Latence ke 40ms pri 1080p na zemi uz je moc i na kridlo, kdo vi, kam bude latence skakat za letu. A nemyslim si, ze zrovna FS je takovej buh, aby udelal svoje, nove a k tomu pouzitelne FHD
Blacksite píše:
Latence ke 40ms pri 1080p na zemi uz je moc i na kridlo, ...
Čo ja viem? Toto je z posledného lietania s Aggressor-om; uznávam, že to nie je ktovie čo lietanie, ale je to moje najobľúbenejšie v manuále... Keď si pozrieš tú latenciu... Takže za mňa je latencia 40ms vcelku fajn, sú iné veci, čo mi na DJI vadia...
Jasne, tak nekomu to muze stacit, nerikam ze ne, kazdopadne v tom videu si to latenci 40ms drzi prumerne, u propagacniho videa bylo 40ms na zemi, bez nejakyho litani. Ale kdo vi, nechame se prekvapit, kazdopadne to neni novej system, jen nejaka verze DJI
WalkSnail spustil predobjednávky na Walksnail Avatar VRX adaptér: https://caddxfpv.com/products/walksnail-avatar-vrx zatiaľ v kombinácii s Micro/ Nano/ 1S VTX HDkitom. Cena samotného VRX modulu vychádza na nejakých 80$. Predaj by mal začať v decembri, uvidíme... Asi jedno z prvých videí k tomu:
Registrován: 8.3.2011 Příspěvky: 326 Bydliště: Praha 5 Smíchov Obrázky:4
No a kdyz to zkombinujes s HDZero brylemi (s pridanym analogovym modulem) tak mas razem takovy "svycarsky FPV nozik" Pokryjes jednim zarizenim analog, "HD" digital s nizkou latenci a HD digital s kvalitnim obrazem
Vyzerá to, že namiesto VOSR ( pamätníci vedia, čo to bolo ) nám začína Veľká Digitálna FPV Revolúcia: Fatshark vypustil do sveta ďalšie okuliare pre Avatar HD: https://www.getfpv.com/fat-shark-recon- ... ggles.html Cena ani nie polovičná v porovnaní s Dominator - om, FullHD displej, trochu horšia latencia, povedzme že low cost na začiatok, alebo pre menej náročných. Asi prvá recenzia od JB:
Ahojte,
no nevyzera to vobec zle... Prenos kamera -> VTX -> VRX a vysledne zobrazenie v okuliaroch je naozaj velky rozdiel oproti mojmu analogovemu prenosu,
Avsak vysledne video, ak som spravne pochopil je v kvalite 1080p/60fps a moj RunCam Hybrid 2 dokaze nahravat az 4K/30fps, resp. mam osvedcene rozlisenie 2.7k/60fps.
Ak by kamerka dokazala nahravat napr. v 4K rozliseni (princip Hybrid2), tak budem nad tym veru silno premyslat Ale opravte ma ak sa mylim . Dakujem
Ak to silou-mocou chces mat all-in-one, pockaj si na DJI O3, to by vraj malo mat 4K nahravanie a FullHD prenos do okuliarov. Teda mozno, zatial ziadne oficialne info o O3 nie su... Ja na 4K pouzivam Thumb Pro a pre moje potreby staci Ale je to samozrejme komplikovanejsie.
_________________ X9D & T16Pro & TX16S & nejaké lietadlá, heli a koptéry www.rcmodelytt.sk
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru