypnutí/zapnutí vysílače. Příklad - při prvním zapnutí nechci právě nastavený model, ale chci jiný. Aby vysílač neřval, že mu chybí signál z přijímače (alarm mám nastavený), tak dám na počátku volbu, že nechci vysílat. Vyberu v klidu bez upozorňování na chybějící signál přijímače v menu vysílače jiný model a v tuhle chvíli bych už rád nějak spustil vysílání, protože mám připravený i správný model, ale nedokážu to jinak, než že vypnu/zapnu vysílač. Myslím si, že to asi jinak nejde (nenašel jsem to), ale chci ujistit, že je tomu opravdu tak...

_________________
Cellpro10, C60, iCharger106b; Graupner MZ-24 Hott; Jeti DS-16
www.letadelka.com


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Gr-SJ MZ-24 HOTT
PříspěvekNapsal: čtv 29.01.2015 7:57 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 1.8.2009
Příspěvky: 1156
Bydliště: západočesko
Obrázky: 38
Ne, nejde to bez vypnutí. (Osobně považuji za správné, udělat celý zapínací postup na jiném modelu kompletní.)

_________________
Ground Penetration Tester


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Gr-SJ MZ-24 HOTT
PříspěvekNapsal: čtv 29.01.2015 16:59 
Moderátor serveru
Moderátor serveru

Registrován: 28.2.2005
Příspěvky: 17740
Bydliště: Rakovník, CZ
Obrázky: 0
To je na MZ tak divně?
Mx-20 - zapnu, zvolím RF off, navolím jiný model - zeptá se jestli zapnout RF - zvolím RF on - hotovo.
Ta volba jiného modelu s vypínáním rádia mě na Eclipsách neskutečně kakala a jsem rád že jsem se toho zbavil...
S Mossie jsem s Eclipse stejně praštil na jiný model... :-D

_________________
Aby mne mé záliby bavily, nemusím je brát kdovíjak vážně - jyrry.cbcnet.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Gr-SJ MZ-24 HOTT
PříspěvekNapsal: čtv 29.01.2015 17:44 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 13.11.2008
Příspěvky: 9348
Bydliště: Benátecká Vrutice, ČR
Jenže on chce po změně modelu dát napřed OFF. A až dodatečně to vysílání zapnout, a to pokud vím bez vyvnutí a nového zapnutí nejde. Na MC-20 určitě a na jiných HoTTech, si myslím, to bude stejné.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Gr-SJ MZ-24 HOTT
PříspěvekNapsal: čtv 29.01.2015 20:01 
Moderátor serveru
Moderátor serveru

Registrován: 28.2.2005
Příspěvky: 17740
Bydliště: Rakovník, CZ
Obrázky: 0
Lark píše:
Jenže on chce po změně modelu dát napřed OFF. A až dodatečně to vysílání zapnout...

Pak ale stačí:
Base setup model
RF transmit OFF změnit na ON a je to...
alespoň na mé Mx-20 mi to teď tak funguje...

_________________
Aby mne mé záliby bavily, nemusím je brát kdovíjak vážně - jyrry.cbcnet.cz


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1076 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 72  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz