Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 276 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 19  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 01.07.2011 12:33 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 22.12.2010
Příspěvky: 2399
Bydliště: Hradec Králové (nedaleko)
Obrázky: 16
Já tam právě nebudu dávat tu plastovou, neb jsem objednal tohle: http://www.smallpartscnc.com/funcub%20universal.html a už je to někde v letadle, po 2 kusech tak mi jedna aj zbude.

Zajímalo by mě ale jak máš pořešený to osvětlení, použil jsi nějakou sadu nebo si si ubastlil vlastní?

_________________
T14SG, PhoenixRC 5, Hexacopter Y6, GoPro 3 Black, FPV
QAV250, TF2, SWIFT2, TREX450, FunCub, SuperCub


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 01.07.2011 12:58 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 30.7.2005
Příspěvky: 19644
koulinek píše:

Já to pochopil tak že se mu uvolnil šroub co drží motor na přepážce, tedy spoj kov/kov jinak bych to nenavrhnul zajistit tim loctite.
Jistě- vím- ale šroub(hlava) se dotahuje do plastu a ten malinko pruží takže by se to dle mě nemělo povolit.arda1BOT


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 01.07.2011 13:00 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 30.7.2005
Příspěvky: 19644
koulinek píše:
Já tam právě nebudu dávat tu plastovou, neb jsem objednal tohle: http://www.smallpartscnc.com/funcub%20universal.html a už je to někde v letadle, po 2 kusech tak mi jedna aj zbude.

U týhle bych asi loctite použil.arda1BOT


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát 01.07.2011 16:02 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 3.1.2011
Příspěvky: 394
Bydliště: Praha, ČR
koulinek píše:
Zajímalo by mě ale jak máš pořešený to osvětlení, použil jsi nějakou sadu nebo si si ubastlil vlastní?

Samozřejmě LED osvětlení je vlastní tvorba. Píchnul jsem se na 5V z přijímače a využil vlastní odpor několika LED v serii, abych nemusel dávat velké hodnoty odporů. Jsou tam samoblikací červené, pak vysoce svítivé vpředu pod motorem a po jedné "normální" na konec křídla a dozadu k ostruze.

Ta přepážka vypadá moc pěkně. ... já časem alespoň přidám šrouby nahoru a dolu ... :wink:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FUNCUB 1400mm
PříspěvekNapsal: úte 23.08.2011 5:22 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 8.6.2011
Příspěvky: 53
Bydliště: Vrbno pod Pradědem
Ahoj, nemate nahodou nekdo v el. podobe navod na tento letoun? Nebo aspon ze byste poradili kde ma byt teziste? Koupil jsem uz sestaveny Funcub a navod nemam. Dik

_________________
Spektrum DX7, Beta 1400, Funcub, NoName akrobat


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FUNCUB 1400mm
PříspěvekNapsal: úte 23.08.2011 6:51 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 16.9.2006
Příspěvky: 1207
http://www.multiplexusa.com/files/FunCubManual.pdf

Těžiště 80mm od náběžky (strana 22)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FUNCUB 1400mm
PříspěvekNapsal: čtv 28.03.2013 11:17 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 1.11.2010
Příspěvky: 482
Bydliště: Bratislava
Obrázky: 6
Chlapi , dával niekto do Fun Cub MPX Led system ?
Příloha:
LED system MPX.jpg
LED system MPX.jpg [ 28.33 KiB | Zobrazeno 3555 krát ]


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: FUNCUB 1400mm
PříspěvekNapsal: čtv 28.03.2013 13:48 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 9.9.2012
Příspěvky: 1836
Obrázky: 0
Jo ja ho tam mam


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: FUNCUB 1400mm
PříspěvekNapsal: čtv 28.03.2013 16:26 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 1.11.2010
Příspěvky: 482
Bydliště: Bratislava
Obrázky: 6
Elfew píše:
Jo ja ho tam mam

Prosím Ťa , káble od Lediek si vrezával do epp,alebo je k tomu niečo predpripravené od výroby?Resp.dajú sa schovať spolu s káblami od serv?


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: FUNCUB 1400mm
PříspěvekNapsal: čtv 28.03.2013 17:22 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 9.9.2012
Příspěvky: 1836
Obrázky: 0
Ledky se zarezaji do epp a kabely sem dal spolu se servo kabelama


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: FUNCUB 1400mm
PříspěvekNapsal: čtv 28.03.2013 18:19 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 1.11.2010
Příspěvky: 482
Bydliště: Bratislava
Obrázky: 6
Rozmýšľam že si MPX Led systém napojím cez Multi Remote Switch a budem to napájať mini baterkou.
Nechcem to ale robiť zložité a neviem či je vo Fun Cubovi miesto na to.
http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... itch_.html
http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... _Pack.html


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: FUNCUB 1400mm
PříspěvekNapsal: čtv 04.04.2013 10:32 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 1.3.2013
Příspěvky: 9
Bydliště: Praha
moc místa tam není, tak akorát se vejde pod křídlo origo modul od světel a přijímač + kabely od křídel. Hlavně se tam tou dírou pod křídlem blbě dostává. Ja mám konektory od ledek napájený na mpx konektory, stejně tak serva a je po zapojení se tam nezbyde skoro žádné místo. Něco málo by se vešlo k baterce dopředu ale bude záležet na tom jestli máš zapojene servo na háček :)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FUNCUB 1400mm
PříspěvekNapsal: ned 08.09.2013 14:34 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 9.9.2012
Příspěvky: 1836
Obrázky: 0
Zbytecne to komplikujes... kup modul od multiplexu a neres to.


Shanim gumova kola, ktera se daji nahustit vzduchem pro FunCuba

Melo by to byt lehci/stejne lehke jako originalni kola ale lepe to tlumit vibrace pri pristani... videl jsem je na jednom ale nesehnal jsem na akci majitele a nedozvedel jsem kde je koupil...


Děkuji moc


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: FUNCUB 1400mm
PříspěvekNapsal: pon 30.09.2013 18:30 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 9.9.2012
Příspěvky: 1836
Obrázky: 0
Nechce nekdo novy zpomalovac serv na klapky?


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: FUNCUB 1400mm
PříspěvekNapsal: ned 02.11.2014 16:11 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 4.5.2014
Příspěvky: 113
Bydliště: ústecký kraj
Zdravím, mohl by mi někdo změřit jako je široké křídlo u trupu ?

Děkuji


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 276 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 19  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Bing [Bot] a 5 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz