Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 20 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Regl YEP 7A zapojení
PříspěvekNapsal: pát 22.08.2014 9:43 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 16.1.2005
Příspěvky: 2101
Bydliště: Hodonín
Obrázky: 53
Blog: Zobrazit blog (2)
Možná se mi budou někteří smát ale mám trochu nejasno v následujícím
Koupil jsem regl YEP 7A bez kabeláže
Obrázek

kam napájím přívod k motoru a kablík do přijimače je mi vcelku jasné podle fotky s kabeláží

Obrázek

ale odkud vytáhnout + a - pro připojení accu ?

_________________
Radim


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Regl YEP 7A zapojení
PříspěvekNapsal: pát 22.08.2014 9:55 
Moderátor serveru
Moderátor serveru

Registrován: 28.2.2005
Příspěvky: 15890
Bydliště: Rakovník, CZ
Obrázky: 0
http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... 889X35.png
ale je to docela podivnost... Asi se jim tam nevešel rozumný stabilizátor...
Je tam v diskuzi dole na to dotaz od "John, 5/9/14", odpovídá mu "Wipo-Be".

_________________
Aby mně mé záliby bavily, nemusím je brát kdovíjak vážně - jyrry.cbcnet.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Regl YEP 7A zapojení
PříspěvekNapsal: pát 22.08.2014 9:59 
Moderátor serveru
Moderátor serveru

Registrován: 28.2.2005
Příspěvky: 15890
Bydliště: Rakovník, CZ
Obrázky: 0
on tam stabík je, ale jen pro "vnitřní použití"...
http://static.rcgroups.net/forums/attac ... cercap.jpg

_________________
Aby mně mé záliby bavily, nemusím je brát kdovíjak vážně - jyrry.cbcnet.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Regl YEP 7A zapojení
PříspěvekNapsal: pát 22.08.2014 10:42 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 9.7.2011
Příspěvky: 5978
Bydliště: Písek, ČR
Ale to je v pohodě, zvlášť pro koptery, tam bývá často nějaký "Power module", a tedy by se v maličkých reglech stabilizátory (4 x) tahaly sebou zbytečně.

_________________
FrSky Horus, letadla, heli+koptéry.
http://rc.ludl.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Regl YEP 7A zapojení
PříspěvekNapsal: pát 22.08.2014 10:48 
Moderátor serveru
Moderátor serveru

Registrován: 28.2.2005
Příspěvky: 15890
Bydliště: Rakovník, CZ
Obrázky: 0
Vrtuloidy jsem nějak opoměl, já ten YEP7 taky skoro koupil, do haláka...

_________________
Aby mně mé záliby bavily, nemusím je brát kdovíjak vážně - jyrry.cbcnet.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Regl YEP 7A zapojení
PříspěvekNapsal: pát 22.08.2014 11:03 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 16.1.2005
Příspěvky: 2101
Bydliště: Hodonín
Obrázky: 53
Blog: Zobrazit blog (2)
jyrry píše:
Vrtuloidy jsem nějak opoměl, já ten YEP7 taky skoro koupil, do haláka...


Takže jak? vytahnu přívod k accu z těch + a - co směřují do přijimače ?
Nebo to mám vyhodit a koupit YGE?
Díky

_________________
Radim


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Regl YEP 7A zapojení
PříspěvekNapsal: pát 22.08.2014 11:24 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 16.1.2005
Příspěvky: 2101
Bydliště: Hodonín
Obrázky: 53
Blog: Zobrazit blog (2)
tak jak se tím postupně prokousávám asi to nebude použitelné na 2S - nevadí poohlednu se po nečem podobně lehkém a použitelném

_________________
Radim


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Regl YEP 7A zapojení
PříspěvekNapsal: pát 22.08.2014 12:21 
Moderátor serveru
Moderátor serveru

Registrován: 28.2.2005
Příspěvky: 15890
Bydliště: Rakovník, CZ
Obrázky: 0
Turnigy Plush 6A (Robotbirds). Utáhne mi 3 pidiserva kolem 3-4g.

_________________
Aby mně mé záliby bavily, nemusím je brát kdovíjak vážně - jyrry.cbcnet.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Regl YEP 7A zapojení
PříspěvekNapsal: pát 22.08.2014 12:37 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 9.7.2011
Příspěvky: 5978
Bydliště: Písek, ČR
RadimHnilica píše:
...asi to nebude použitelné na 2S...


Proč by to nebylo použitelné? Tady čtu, že je to pro 1s a 2s.

_________________
FrSky Horus, letadla, heli+koptéry.
http://rc.ludl.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Regl YEP 7A zapojení
PříspěvekNapsal: pát 22.08.2014 12:47 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 7.6.2007
Příspěvky: 3595
Bydliště: Frenštát p.R.
Nemá BEC, takže jedině se servy na 2S.

_________________
ROZSYP.CZ - Web o modelech letadel v rozsypu
Už sem nechodím, jsem na mailu, viz můj web.


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Regl YEP 7A zapojení
PříspěvekNapsal: pát 22.08.2014 13:00 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 16.1.2005
Příspěvky: 2101
Bydliště: Hodonín
Obrázky: 53
Blog: Zobrazit blog (2)
Mám HS 5035HD a JR 318 takže tohle použitelné nebude jdu se podíávat kde bych mohl koupit regl YGE 7A
tenhle YEP jsem jen bezmyšlenkovitě přihodil k balíku a až to přišlo začal studovat že to vlastně není to co bych chtěl nevadí

_________________
Radim


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Regl YEP 7A zapojení
PříspěvekNapsal: pát 22.08.2014 13:03 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 9.7.2011
Příspěvky: 5978
Bydliště: Písek, ČR
tks píše:
Nemá BEC, takže jedině se servy na 2S.

Tak to asi jo, já předpokládal že je to na kopteru (pro ně to je totiž určené), a tam se na serva moc nehraje, a pokud jo, tak to řeší právě nějaký ten Power modul, neboli zakuklený BEC většinou s měřením napětí a proudu.
Pro letadla to význam moc nemá, musel by se použít externí BEC a to nedává smysl.

_________________
FrSky Horus, letadla, heli+koptéry.
http://rc.ludl.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Regl YEP 7A zapojení
PříspěvekNapsal: ned 24.08.2014 9:08 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 5.2.2011
Příspěvky: 453
Bydliště: Mělník
Radime koukal jsem na YGE 7 a ten taky nemá BEC, upozorňuje na to i Gernot v návodu na Trivii

_________________
http://www.jan-votava.eu/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Regl YEP 7A zapojení
PříspěvekNapsal: pon 25.08.2014 0:23 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 18.11.2011
Příspěvky: 1029
Bydliště: Brno Julec
Loni jsem kupoval cesky TMM 0710-3 Expert od MGM Compro - v nabidce ho sice nemeli a porad nemaji http://www.mgm-controllers.cz/ (na webu asi neuznavaji cokoliv, cim tece <60A), ale po telefonicke domluve mi ho okamzite poslali, 600 + 100 postovne. Mam ho ve Spiesovi, chodi jak hodinky, PavloviD taky.

_________________
DX7, ven: Katana 1.8m, ION, RCF Extra 1.2m. hala: Spies, RCF Sbach 80, CrackWing, Mini Crack Yak


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Regl YEP 7A zapojení
PříspěvekNapsal: stř 14.10.2015 20:15 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 17.4.2008
Příspěvky: 684
Bydliště: Příbram
No a když mám k tomuto réglu přijimač AR 6110e se servy TGY-D1290P tak by to mělo vydržet nee


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 20 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz